Baas Makelaardij

Dordrecht


Over Baas Makelaardij

NVM Makelaar & Taxateur Dordrecht

Vakkundig, pro-actief en betrokken!

De meest deskundige NVM makelaar en taxateur van Dordrecht.

Baas Makelaardij Dordrecht staat al ruim 75 jaar garant voor deskundig advies en een proactieve en persoonlijke service. Wilt u deze persoonlijke en fijne aanpak ook ervaren terwijl u uw nieuwe droomhuis aankoopt of uw huis of appartement wilt verkopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 6131222 of mail naar info@baasmakelaardij.nl. 

Het vakkundige Baas-team staat voor u klaar om u te begeleiden tijdens het aankoop- en/of verkoopproces van uw woning. Baas Makelaardij is lid van de NVM.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties
  • Nieuwbouw
  • Recreatie vastgoed

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Marja Paardekooper

| Beoordeling over Erwin Dornscheidt

Erwin is een goede recht door zee makelaar die veel voor mij als klant heeft kunnen betekenen. Geen moeite was te veel en aangezien er een grote verbouwing moest plaatsvinden verleende hij steeds snel zijn medewerking als de aannemer en allerlei andere disciplines een kijkje in het huis moesten neme Lees meer…

Erwin is een goede recht door zee makelaar die veel voor mij als klant heeft kunnen betekenen. Geen moeite was te veel en aangezien er een grote verbouwing moest plaatsvinden verleende hij steeds snel zijn medewerking als de aannemer en allerlei andere disciplines een kijkje in het huis moesten nemen Daarnaast een prettige aardige man die “het snapt” …altijd de telefoon opnemen of snel terugbellen en ook het contact met kantoor verliep uiterst correct. De samenwerking kon niet beter!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9