Slim. Makelaardij

Groningen


Over Slim. Makelaardij

Slim. Makelaardij Groningen is hét innovatieve, vrouwelijke makelaarskantoor waar de klant voorop staat! Meerdere malen hebben wij de titel beste makelaar van Groningen gewonnen en zowel op Funda als Google spreken onze revieuws voor zichzelf. Onze klanten komen via via bij ons en daar zijn we super trots op! 

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim. Makelaardij.

Wij zijn ervan overtuigd dat, naast een goede vraagprijs, de presentatie van het grootste belang is. Daarom zetten we optimaal in op Funda en onze eigen site en daarbij maken we gebruik van de inzet van onze professionele fotograaf en styliste. De puntjes op de i, zo gaat dat bij Slim.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim. Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim. Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woningen en appartementen in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen? Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar zelf waarom Slim. net iets slimmer is dan de rest. 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Medewerkers


Locatie

9,5

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 416 beoordelingen

9,5
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,6
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,3
Marktkennis
9,5

Laatste 5 beoordelingen

416 in totaal

Jeroen Zuidberg

| Beoordeling over Annabelle de Jonge | Ik was de koper

Persoonlijke benadering en een heel fijn gevoel bij Slim! Via een andere bezichtiging werd ik gelinkt met Slim. Zij belden me en dat was een hele fijne persoonlijke benadering waardoor ik het gevoel kreeg: Dit is mijn aankoopmakelaar. Op gesprek geweest en toevallig was het die week raak met een Lees meer…

Persoonlijke benadering en een heel fijn gevoel bij Slim! Via een andere bezichtiging werd ik gelinkt met Slim. Zij belden me en dat was een hele fijne persoonlijke benadering waardoor ik het gevoel kreeg: Dit is mijn aankoopmakelaar. Op gesprek geweest en toevallig was het die week raak met een bezichtiging: een goed gevoel. Annabelle was gelijk aan en heeft onderzoek en moeite gestoken in de woning waar ik geïnteresseerd ik was. Uiteindelijk was het een succesvol gevoel en aankoop waar ik nog steeds super blij mee ben. Zeer grote aanrader voor een persoonlijke benadering, ik voel de intentie en een fijn process. Toppers! Dankjulliewel, echt intens blij :)

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Dirk

| Beoordeling over Alina Bijzitter | Ik was de koper

Alina heeft degelijk onderzoek gedaan naar het te kopen huis zodat we goed de onderhandeling in konden gaan. Efficiënt en doelgericht!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Sandra en Koos Breedveld

| Beoordeling over Maud Westerhuis | Ik was de verkoper

We zijn Maud dankbaar dat zij ons wilde begeleiden tijdens het hele proces. Het blijft toch spannend als je huis in de verkoop gaat en zij voelde dat goed aan. Na de bezichtigingen kregen we een duidelijk verslag. We konden Maud altijd een berichtje sturen of bellen als we een vraag hadden. Ze is vr Lees meer…

We zijn Maud dankbaar dat zij ons wilde begeleiden tijdens het hele proces. Het blijft toch spannend als je huis in de verkoop gaat en zij voelde dat goed aan. Na de bezichtigingen kregen we een duidelijk verslag. We konden Maud altijd een berichtje sturen of bellen als we een vraag hadden. Ze is vriendelijk en positief. Ons huis is snel verkocht. Hartelijk bedankt Maud !


Reactie Slim. Makelaardij

Ontzettend bedankt voor deze positieve reactie! We zien elkaar waarschijnlijk nog een keer om alles af te ronden en dan hebben we wat mij betreft een fijne samenwerking gehad. Waarvoor ook bedankt. Tot ziens en alvast veel geluk in jullie nieuwe appartement!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Ynze en Geertje Haitsma

| Beoordeling over Annabelle de Jonge | Ik was de verkoper

Wij hebben tot nu toe, nog geen makelaar meegemaakt die zo met ons heeft meegedacht richting de verkoop van ons appartement en afhandeling daarvan. Na elke bezichtiging kregen we een kort maar helder verslag en was binnen een paar dagen bekend of de belangstellende wel of niet een bod wilde uitbrengen. Communicatief zeer sterk!


Reactie Slim. Makelaardij

Ontzettend bedankt voor de mooie review en het compliment! Ik ben blij om te horen dat het zo goed bevallen is en het is geheel wederzijds. Groet, Annabelle en Team Slim

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Mathijs Baving

| Beoordeling over Annabelle de Jonge | Ik was de verkoper

Zeer fijn om dit hele proces mee door te maken. Van begin tot eind niets dan goede ervaringen. Communicatief heel toegankelijk en denkt echt met je mee. Dit is een makelaar met toewijding, aanrader!


Reactie Slim. Makelaardij

Wat een mooi compliment! Ontzettend bedankt hiervoor en ik vond de samenwerking erg prettig verlopen. Heel veel geluk ook gewenst met jullie nieuwe woning en we spreken elkaar. Groet, Annabelle & team Slim

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (416)