VK Makelaars en Taxateurs

Haarlem

9,8

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 34 beoordelingen

9,8
Powered by MTMO

Over VK Makelaars en Taxateurs

Wij van VK Makelaars streven altijd naar het maximale resultaat! Zowel in verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Maar ook bij het aankopen van woningen voor onze klanten hebben wij een no nonsense aanpak. 

Wij hebben een kantoor in Haarlem, Den Haag en Amsterdam.

Adres Den Haag: Alexanderveld 5-9, 2585 DB Den Haag. Tel: 070-2210758

Adres Amsterdam: Bos en Lommerplein 280, 1055RW Amsterdam

Tijdens deze processen zijn wij altijd transparant in onze werkwijze naar onze klant en van vroeg tot laat ook bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Wij houden niet van standaard en gewoon. wij houden WEL van MAATWERK en ONGEWOON. Namelijk door alles maar dan ook alles in het werk te stellen om voor jou als klant het ALLERBESTE er uit te halen.

Het is bijvoorbeeld ook niet voor niks dat 1 van onze diensten (zie onze website) is: om mensen te helpen met het verkopen van een 'onverkoopbaar huis'. Waar het de traditionele makelaar niet lukt, lukt het ons wel! Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op. We spreken jou graag!!

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Aanhuur
  • Verhuur
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

9,8

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 34 beoordelingen

9,8
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

34 in totaal

Steve Anders

| Beoordeling over Sander Hoenderdos | Ik was de verkoper

Zeer tevreden over Sander van VK Makelaars! Kundig, sociaal, assertief, en altijd te bereiken voor vragen. Geen gladde praatjes maar realistisch en transparant. Heeft ons goed advies gegeven over te verbeteren zaken aan de woning voordat deze op de markt kwam. En tijdens de verkoop stond Sander alti Lees meer…

Zeer tevreden over Sander van VK Makelaars! Kundig, sociaal, assertief, en altijd te bereiken voor vragen. Geen gladde praatjes maar realistisch en transparant. Heeft ons goed advies gegeven over te verbeteren zaken aan de woning voordat deze op de markt kwam. En tijdens de verkoop stond Sander altijd klaar om het maximale er uit te halen. Niet twijfelen over VK Makelaars...hier zit je goed! 5x een dikke 10 dus!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Friso

| Beoordeling over Kim van Straten | Ik was de koper

Kim heeft ons erg goed geholpen bij het zoeken van het perfecte huis en deed altijd haar uiterste best voor ons! Ze schatte goed in wanneer wij echt enthousiast waren of alleen maar enthousiast deden omdat we klaar waren met de lange zoektocht. Uiteindelijk zouden we zonder Kim niet hebben gewoond in het huis waar we nu zo gelukkig zijn!

9 ,5
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Thijs Asselbergs

| Beoordeling over Floris van Kuijeren | Ik heb een taxatie laten uitvoeren

Voor een taxatie kwam ik via een relatie bij VK Makelaars terecht en in contact met Floris van Kuijeren. Hij pakte gelijk door, stelde de juiste vragen, reageerde proactief en binnen de kortste keren hadden we de juiste aanpak die paste bij hetgeen ik zocht: onderbouwing met bewijsstukken, contact z Lees meer…

Voor een taxatie kwam ik via een relatie bij VK Makelaars terecht en in contact met Floris van Kuijeren. Hij pakte gelijk door, stelde de juiste vragen, reageerde proactief en binnen de kortste keren hadden we de juiste aanpak die paste bij hetgeen ik zocht: onderbouwing met bewijsstukken, contact zoeken met de juiste partijen om achtergrond informatie in te winnen en adequaat en voortvarend mij als klant informeren en open discussiëren. Kortom, de juiste deskundigheid op het juiste moment met een juiste pragmatische insteek.

8 ,9
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
8,5

Sonja Metzler

| Beoordeling over Kim van Straten | Ik was de verkoper

Makelaar Kim van Straten heeft meegedacht en advies gegeven wat er zou moeten worden aangepast in de woning om meer kijkers te bereiken. Heb haar advies ter harte genomen en wat geld en energie geïnvesteerd maar het resultaat was er ook naar en dat ondanks dat het vakantietijd was. Super veel geïn Lees meer…

Makelaar Kim van Straten heeft meegedacht en advies gegeven wat er zou moeten worden aangepast in de woning om meer kijkers te bereiken. Heb haar advies ter harte genomen en wat geld en energie geïnvesteerd maar het resultaat was er ook naar en dat ondanks dat het vakantietijd was. Super veel geïnteresseerden bereikt en snel verkocht. Heel erg bedankt Kim voor je inzet en deskundigheid.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Sally ONeill

| Beoordeling over Sander Hoenderdos | Ik was de koper

If I could give 20/10 I would. Sander and VK Makelaars made the process of buying our home so simple and fun. I would highly recommend VK for ExPats as they have a lot of local knowledge on the Haarlem area and helped us understand what to look out to for when buying in the Netherlands. Thank you Sander!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (34)