Margit Nijboer Makelaardij

Hoorn


Over Margit Nijboer Makelaardij

Margit Nijboer Makelaardij: een modern kantoor met een schat aan ervaring. Het beste uit twee werelden. Wij kennen de markt, we weten echt alles over woningen en vooral: wij weten wat er op het spel staat. Dat is prettig samenwerken, nietwaar? Zorgeloos serieus.

Margit Nijboer, makelaar sinds 1997 en Marijke Leegwater sinds 2001 de scepterzwaaier over de backoffice, vormen door onze jarenlange samenwerking een ‘dreamteam’.

Wij zijn de lokale experts en kennen de regio Hoorn en West-Friesland van binnen en buiten. U kunt bij ons terecht voor alle onroerend goed vragen en adviezen.

Margit Nijboer Makelaardij ondersteunt u bij elke stap: Van tips om het huis verkoopklaar te maken, de beste presentatie tot aan de verkoop van uw woning.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Renate Schoonderwoerd

| Beoordeling over hele kantoor

Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Margit ons heel goed begeleid. Ze heeft veel kennis van zaken en haar vriendelijke en open aanpak vonden wij erg prettig.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Lian Beentjes

| Beoordeling over hele kantoor

Margit is zowel mijn aankoop, als verkoopmakelaar geweest. Dit is vlekkeloos gegaan. Snel en vriendelijk geholpen. Komt enthousiast en zeer kundig over. 👍

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10