Slim. Makelaardij

Groningen


Over Slim. Makelaardij

Slim. Makelaardij Groningen is hét innovatieve, vrouwelijke makelaarskantoor waar de klant voorop staat! Meerdere malen hebben wij de titel beste makelaar van Groningen gewonnen en zowel op Funda als Google spreken onze revieuws voor zichzelf. Onze klanten komen via via bij ons en daar zijn we super trots op! 

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim. Makelaardij.

Wij zijn ervan overtuigd dat, naast een goede vraagprijs, de presentatie van het grootste belang is. Daarom zetten we optimaal in op Funda en onze eigen site en daarbij maken we gebruik van de inzet van onze professionele fotograaf en styliste. De puntjes op de i, zo gaat dat bij Slim.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim. Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim. Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woningen en appartementen in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen? Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar zelf waarom Slim. net iets slimmer is dan de rest. 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Groningen

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

405 in totaal

Henk Journée

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Namens de erfgenamen van een overleden vriend heb ik de woning aan de Ernst Csimirlaan 27 in Groningen via makelaardij Slim te koop aangeboden. De samenwerking met Alina en de medewerksters van makelaardij Slim verliep uitstekend. Op advies van Alina hebben wij de woning door een styliste laten inri Lees meer…

Namens de erfgenamen van een overleden vriend heb ik de woning aan de Ernst Csimirlaan 27 in Groningen via makelaardij Slim te koop aangeboden. De samenwerking met Alina en de medewerksters van makelaardij Slim verliep uitstekend. Op advies van Alina hebben wij de woning door een styliste laten inrichten waardoor de woningpresentatie er uitstekend uit zag en de woning nog op de dag van de eerste bezichtigingen al mondeling was verkocht! Alles is prima volgens de afgesproken planning verlopen. Ik kan maar één puntje van kritiek bedenken: wij moesten zelf het te koop bord en het bord dat het pand was verkocht bij de makelaar ophalen en aan het pand bevestigen. Verder niets dan lof!


Reactie Slim. Makelaardij

Bedankt voor deze mooie review Henk. Fijn dat de samenwerking zo prettig is verlopen, wij hebben van onze kant heel graag geholpen natuurlijk. Het bord hadden we overigens met alle plezier zelf even opgehangen ;-) wellicht was dat niet goed gecommuniceerd, maar met verder niets dan lof en zo'n mooi cijfer zijn we dik tevreden!

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
9,5

Jos en Marion

| Beoordeling over Alina Bijzitter | Ik was de verkoper

Alina was onze makelaar voor de verkoop van onze woning en voor de aankoop van een appartement. We zijn in alle opzichten tevreden. Alina handelde kordaat en was stipt met het nakomen van afspraken en het beantwoorden van vragen. Kortom wij kunnen Alina van harte aanbevelen!


Reactie Slim. Makelaardij

Dank jullie wel voor deze prachtige review! Wat fijn dat jullie in alle opzichten tevreden zijn, daar doen we het voor ;-) groet Alina en team Slim.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Arnoud van Egmond

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

We hebben ons appartement via Slim makelaardij verkocht. De communicatie is duidelijk en Slim komt haar afspraken stipt na. Zelfs op een vrije dag van Alina bleek het geen probleem om toch even contact te hebben. Vriendelijk en echte betrokkenheid. We kunnen geen enkel aandachtspunt bedenken. Een dikke 10!


Reactie Slim. Makelaardij

Bedankt voor deze mooie beoordeling, daar zijn we natuurlijk enorm trots op! We hebben jullie heel erg graag geholpen en fijn dat dit zo gewaardeerd is! Groet Alina en team Slim.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Mariët Mulder

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Aan alle medewerkers van Slim, maar met José in het bijzonder, een hartelijk dankwoord! In het verleden heb ik een huis met Slim Makelaardij aangekocht en vanwege die positieve ervaring, wist ik al heel snel dat toen ik besloot om mijn huis te gaan verkopen, ik Slim hiervoor wilde benaderen. En dat Lees meer…

Aan alle medewerkers van Slim, maar met José in het bijzonder, een hartelijk dankwoord! In het verleden heb ik een huis met Slim Makelaardij aangekocht en vanwege die positieve ervaring, wist ik al heel snel dat toen ik besloot om mijn huis te gaan verkopen, ik Slim hiervoor wilde benaderen. En dat heeft wederom positief uitgepakt! Hartelijk dank voor de goede, duidelijke communicatie en voor een goed verloop van het proces! José dankjewel voor het snelle reageren, het doen van de bezichtigingen en het goed informeren. Ik beveel Slim Makelaardij zowel de kopende als de verkopende partij van harte aan!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Annie en Margriet

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Aijmee deed het gesprek en het voelde gelijk erg vertrouwd. Door haar enthousiasme waren we gelijk om, maar toen ging ze weg bij Slim, zo jammer. Dat vonden we niet leuk, maar toen kwam Jose. Er veranderde eigenlijk niets, Ze pakte het zo op met hetzelfde enthousiasme en stelde ons gelijk op ons gem Lees meer…

Aijmee deed het gesprek en het voelde gelijk erg vertrouwd. Door haar enthousiasme waren we gelijk om, maar toen ging ze weg bij Slim, zo jammer. Dat vonden we niet leuk, maar toen kwam Jose. Er veranderde eigenlijk niets, Ze pakte het zo op met hetzelfde enthousiasme en stelde ons gelijk op ons gemak. Heel fijn was dat. Alina was ook nog een dag betrokken bij de verkoop. Zij was ook erg betrokken. De persoonlijke aandacht, realistisch, goede bereikbaarheid, toegankelijk en vertrouwd. Dat voelde echt als een warm bad. Als je belde waren ze gelijk behulpzaam. Dus voor het hele team een dikke 10.


Reactie Slim. Makelaardij

Bedankt voor de lieve woorden. Wij vonden het ook een fijne samenwerking. Veel geluk gewenst in jullie nieuwe woning! Groetjes Team Slim.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (405)