SMASH Makelaars

Voorburg


Over SMASH Makelaars

SMASH Makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met veel aankoop en verkoop ervaring. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Eén vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar kantoor actief in de regio gemeente Voorburg, Leidschendam en Den Haag; 
(YpenburgLeidschenveenMariahoeve, Bezuidenhout, Scheveningen, Kijkduin)
en de direct omliggende gemeenten, zoals;
RijswijkPijnacker-NootdorpDelft en Zoetermeer, Wassenaar en Voorschoten. De aanpak van SMASH Makelaars kenmerkt zich door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en wij maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij social media waardoor wij uw woning ook gratis onder de aandacht kunnen brengen.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoon of WhatsApp 06-48203418. Wij staan dus ook buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar, omdat wij begrijpen dat vragen niet alleen tijdens kantoortijden ontstaan.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Waarom is SMASH Makelaars dé makelaar van de Haagse regio? Wij hebben ruime ervaring en zijn daarom niet meer weg te denken als makelaar in de regio. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop- en koopproces van uw woning. Dankzij onze kleinschaligheid en een persoonlijke benadering, voelt u zich bij ons geen nummer. U staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

Ontdek de voordelen van het verkopen van uw woning bij deze makelaar in de Haagse regio


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Financieel advies
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

9,4

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 2 beoordelingen

9,4
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,3
Afspraken nakomen
9,3
Creativiteit
9,3
Marktkennis
9,5

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Bentvelzen

| Beoordeling over Sander van Meerten

Sander is een vakkundige, vriendelijke en makkelijk toegankelijke makelaar die zelfs in de avonduren en weekenden bereikbaar is. Hij heeft ons begeleid in de verkoop van ons appartement. Hij heeft veel kennis van de regio en toont lef bij het vaststellen van de vraagprijs. Ons appartement was dan oo Lees meer…

Sander is een vakkundige, vriendelijke en makkelijk toegankelijke makelaar die zelfs in de avonduren en weekenden bereikbaar is. Hij heeft ons begeleid in de verkoop van ons appartement. Hij heeft veel kennis van de regio en toont lef bij het vaststellen van de vraagprijs. Ons appartement was dan ook snel verkocht voor de vraagprijs. Sander is verder rustig, betrouwbaar en altijd goed gehumeurd, waardoor wij de samenwerking zeker als heel prettig en succesvol hebben ervaren. Kortom: Een aanrader als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar.

8 ,7
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Rudie Bouwman

| Beoordeling over Sander van Meerten

Sander meegemaakt als een zeer betrokken, enthousiaste, deskundige en vertrouwde makelaar welke het belang van de klant voorop stelt en alles in het werkt stelt om aankoop tot een goed einde te brengen tot volle tevredenheid van de aankopers en overige welke hierbij betrokken zijn..

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10