Melenberg Makelaardij

Emmen


Over Melenberg Makelaardij

Aangenaam. Wij zijn Robert, Jim en Monique van Melenberg Makelaardij, alle drie geboren en getogen in Emmen. Dit maakt ons een echte kenner van de regio. Emmen kenmerkt zich door de groene, vriendelijke en energieke omgeving. Daar voelen wij ons volkomen in thuis. Met passie voor het vak, een goede dosis enthousiasme en een vrolijke aanpak, staan wij garant voor uw droom thuis.

 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Silke Schutrups

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Na het bezichtigen van de woning aan de grote stern 6 kregen wij te horen dat de verkoper graag duidelijkheid over de verkoop van de woning wou omdat de woning eerder verkocht was geweest. Wij hebben 15 uur later een bod gedaan op de woning. Ik heb gevraagd of er mits er een hoger bod was er ruimte Lees meer…

Na het bezichtigen van de woning aan de grote stern 6 kregen wij te horen dat de verkoper graag duidelijkheid over de verkoop van de woning wou omdat de woning eerder verkocht was geweest. Wij hebben 15 uur later een bod gedaan op de woning. Ik heb gevraagd of er mits er een hoger bod was er ruimte was om het bod nog te kunnen bespreken, dit zou zeker het geval zijn omdat bij deze woning geen bieding procedure van toepassing was. De receptioniste vertelde dat wij diezelfde dag of anders de volgende ochtend iets zouden horen. Aangezien wij na 24 uur nog geen reactie hebben gehad, hebben wij naar Kantoor gebeld. Wij kregen te horen dat de verkoper nog bedenk tijd nodig was tot na het weekend en dat we maandags iets zouden horen. Aangezien we maandag niks hebben gehoord besloten wij om 16:55 uur daar waar het kantoor om 17 uur zou sluiten zelf naar kantoor te bellen. De receptionist ( Monique ) vertelde mij dat ze nog van niks wist maar ze kon mij het mobiele nummer van de makelaar ( Robert ) geven. Tegen 18 uur besloten wij de makelaar te bellen. Robert gaf aan dat hij nog niks van de verkoper heeft gehoord maar dat we zeker die dag van van hem zouden horen. Om 20:30 uur kregen wij telefoon van Robert. De verkoper wou nog bedenk tijd tot dinsdag. Dinsdag om 16 uur kregen wij een telefoontje met de mededeling dat het huis verkocht is aan een hogere bieder. Waarom zijn wij zolang aan het lijntje gehouden? Waarom hebben wij geen onderhandeling kans gehad? Er was immers geen bieding procedure van toepassing? Waarom moesten wij steeds zelf bellen en zijn wij pas bijna een week later gebeld door de makelaar? Vind dit echt een slechte zaak om klanten zo lang te laten wachten! Vandaar mijn slechte recensie en kan ik deze makelaar niet aanbevelen.


Reactie Melenberg Makelaardij

Beste Silke, Dank voor de reactie via deze website. Ondanks je reactie voel ik toch de behoefte hierop te reageren, ook nadat wij dit reeds uitgebreid via de telefoon hebben besproken. Tijdens de bezichtiging is er duidelijk aangegeven dat er meerdere kijkers waren en dat deze kijkers allemaal de gelegenheid krijgen om een bieding uit te brengen. Voorts was het de bedoeling dat een ieder hier uiterlijk de maandag erna reactie zouden krijgen. Dat jullie daarvoor contact hebben gezocht klopt en daar hebben wij op kantoor ook aangegeven dat er maandag een reactie zou volgen. Die bewuste maandag heb ik mijn opdrachtgever meermaals proberen te bereiken, waarbij hij in de loop van de avond heeft gereageerd nog geen keuze te hebben gemaakt. Dit heb ik jullie en ook de andere bieders direct laten weten. Dinsdag heb ik jullie laten weten, dat de keuze op een andere bieder is gevallen om het gesprek mee aan te gaan. Dit hebben wij gedaan en hieraan is de woning gegund. Naar mijn mening zijn jullie niet aan het lijntje gehouden en hebben we netjes de stappen medegedeeld. De mogelijkheid tot onderhandelen zou zijn ontstaan indien er een beter voorstel zou zijn gedaan. Jullie keuze om fors onder de vraagprijs te bieden is daarbij aan jullie zelf. De verschillen met andere bieders waren dusdanig dat hier het gesprek mee is aangegaan. Dit kan en mag ik niet van te voren delen. Ik hoop ondanks dit dat jullie snel een passend huis kunnen vinden. Waarbij de begeleiding door een aankoopmakelaar wellicht aan te bevelen is.

1 ,6
Enthousiasme
6
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5