Magister Makelaars

Heemskerk


Over Magister Makelaars

U wilt uw huis verkopen? Magister Makelaars is dé nieuwe, transparante makelaar in de regio Beverwijk, Heemskerk en omgeving. Wij werken uitsluitend met vaste, lage pakketprijzen incl. BTW, ongeacht de verkoopwaarde van uw woning. Hier doen wij niet geheimzinnig over, u vindt de prijzen gewoon op onze website.


Diensten

  • Verkoop

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Wim Mijnen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Heldere afspraken Fijn contact Meedenkend

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

John van den Acker

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Marloes is een makelaar die altijd de rust bewaart en je stap voor stap door het proces begeleidt. Ik raad haar zeer aan vooral vanwege haar transparante aanpak voor alle betrokken partijen. Het online biedsysteem is heel duidelijk en eerlijk. Ze heeft oog voor zowel de zakelijke als persoonlijke as Lees meer…

Marloes is een makelaar die altijd de rust bewaart en je stap voor stap door het proces begeleidt. Ik raad haar zeer aan vooral vanwege haar transparante aanpak voor alle betrokken partijen. Het online biedsysteem is heel duidelijk en eerlijk. Ze heeft oog voor zowel de zakelijke als persoonlijke aspecten die bij de verkoop van een woning komen kijken. Ook heel fijn dat je vooraf al precies weet waar je aan toe bent qua kosten.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10