Home Affairs

Heemstede

Heemsteedse Dreef 248
2102KT Heemstede
info@home-affairs.nl 06-41189974 https://home-affairs.nl/

Over Home Affairs

THUIS IN HUIS! Een huis kopen in de regio Haarlem, Heemstede en Hoofddorp? Samen gaan wij jouw nieuwe (t)huis vinden. Met mijn vakkennis en ervaring kan ik voor jou het verschil maken in deze overspannenn markt. Dat doe ik elke dag op mijn eigen, persoonlijke wijze en met ontzettend veel plezier ga ik tot het uiterste voor mijn klanten. Met een kritische blik en eerlijk en oprecht advies ben jij in staat een goede keuze te maken. 

Home Affairs is the expert in buying homes in Haarlem, Heemstede, Hoofddorp and surrounding areas. I help expats from all over the world successfully buy their new home. I will help you make sense of the process, the steps and paperwork in my own personal and involved way. 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur

Medewerkers


Locatie

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 5 beoordelingen

10
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

5 in totaal

Martijn Nolles

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Onlangs had ik het genoegen om samen te werken met Nathalie van Home Affairs tijdens de aankoop van een appartement in Rotterdam. Ik moet zeggen dat haar toewijding, professionaliteit en uitstekende service de hoogste lof verdienen. Ondanks dat ze in Heemstede woont, ongeveer 80 kilometer verderop, Lees meer…

Onlangs had ik het genoegen om samen te werken met Nathalie van Home Affairs tijdens de aankoop van een appartement in Rotterdam. Ik moet zeggen dat haar toewijding, professionaliteit en uitstekende service de hoogste lof verdienen. Ondanks dat ze in Heemstede woont, ongeveer 80 kilometer verderop, heeft Nathalie er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het bemiddelingsproces vlekkeloos en succesvol verliep. Vanaf het moment dat we gingen samenwerken, viel Nathalie op door haar expertise en onderhandelingsvaardigheden. Ze manoeuvreerde moeiteloos door de complexiteiten van de vastgoedmarkt en bood op elk moment onschatbare begeleiding. Haar diepgaande kennis van de branche, met name in Rotterdam, bleek essentieel bij het vinden van het perfecte pand dat aan mijn behoeften voldeed. Wat Nathalie werkelijk onderscheidt, is haar onwankelbare toewijding aan haar klanten. Ze ging consequent verder dan verwacht, en overtrof alle verwachtingen. Of het nu ging om het plannen van meerdere bezichtigingen, het coördineren met verschillende betrokken partijen of het snel beantwoorden van mijn vragen, Nathalie stond altijd klaar om te helpen. Haar uitzonderlijke niveau van service zorgde ervoor dat ik me als klant gewaardeerd voelde, en ik wist dat ik kon vertrouwen op haar expertise en ondersteuning gedurende het hele proces. Bovendien waren Nathalie's professionaliteit en betrouwbaarheid duidelijk zichtbaar in al onze interacties. Haar transparante en heldere communicatiestijl zorgde ervoor dat ik goed geïnformeerd was over elk aspect van de transactie. Ze behandelde al mijn zorgen geduldig en duidelijk, waardoor ik het vertrouwen kreeg om weloverwogen beslissingen te nemen. Nathalie's integriteit en toewijding aan haar werk wekken echt vertrouwen en creëren een positieve werkrelatie. Ik kan Nathalie van Home Affairs niet genoeg aanbevelen. Haar toewijding, kennis en uitstekende service hebben een blijvende indruk op me gemaakt. Als je op zoek bent naar een vastgoedprofessional die niet alleen deskundig en betrouwbaar is, maar ook bereid is om alles te geven om uitzonderlijke resultaten te leveren, dan is Nathalie de perfecte keuze. Ze heeft de lat hoog gelegd voor wat het betekent om uitstekende service te bieden in de branche, en ik ben ervan overtuigd dat ze zal blijven uitblinken in haar toekomstige inspanningen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Seb en Marianne Princen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Nathalie heeft ons zeer goed geholpen met zowel verkoop als aankoop van ons huis. Zij is uitstekend op de hoogte van de markt, heeft kennis van zaken en is daarnaast iemand die de tijd neemt voor je en aandacht heeft voor je persoonlijke wensen en situatie. Zij is pro-actief, vriendelijk en daarnaas Lees meer…

Nathalie heeft ons zeer goed geholpen met zowel verkoop als aankoop van ons huis. Zij is uitstekend op de hoogte van de markt, heeft kennis van zaken en is daarnaast iemand die de tijd neemt voor je en aandacht heeft voor je persoonlijke wensen en situatie. Zij is pro-actief, vriendelijk en daarnaast duidelijk en snel in haar communicatie. Uitermate zorgvuldig, eerlijk en attent zijn ook kwaliteiten die op Nathalie van toepassing zijn. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Nathalie als makelaar en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Ingeborg Ahlers

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Nathalie is enthousiast, duidelijk en werkelijk een steun bij het zoeken naar een woning. Ze heeft goed geluisterd naar mijn woonwensen en zorgde ervoor dat ik die niet uit het oog verloor. Nathalie was onvermoeibaar in het zoeken naar een leuke woning voor mij en was alert op alle mogelijkheden. D Lees meer…

Nathalie is enthousiast, duidelijk en werkelijk een steun bij het zoeken naar een woning. Ze heeft goed geluisterd naar mijn woonwensen en zorgde ervoor dat ik die niet uit het oog verloor. Nathalie was onvermoeibaar in het zoeken naar een leuke woning voor mij en was alert op alle mogelijkheden. Door haar oplettendheid heb ik in een heel competitieve markt toch een huis kunnen vinden en kopen. Tijdens bezichtigingen lette ze op details waarvan ik het bestaan niet vermoedde. Ze nam de tijd mijn vragen te beantwoorden en me goed te informeren over de details van een bieding. Tussen koop en levering heeft ze snel en adequaat allerlei zaken geregeld en heeft mij veel zorg uit handen genomen. Als je een goede en leuke makelaar zoekt kan ik Nathalie zeker aanbevelen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Inge Senior

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Volkomen tevreden met Nathalie Braams. Zeer deskundig, altijd bereikbaar, geen moeite te veel en volledig begrip voor wat ik zocht. Heb geheel en al op haar kunnen rekenen en, wonende in Engeland, ben ervan overtuigd dat het me zonder haar als aankoopmakelaar niet was gelukt iets te vinden van afstand.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Julie

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

This is the second time Nathalie helped me! She is a very professional Makelaar with a lot of knowledge. She helped me to buy and sell. Both went very well without any worries or complications behind. She is always very proactive on preparing the documents and activities to make sure everything goes Lees meer…

This is the second time Nathalie helped me! She is a very professional Makelaar with a lot of knowledge. She helped me to buy and sell. Both went very well without any worries or complications behind. She is always very proactive on preparing the documents and activities to make sure everything goes in time. She is also very patient. Because I don't speak Dutch, she explained the contact sentence by sentence to me. Most importantly, she has a lot of knowledge of the market, her advice is very valuable and contributes to the best result!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10