Teer Makelaars Heemskerk B.V.

Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B
1961 NV Heemskerk
heemskerk@teer.nl 0251-233023 http://www.teer.nl/

Over Teer Makelaars Heemskerk B.V.

Zonder zorgen en met succes verkopen, aankopen, verhuren en huren.

 

Al sinds 1874 is Teer dé makelaar van Noord-Holland. Waar de familie Teer ooit begon in Beverwijk, kent ons makelaarskantoor inmiddels zes vestigingen. Overal in onze regio kom je de bekende, rode verkoopborden tegen. Met onze lange geschiedenis in de lokale markt is Teer een waar begrip te noemen.

 

Teer heeft vestigingen in Alkmaar, Heiloo, Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest en is zeer actief in verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, hypotheken, taxaties, nieuwbouw (advies en ontwikkeling) en bedrijfsonroerendgoed.

 

Ons kantoor in Heemskerk is gevestigd middenin het centrum van het gezellige dorp. Op een top locatie op het Burgemeester Nielenplein. Velen weten onze vestiging te vinden en onze etalage wordt dan ook goed bekeken. Robbert en Mariëllezijn onze makelaars van regio Heemskerk. Mede door de goede kantoorbegeleiding van Ingrid en Paulien vormen wij met zijn vijven een sterk team. Met zijn allen staan wij altijd voor jou klaar, ontzorgen is ons doel!
Deze Teer-vestiging biedt ook plaats aan de kundige collega’s van onze Nieuwbouw afdeling. Nieuwbouwspecialisten Sofie. Rob en Robin werken vanuit hier aan een mooie portefeuille met nieuwbouwprojecten. Van bouwtekening tot sleuteloverdracht: wij zijn de schakel tussen projectontwikkelaar en particulier. In de kelder hebben we zelfs een heuse inspiratieruimte voor nieuwbouwprojecten, sfeervol aangekleed door onze verkoopstylist.

 

Nog leuk om te weten: onze Social Media kanalen hebben een onderscheidend groot bereik, ook onze marketingspecialist weet wat aanspreekt en wat er speelt op de (digitale) woningmarkt. Onze kracht wordt versterkt dankzij de 6 Teer-vestigingen, daardoor wordt de telefoon altijd netjes opgenomen en kunnen er ook op zaterdag bezichtigingen worden ingepland. Ook zijn er combideals mogelijk met Teer Hypotheken, want ook voor een hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden keus uit meer dan 40 geldverstrekkers. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht. Hier zijn we trots op.

 

Kortom we helpen je gewoon graag verder, bij je thuis of vanuit ons mooie kantoor. Loop gerust binnen voor een kop koffie!

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Verhuur
  • Bedrijfsmakelaardij
  • Commercieel vastgoed
  • Financieel advies
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad en wil jij je ervaring op Wie is de Beste Makelaar delen? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling