Slim. Makelaardij

Groningen


Over Slim. Makelaardij

Slim. Makelaardij Groningen is hét innovatieve, vrouwelijke makelaarskantoor waar de klant voorop staat! Meerdere malen hebben wij de titel beste makelaar van Groningen gewonnen en zowel op Funda als Google spreken onze revieuws voor zichzelf. Onze klanten komen via via bij ons en daar zijn we super trots op! 

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim. Makelaardij.

Wij zijn ervan overtuigd dat, naast een goede vraagprijs, de presentatie van het grootste belang is. Daarom zetten we optimaal in op Funda en onze eigen site en daarbij maken we gebruik van de inzet van onze professionele fotograaf en styliste. De puntjes op de i, zo gaat dat bij Slim.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim. Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim. Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woningen en appartementen in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen? Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar zelf waarom Slim. net iets slimmer is dan de rest. 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Groningen

Medewerkers


Locatie

9 ,8
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

368 in totaal

Petra Neurink

| Beoordeling over Michelle Dillerop-Galesloot

Wat zag ik er tegenop, huis verkopen, nieuw huis zoeken, met de kans om keer op keer een teleurstelling te moeten wegslikken. Als ons huis niet echt echt echt te klein was geworden, was ik er waarschijnlijk niet eens aan begonnen. En toen kwam Michelle de waardebepaling doen. Een transparante, entho Lees meer…

Wat zag ik er tegenop, huis verkopen, nieuw huis zoeken, met de kans om keer op keer een teleurstelling te moeten wegslikken. Als ons huis niet echt echt echt te klein was geworden, was ik er waarschijnlijk niet eens aan begonnen. En toen kwam Michelle de waardebepaling doen. Een transparante, enthousiaste en ook kalme dame bij wie ik meteen wist; ja zij mag ons huis verkopen en dan wil ik ook graag dat ze ons helpt met het zoeken naar een ander huis. Tussen het tekenen van de aankoopopdracht en het tekenen van de koopovereenkomst van een huis waarin ik nooit had gedacht te kunnen wonen zat maar vijf weken. Michelle maakte het zoeken naar een nieuw huis niet alleen best heel leuk, haar snelle en ook zeer bekwame advies zorgde er ook nog voor dat we in deze absurde woningmarkt (bijna ;)) stressloos een huis kochten. Wát fijn.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Charlene & Jorden

| Beoordeling over Michelle Dillerop-Galesloot

In november 2020 hebben wij Slim Makelaardij gekozen als aankoopmakelaar voor de aankoop van onze eerste woning. Als starters wisten wij niet goed hoe mee te komen in de drukte en de snelheid van de huidige woningmarkt. De huizen werden in grote getale aangeboden, maar waren ook zo weer weg. Het lee Lees meer…

In november 2020 hebben wij Slim Makelaardij gekozen als aankoopmakelaar voor de aankoop van onze eerste woning. Als starters wisten wij niet goed hoe mee te komen in de drukte en de snelheid van de huidige woningmarkt. De huizen werden in grote getale aangeboden, maar waren ook zo weer weg. Het leek onmogelijk om ertussen te komen. Wat zijn we dan ook blij dat wij voor Slim Makelaardij hebben gekozen! Zij maakten ons wegwijs, waren altijd bereikbaar voor vragen en zaten er bovenop zodra wij onze interesse in een woning lieten blijken. Daarnaast waren ze eerlijk en hielden ze onze wensen in gedachten als ons enthousiasme de overhand kreeg. In januari 2021 hebben wij onze woning gevonden. Slim heeft ons ontzettend goed geholpen vanaf de voorbereiding- en het uitbrengen van een bod tot het afronden van de koop. Wij willen Slim dan ook hartelijk bedanken voor de korte, maar fijne samenwerking met het gewenste resultaat. Met een speciaal bedankje naar Michelle, die er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat wij nu op deze fijne plek kunnen wonen. Ga zo door en wie weet tot ziens!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Hester

| Beoordeling over hele kantoor

De dames van Slim zijn gedreven en vriendelijk. Ze weten hoe het wereldje in elkaar steekt. Ze zitten er bovenop, weten van aanpakken en het contact verliep erg prettig. Wij zijn ze zeer dankbaar en bevelen de diensten van Slim zeker aan!

9 ,4
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Henk Botma

| Beoordeling over hele kantoor

Na al eens gebruik gemaakt te hebben van de diensten van Slim. Makelaardij voor de aankoop van onze woning, wisten we direct wie we wilden benaderen toen we ons huis wilden verkopen. Slim. Makelaardij heeft ons wederom fantastisch geholpen, binnen no time hebben we dankzij Slim. ons huis verkocht! D Lees meer…

Na al eens gebruik gemaakt te hebben van de diensten van Slim. Makelaardij voor de aankoop van onze woning, wisten we direct wie we wilden benaderen toen we ons huis wilden verkopen. Slim. Makelaardij heeft ons wederom fantastisch geholpen, binnen no time hebben we dankzij Slim. ons huis verkocht! De dames zijn altijd enthousiast, denken goed met je mee en kennen als geen ander de Groninger huizenmarkt. Wij raden iedereen Slim. Makelaardij aan, of je nu aankoopt of verkoopt!

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Heiko Kuipers & Corstiaan van der Vlist

| Beoordeling over hele kantoor

Beste dames van Slim, Wij zijn heel erg tevreden met jullie aankoopbegeleiding. Dankzij jullie deskundigheid, enthousiasme en snelheid hebben wij een huis in deze moeilijke tijd kunnen kopen. Dat was ons zonder jullie niet gelukt. Dames, nogmaals bedankt voor jullie inspanning en prettige samenw Lees meer…

Beste dames van Slim, Wij zijn heel erg tevreden met jullie aankoopbegeleiding. Dankzij jullie deskundigheid, enthousiasme en snelheid hebben wij een huis in deze moeilijke tijd kunnen kopen. Dat was ons zonder jullie niet gelukt. Dames, nogmaals bedankt voor jullie inspanning en prettige samenwerking. Wij kunnen jullie bij iedereen van harte aanbevelen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (368)