Makelaar De Vree

Helmond

Hortsedijk 23
5708HA Helmond
info@makelaardevree.nl 0492 474 333 NVM Makelaar

Diensten

  • Verkoop

Werkgebieden

  • Helmond

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

6 in totaal

T. de Krom

| Beoordeling over hele kantoor

1) Referentie naar 10 jaar niet meer geldige wetgeving (Wet Identificatie bij Dienstverlening (WID)). 2) Luistert niet actief, heeft al eerder een oordeel over jou. 3) Neemt direct contact met je bij het eerste bod terwijl de waarde onder de minimum overeengekomen waarde is. 4) Wilde alles via Waths Lees meer…

1) Referentie naar 10 jaar niet meer geldige wetgeving (Wet Identificatie bij Dienstverlening (WID)). 2) Luistert niet actief, heeft al eerder een oordeel over jou. 3) Neemt direct contact met je bij het eerste bod terwijl de waarde onder de minimum overeengekomen waarde is. 4) Wilde alles via Wathsapp doen terwijl er behoorlijk wat officiële documenten gecommuniceerd moeten worden. 5) Slordig in eigendomsbeschrijving perceel oppervalk. Van een makelaar had ik een hoger niveau van empathie verwacht. Verder was het de standaard activiteiten horende bij de verkoop van een huis.


Reactie Makelaar De Vree

Geachte heer de Krom. Dank voor het schrijven van deze beoordeling. Zoals u ziet wordt uw beoordeling wel degelijk gepubliceerd en zal ook blijven staan op deze pagina. Consumenten moeten immers in de gelegenheid zijn om alle beoordelingen te kunnen lezen en daar hun conclusies uit te trekken. Na 310 jubelende beoordelingen, de eerste met een ‘6’ gemiddeld..... Het komt wel eens voor, dat mensen vanuit een negatief oogpunt naar de makelaardij of naar ons kantoor kijken. Dat zien we als een uitdaging. Tot op heden hebben we veel van onze opdrachtgevers tot tevreden ambassadeurs kunnen maken. (Ook opdrachtgevers die eerst sceptisch waren). De beoordelingen op deze pagina onderstrepen dat. Wij hebben ons werk naar eer en geweten gedaan en weten dat we in dit geval een betere beoordeling zouden hebben verdiend. We blijven ons werk met veel plezier en voldoening uitvoeren.

5 ,6
Enthousiasme
6
Snelheid van reageren
5
Afspraken nakomen
6
Creativiteit
6
Marktkennis
5

Stephanie

| Beoordeling over hele kantoor

Wouter de Vree is een makelaar die altijd zijn afspraken is nagekomen. Hij is erg prettig in de omgang en naast de serieuze gesprekken, hebben we ook veel plezier gehad. Hij dacht mee over hoe de verkoop te stimuleren, heeft diverse avonden in ons huis gezeten om eventuele kopers te ontvangen en hie Lees meer…

Wouter de Vree is een makelaar die altijd zijn afspraken is nagekomen. Hij is erg prettig in de omgang en naast de serieuze gesprekken, hebben we ook veel plezier gehad. Hij dacht mee over hoe de verkoop te stimuleren, heeft diverse avonden in ons huis gezeten om eventuele kopers te ontvangen en hield ons goed op de hoogte van de gesprekken die hij had met de mensen die zijn komen kijken naar ons huis. Tevens was hij erg geïnteresseerd in de koop van ons nieuwe huis in Wijchen, is zelfs nog meegegaan om te kijken of het huis voldeed aan onze eisen. Ik denk niet dat er veel makelaars zijn die zo begaan zijn met zijn cliënten en zelfs zijn vrije tijd daarvoor opoffert. Bij de koop van dit huis, was hij de makelaar van de verkoper en doordat die ervaring 3 jaar geleden al zo prettig was, twijfelde ik er niet aan om hem te vragen voor de verkoop nu. Wouter, het was al met al een prettige ervaring en ik zal zeker je naam noemen als iemand een makelaar zoekt. En wie weet komen we je nog eens tegen in Wijchen...gezellig!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Karlijn Verberne

| Beoordeling over hele kantoor

Direct tijdens het eerste gesprek was Makelaar de Vree duidelijk over zijn visie en werkwijze, deze sprak ons aan en wij hebben niet getwijfeld of we met hem in zee zouden gaan. Spijt hebben we hier ook nooit van gehad, Wouter is een hele bedreven, betrokken en enthousiaste makelaar. Wanneer wij he Lees meer…

Direct tijdens het eerste gesprek was Makelaar de Vree duidelijk over zijn visie en werkwijze, deze sprak ons aan en wij hebben niet getwijfeld of we met hem in zee zouden gaan. Spijt hebben we hier ook nooit van gehad, Wouter is een hele bedreven, betrokken en enthousiaste makelaar. Wanneer wij hem belden of mailden kregen we altijd dezelfde dag nog een antwoord, wat heel prettig is. Hij begrijpt dat het verkopen van een huis een spannende gebeurtenis is en wil ervoor zorgen dat het voor de verkoper zo goed mogelijk verloopt. Een fijne bijkomstigheid is dat hij ook nog eens een heel deskundige makelaar is en weet waar hij het over heeft. Dankzij het feit dat Makelaar de Vree kansen ziet en initiatief neemt hebben wij niet alleen onze eigen woning verkocht, maar tevens een andere woning aangekocht. Wij zouden Makelaar de Vree aan iedereen aanbevelen, en doen dat bij deze dus ook!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Tom en Carolien

| Beoordeling over hele kantoor

Makelaar de Vree is een fijn kantoor. De lijnen zijn er kort en het contact verloopt heel soepel. Van alle stappen werden we goed op de hoogte gehouden.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Peter

| Beoordeling over hele kantoor

Makelaar de Vree is een kantoor met ene groot verantwoordelijkheidsgevoel richting de klant. De communicatie is op en top. We werden prima op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Geen onhaalbare dingen voorspiegelen, maar realisme ten top. Dat was bij onze vorige makelaar wel anders.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (6)