Dionne makelaars

Gulpen


Over Dionne makelaars

Dionne makelaars, de Limburgste makelaar!

Wij bieden een compleet pakket aan dienstverlening aan: verkoop- en aankoopbemiddeling van bestaande en nieuwbouw, taxaties en verhuurbemiddeling.

Wie zijn wij:
Dionne Schrouff-Vanderheijden, register makelaar – taxateur
Miranda Rompen, register makelaar – taxateur
Esther Simons-Erven, commericeel medewerker binnendienst

Sinds 1 september 2011 heeft Dionne Schrouff-Vanderheijden het makelaarsstokje van Léon Mertens overgenomen. 

Echter, nu is het tijd om te gaan veranderen bij Mertens Makelaardij.
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Mertens Makelaardij wordt Dionne makelaars.

Met bijna 10 jaar Dionne aan het roer, is het tijd voor een nieuwe identiteit. De naam, middelen, website en het logo van Mertens Makelaardij worden vernieuwd. Kortom, een complete metamorfose!

Waar je bij Mertens Makelaardij verzekerd was van een persoonlijke aanpak, aandacht voor jouw wensen en kennis van het Zuid-Limburgse Heuvelland, ben je dat nog steeds bij Dionne makelaars.

Dionne makelaars is lid van branchevereniging VBO makelaar, alle twee de makelaars zijn volledig gecertificeerd. Ook zijn wij lid van het samenwerkingsverband Limburg Makelaars.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak, neem dan gerust contact met ons op!


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Kathalien Schroyen

| Beoordeling over hele kantoor

Onze ervaring met Dionne Makelaars is ontzettend goed. Zowel bij de Aankoop als Verkoop van ons huis werden wij op een zeer professionele en uiterst plezierige wijze geholpen. Er werd rekening gehouden met onze vragen en wensen. Er werd een luisterend oor geboden. En wanneer we vragen hadden werden Lees meer…

Onze ervaring met Dionne Makelaars is ontzettend goed. Zowel bij de Aankoop als Verkoop van ons huis werden wij op een zeer professionele en uiterst plezierige wijze geholpen. Er werd rekening gehouden met onze vragen en wensen. Er werd een luisterend oor geboden. En wanneer we vragen hadden werden ze wanneer mogelijk dezelfde dag nog beantwoord. We zijn ontzettend tevreden over de snelheid, onderhandelingen, afhandeling, flexibiliteit van de aankoop en verkoop van ons huis. Drie Top Dames! Een Top Team! Een Super Persoonlijke Begeleiding!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9