Slim. Makelaardij

Groningen


Over Slim. Makelaardij

Slim. Makelaardij Groningen is hét innovatieve, vrouwelijke makelaarskantoor waar de klant voorop staat! Meerdere malen hebben wij de titel beste makelaar van Groningen gewonnen en zowel op Funda als Google spreken onze revieuws voor zichzelf. Onze klanten komen via via bij ons en daar zijn we super trots op! 

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim. Makelaardij.

Wij zijn ervan overtuigd dat, naast een goede vraagprijs, de presentatie van het grootste belang is. Daarom zetten we optimaal in op Funda en onze eigen site en daarbij maken we gebruik van de inzet van onze professionele fotograaf en styliste. De puntjes op de i, zo gaat dat bij Slim.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim. Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim. Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woningen en appartementen in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen? Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar zelf waarom Slim. net iets slimmer is dan de rest. 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Groningen

Medewerkers


Locatie

9 ,8
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

385 in totaal

Marieke

| Beoordeling over José van Toly-Wind

Wegens hele goede eerdere ervaring voor de tweede keer een woning aangekocht via Slim, en daarnaast mijn eigen huis weer verkocht via Slim. Top, kan niet anders zeggen. Zou niet weer met een andere makelaar in zee gaan.


Reactie Slim. Makelaardij

Wat een top beoordeling! Dank je wel! Heel veel geluk samen gewenst:) Groet, Team Slim

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Leonie Verbree

| Beoordeling over Aijmée Lindema

Zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van onze huidige woning zijn wij fantastisch geholpen door Aijmée! Enthousiast, meelevend, meedenkend en vooral heel kundig! Ook dank aan de rest van het team: altijd bereikbaar, correct en zorgvuldig.


Reactie Slim. Makelaardij

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Groet, Team Slim

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8
Marktkennis
10

Elske Kunnen-Flierman

| Beoordeling over hele kantoor

Vier jaar geleden heb ik mijn huis mbv Slim. aangekocht. Toen al heel tevreden, dus het was niet moeilijk te bedenken welke makelaar we zouden benaderen om nu te verkopen. Wederom zeer tevreden, Aijmée en de dames van kantoor waren heel hartelijk en meedenkend, zijn erg ervaren en kennen de markt t Lees meer…

Vier jaar geleden heb ik mijn huis mbv Slim. aangekocht. Toen al heel tevreden, dus het was niet moeilijk te bedenken welke makelaar we zouden benaderen om nu te verkopen. Wederom zeer tevreden, Aijmée en de dames van kantoor waren heel hartelijk en meedenkend, zijn erg ervaren en kennen de markt tot in de puntjes! Aijmée bracht uitgebreid verslag na de bezichtigingen en de afhandeling verliep professioneel en vlot…top, ik zou een volgende keer weer naar Slim. gaan!


Reactie Slim. Makelaardij

Wat fijn om te horen! Bedankt voor dit mooie compliment:) Groet, Team Slim

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Kardo & Siva

| Beoordeling over hele kantoor

Echt SLIM als je voor Slim makelaardij kiest! De dames van Slim hebben ons heel goed geholpen met het verkopen van ons huis, binnen 1 week huis verkocht! Ze zijn gedreven, vriendelijk en hebben goede kennis van de markt, met vragen kan je altijd bellen/mailen en je krijgt snel een reactie terug. Lees meer…

Echt SLIM als je voor Slim makelaardij kiest! De dames van Slim hebben ons heel goed geholpen met het verkopen van ons huis, binnen 1 week huis verkocht! Ze zijn gedreven, vriendelijk en hebben goede kennis van de markt, met vragen kan je altijd bellen/mailen en je krijgt snel een reactie terug. Wij zijn zeer tevreden en zeer dankbaar! We bevelen de Slim Makelaardij zeker aan!!!


Reactie Slim. Makelaardij

Wauw, bedankt voor jullie leuke en enthousiaste beoordeling! Groet, team Slim

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Arnoud

| Beoordeling over Alina Bijzitter

Voor de verkoop van mijn woning heb ik gekozen voor Slim. Makelaardij. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Ze zijn persoonlijk, professioneel en denken met je mee. Met eerlijke informatie en vlotte communicatie zorgen ze ervoor dat je woning op de meest mooie wijze wordt gepresenteerd. Het Lees meer…

Voor de verkoop van mijn woning heb ik gekozen voor Slim. Makelaardij. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Ze zijn persoonlijk, professioneel en denken met je mee. Met eerlijke informatie en vlotte communicatie zorgen ze ervoor dat je woning op de meest mooie wijze wordt gepresenteerd. Het overgrote deel van het contact was met Alina, maar het contact met de andere dames heb ik ook als zeer prettig ervaren.


Reactie Slim. Makelaardij

Dank je wel voor dit mooie compliment! Daar zijn wij blij mee:) Groet, Slim

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (385)