Mint makelaars

Eindhoven


Over Mint makelaars

Wij zijn Anke en Odette, de Dames van Mint Makelaars!

Een fris, persoonlijk en vrouwelijk makelaarskantoor waar jouw woongeluk op één staat.

Je vindt in ons een sparringspartner die de tijd neemt om alle stappen uit te leggen en daarin te begeleiden. En woning kopen of verkopen is geen alledaags iets en helpen je daarbij graag. Natuurlijk verliezen wij het zakelijk oogpunt niet uit het oog en gaan voor het maximaal haalbare en het goede gevoel. 

De omgeving waar wij zeer bekend mee zijn; Eindhoven, Heeze, Son en Breugel, Nuenen.

Bel of mail ons, we reageren altijd, wees welkom! 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

10
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Cindy Martes

| Beoordeling over Anke Rombouts

Wij hebben bij de aankoop van onze huidige woning kennis gemaakt met Anke Rombouts als makelaar van de verkopende partij. In de huidige overspannen markt was het een verademing om op zo'n prettige manier een huis te bezichtigen én aan te kopen. Ondanks dat ze als makelaar van de verkopende partij s Lees meer…

Wij hebben bij de aankoop van onze huidige woning kennis gemaakt met Anke Rombouts als makelaar van de verkopende partij. In de huidige overspannen markt was het een verademing om op zo'n prettige manier een huis te bezichtigen én aan te kopen. Ondanks dat ze als makelaar van de verkopende partij stond opgesteld heeft ze ook ons als kopers fantastisch begeleid! Van bezichtiging tot tekenen bij de notaris......in álles zag ze erop toe dat zowel de verkopers als wij, tevreden waren en dit proces ontspannen konden doorlopen. Dankzij haar manier van werken en zaken doen, hebben wij ons droomhuis kunnen kopen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10