Corina Bouwman Makelaardij

Emmeloord

Dr W.M. Verhaarlaan 113
8302 KS Emmeloord
info@corinabouwman.nl 06-23210359 www.corinabouwman.nl VBO Makelaar

Over Corina Bouwman Makelaardij

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Ook verzorg ik, als taxateur, taxatierapporten (gevalideerd of niet-gevalideerd). Heb je voor de aankoop van een woning een taxatierapport nodig? Of ga je je hypotheek oversluiten voor een gunstige rente of voor een verbouwing? Ik stel voor jou een taxatierapport op, die door alle banken geaccepteerd zullen worden.

Met 14 jaar ervaring in de makelaardij (in de gemeente Noordoostpolder en Urk) ben ik in 2015 gecertificeerd als Register Makelaar / Register Taxateur. Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars/taxateurs, die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie, mogen taxeren voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Het beroep van makelaar is al een paar jaar niet meer beschermd. Dat betekent dat iedereen een makelaardij kan opstarten; al of niet met een makelaarsopleiding en/of certificering. Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar. Dat geeft mij – maar ook mijn klanten – extra zekerheid. Ik werk volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en de VBO Beroeps- en gedragscode. Ik ben ingeschreven in het register Vastgoedcert en NRVT en volg via hen permanente educatie. Zo ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het makelaarsvak en blijf ik gecertificeerd.


Diensten

  • Aankoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling