Brent Elfrink

RE/MAX Direct B.V. Hoorn


Over Brent Elfrink

Ik ben Brent Elfrink en ik woon in het mooie Wognum. Vandaar dat ik dan ook de wijkmakelaar ben van de Kreeklanden te Wognum. Door de grote hoeveelheid keren dat ik ben verhuisd heb ik inmiddels een goed beeld van Hoorn en de regio daaromheen. Ik ben sinds kort zelfstandig makelaar bij RE/MAX Direct. 

Ik ben erg enthousiast om u te begeleiden bij de aan- en verkoop van uw huis. En als jongste makelaar op kantoor (en ook binnen RE/MAX Nederland) valt er natuurlijk nog veel te leren en ik hoop dit in samenwerking met u te kunnen doen, om zo tot het gewenste en beste eindresultaat voor u te komen. In de nog vele jaren die zullen volgen kijk ik er naar uit om goeie relaties op te bouwen met mijn klanten en om u zo ten alle tijden van dienst te zijn. 

Doordat ik als RE/MAX makelaar zelfstandig ondernemer ben kan ik u verzekeren van mijn volledige inzet en toewijding gedurende het gehele proces. Hierdoor ben ik ook 7 dagen in de week beschikbaar om u tot dienst te zijn wanneer het u het beste uitkomt. 


RE/MAX Direct B.V.

Breed 36 Hoorn

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal
Bekijk alle (2)