JIP Makelaars

Groningen

9,8

Onze beoordeling op basis van 3 bronnen met 44 beoordelingen

10
10
9,4
Powered by MTMO

Over JIP Makelaars

Aangenaam! Wij zijn JIP makelaars. JIP staat voor Jong, Innovatief en Persoonlijk. Wij zijn een fris makelaarskantoor dat zich richt op het verkopen, aankopen en taxeren van huizen in de regio’s Groningen, Hoogeveen, Appelscha, Kampen, Wijhe en Zwolle. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de makelaardij en zijn dus goed op de hoogte van de huidige markt. Zij begrijpen waar jij behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van jouw huis!

Ben je op zoek naar een makelaarskantoor dat met je meedenkt en je helpt bij de verkoop of aankoop van je huis? Dan is JIP makelaars dé makelaar voor jou. Wij passen onze verkoopstrategie aan op jouw persoonlijke wensen.

Wil jij je huis samen met JIP makelaars (ver)kopen? Ons team staat altijd voor je klaar! Uiteraard komen we graag bij je langs voor een kennismaking.

Ook voor het taxeren van je (nieuwe) huis ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie en onze tarieven. We helpen je graag verder!

Lees meer

Diensten

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Groningen
 • Haren (GR)
 • Assen
 • Eelderwolde
 • Peize
 • Zuidhorn
 • Hoogeveen
 • Eelde
 • Paterswolde
 • Hollandscheveld
 • Alteveer De Wolden
 • Bedum
 • Tiendeveen
 • Glimmen
 • Pesse

Medewerkers


Locatie

9,8

Onze beoordeling op basis van 3 bronnen met 44 beoordelingen

10
10
9,4
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

10 in totaal

Michelle Tinneveld

| Beoordeling over Sandra Muizer | Ik was de verkoper

Vanaf het begin was het een plezier om met Sandra als onze verkoopmakelaar samen te werken. Haar betrokkenheid, uitgebreide kennis en eerlijkheid vielen direct op. Het contact was altijd gezellig en aangenaam. Èèn van hoogtepunt in het verkoopproces waren de prachtige foto's die door de fotogra Lees meer…

Vanaf het begin was het een plezier om met Sandra als onze verkoopmakelaar samen te werken. Haar betrokkenheid, uitgebreide kennis en eerlijkheid vielen direct op. Het contact was altijd gezellig en aangenaam. Èèn van hoogtepunt in het verkoopproces waren de prachtige foto's die door de fotograaf werden gemaakt. Het was bijna zonde om ons huis te verkopen na het zien van deze mooie beelden. Tijdens de bezichtigingen hield Sandra ons voortdurend op de hoogte met eerlijke terugkoppelingen over de geïnteresseerde kopers. Dit stelden wij bijzonder op prijs, omdat het ons een goed inzicht gaf in hoe de verkoop verliep. Sandra deed haar uiterste best om de verkoop snel af te ronden, wat haar ook is gelukt. We zijn ontzettend tevreden met haar inzet en het resultaat. We raden Sandra dan ook van harte aan als verkoopmakelaar!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Michelle Tinneveld

| Beoordeling over Alexander Muizer | Ik heb een huis aangekocht

Wij hebben een fantastische ervaring gehad met Alexander als onze aankoopmakelaar. Binnen slechts één week hadden we al onze droomwoning gevonden, wat op zich al een prestatie is. Alexander luisterde goed naar onze wensen en behoeften en reageerde snel toen we interesse toonden. Zijn aanpak om Lees meer…

Wij hebben een fantastische ervaring gehad met Alexander als onze aankoopmakelaar. Binnen slechts één week hadden we al onze droomwoning gevonden, wat op zich al een prestatie is. Alexander luisterde goed naar onze wensen en behoeften en reageerde snel toen we interesse toonden. Zijn aanpak om naar de praktische zaken te kijken en ons te wijzen op belangrijke punten waar wij als koper niet aan hadden gedacht, was onvoorstelbaar en uiterst waardevol. Hij gaf ons duidelijke en oprechte feedback, wat ons hielp om een verstandige beslissing te nemen. Toen we uiteindelijk besloten een bod te doen op een van de woningen, heeft Alexander ons op de euro nauwkeurig geadviseerd. Dit zorgde ervoor dat we ons bod met zekerheid konden uitbrengen. Wij kunnen Alexander van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige aankoopmakelaar.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

C en T Blom

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Het was erg plezierig om met Sandra ons ouderlijk huis te verkopen. Omdat het leegruimen een grote en emotionele klus was, waren we blij met haar geduldige en begripvolle begeleiding. Ze wist de potentie van het huis goed aan te prijzen. Ze heeft voor ons fijne kopers gevonden en de verkoop snel, va Lees meer…

Het was erg plezierig om met Sandra ons ouderlijk huis te verkopen. Omdat het leegruimen een grote en emotionele klus was, waren we blij met haar geduldige en begripvolle begeleiding. Ze wist de potentie van het huis goed aan te prijzen. Ze heeft voor ons fijne kopers gevonden en de verkoop snel, vakkundig en ontspannen afgehandeld. Achter de schermen functioneert het kantoor als een geoliede machine. We kunnen JIP-makelaars vol vertrouwen aan anderen aanbevelen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Annie Algra-Bijlsma

| Beoordeling over Sandra Muizer | Ik was de verkoper

Sandra muizer was vanaf het begin erg betrokken bij de verkoop van mijn huis. Ze heeft goed aangevoeld dat het huis voor mij en mijn kinderen een emotionele waarde heeft, maar dat het nu ook goed was om een volgende stap te maken. Bij alle vragen was ze een ondersteunde factor waarop wij terug kon Lees meer…

Sandra muizer was vanaf het begin erg betrokken bij de verkoop van mijn huis. Ze heeft goed aangevoeld dat het huis voor mij en mijn kinderen een emotionele waarde heeft, maar dat het nu ook goed was om een volgende stap te maken. Bij alle vragen was ze een ondersteunde factor waarop wij terug konden vallen.. Maar ook de collega's waren erg vriendelijk en via de app heb je een kort en snel bereik met elkaar. Ik zou zeker Sandra Muizer aanbevelen als jullie makelaar of 1 van de andere collega's van Jipmakelaars kantoor. Ik ben haar dankbaar voor de verkoop van mijn huis. Een makelaar met passie voor het vak, en met gevoel op de juiste plek om het voor jou zo goed mogelijk te doen. Wij zijn erg blij geweest dat we Jipmakelaars hebben uitgekozen om het huis van onze moeder te verkopen. Ik heb hier een goed gevoel aan over gehouden, ook mijn kinderen kijken hier met een goed gevoel op terug.. Bedankt voor alles Sandra!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Charissa Boer

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Wij kijken zeer positief terug op onze ervaring met Jip, wat werken hier enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij zijn super goed geadviseerd met betrekking tot de koop van onze woning. Echt TOP!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (10)