Blik Makelaars

HENGELO


Over Blik Makelaars

Blik Makelaars is gevestigd in Hengelo en Enschede en houdt zich dagelijks bezig met nieuwbouw en het aan-, verkopen en taxeren van onroerend goed in de omgeving Hengelo, Borne, Delden, Enschede en omgeving. Het deskundige team van Blik Makelaars is enthousiast en bestaat uit hoog gekwalificeerde makelaars en de commerciële binnendienst medewerkers. 


Medewerkers


Locatie

0,5

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

0,5
Powered by MTMO
Enthousiasme
0,5
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Ronald Beumer

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Je huis toevertrouwen aan Blik "makelaardij" is een grote fout. Een brochure maken is voor hen te moeilijk. Een huis op Funda zetten doen ze op heel eigen wijze, na dagen overleg komen ze met een oude eigen versie met fouten. Verschillende plattegronden van dezelfde woning worden doodleuk gepublicee Lees meer…

Je huis toevertrouwen aan Blik "makelaardij" is een grote fout. Een brochure maken is voor hen te moeilijk. Een huis op Funda zetten doen ze op heel eigen wijze, na dagen overleg komen ze met een oude eigen versie met fouten. Verschillende plattegronden van dezelfde woning worden doodleuk gepubliceerd. Video waar je veel moeite voor hebt gedaan vergeten ze toe te voegen. De video maken ze ook graag met aankondiging van 1 dag van te voren een week nadat de fotograaf is geweest zodat je het huis weer netjes moet opruimen. Afgekeurde foto's staan gewoon op Funda. Als je boos wordt komt Florian met een e-mail of je wil stoppen of doorgaan en als je wil stoppen wil hij evengoed je nog rippen voor 1.000 Euro. 2 x in korte tijd dezelfde problemen met hun bij verkoop van mijn woningen.

0 ,5
Enthousiasme
0,5
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5