Match Huis en Hypotheek

Hilversum


Over Match Huis en Hypotheek

Op zoek naar een koopwoning gecombineerd met hypotheek? MHH regelt het allebei voor je met behulp van één specialist. Eén afspraak is genoeg en scheelt je dus tijd, geld en geeft heldere communicatie. Bovendien is mijn bieding op jouw woning sterker en dus beter omdat ik ook verantwoordelijk ben voor de hypotheek en hier direct mee start zodra het bod is geaccepteerd. Dus nog sneller alles rond. Dat vindt iedereen toch fijn.


Diensten

  • Aankoop
  • Financieel advies

Werkgebieden

  • Hilversum
  • Amsterdam
  • Amstelveen

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Rikke Vrieling

| Beoordeling over hele kantoor

Robert Jan heeft ons geholpen het (voor ons) perfecte huis te vinden. Het contact tijdens onze zoektocht was snel, prettig en professioneel. Voor al onze vragen met betrekking tot de koop van een huis konden we bij Robert Jan terecht, zowel op het gebied van de aankoop van een huis als het afsluiten Lees meer…

Robert Jan heeft ons geholpen het (voor ons) perfecte huis te vinden. Het contact tijdens onze zoektocht was snel, prettig en professioneel. Voor al onze vragen met betrekking tot de koop van een huis konden we bij Robert Jan terecht, zowel op het gebied van de aankoop van een huis als het afsluiten van een hypotheek. Dat onze makelaar ook hypotheekadviseur is, was een enorme meerwaarde. Robert Jan is betrouwbaar en kundig. Veel dank voor je hulp bij onze geslaagde zoektocht naar een huis in Amsterdam.


Reactie Match Huis en Hypotheek

Erg leuk om te vernemen dat jullie de combi aankoop met hypotheek zo weten te waarderen. Jullie hebben een prachtwoning in Amsterdam gekocht, heel veel woonplezier gewenst en succes met de verbouwing!

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9