Kees Kappers

RE/MAX Direct B.V. Hoorn


Over Kees Kappers

Mijn naam is Kees Kappers. Met mij als uw makelaar haalt u professionele en persoonlijke begeleiding binnen van de huidige, veel bewegende woningmarkt. Ik ondersteun u tijdens het gehele traject om een huis te kopen, te verkopen of te verhuren. Met mijn hulp vinden we samen een geschikte woning voor u en haalt u het beste rendement uit uw huidige woning! Ik denk met u mee, ken de regio en de ontwikkelingen in de huidige markt.

Wist u dat RE/MAX de best beoordeelde makelaar van West-Friesland, Europa en zelf van de wereld is? (Fact-checkt u dit zelf op Google!) Ik doe er alles aan om dit zo te houden. Service staat bij mij bovenaan. Mag ik voor u aan de slag? Dan steek ik de handen uit de mouwen voor het beste resultaat voor mijn klanten!

Voor alle vragen over de woningmarkt of uw eigen woonwensen kunt u mij vrijblijvend de gehele week bereiken op 0639797374.

Kees Kappers


RE/MAX Direct B.V.

Breed 36 Hoorn

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Francesca Leemans


Dankzij de kennis en marktexpertise van Kees Kappers heb ik een mooie woning gekocht in Hoorn. Kees Kappers heeft vanaf de eerste kennismaking tot aan de sleuteloverdracht 100% de tijd voor mij genomen. Hij was altijd bereikbaar en heeft al mijn vragen ( het waren er wat) met alle aandacht beantwoord. Onze samenwerking was kort maar krachtig, want het beste huis dat ik met Kees Kappers heb bezichtigd werd het ook meteen! Ik ben ontzettend blij om binnenkort in het mooie Hoorn te komen wonen! Kees, middels deze nogmaals bedankt voor alles!

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Karin Mülder


Only the exceptionally good and dedicated work by Kees Kappers made the adventure, moving from Austria to the Netherlands without being able to do viewings, possible. He did a couple of viewings for me, answered a thousand questions and finally found a very nice house in Hoorn, where I live now. Dear Kees, thanks for everthing !!! 👍🙏🏼

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (2)