Rene van der Gulik

RE/MAX Direct B.V. Hoorn


Over Rene van der Gulik

Mijn naam is René van der Gulik, enthousiaste en ambitieuze makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn. Met mijn professionele en proactieve benadering loods ik mijn klanten door het complexe en dynamische proces van het kopen of verkopen van een woning.

Een huis kopen is vaak het eerste contact met een RE/MAX makelaar en die moet onvergetelijk zijn. Verhuizen is een belangrijk moment in iemands leven. Ik vind het heel mooi om daar deel van uit te maken. Elke keer is weer een bijzondere ervaring om de juiste woning aan- en/of te verkopen.

In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn klanten centraal. In mijn werkwijze ben ik transparant en servicegericht. Niet alleen voor de verkoop van woningen, ook het aankopen van uw droomwoning. Op dit moment is er veel concurrentie op de woningmarkt. Als een huis te koop staat zijn er al snel meer dan 20 gegadigden. Dus snelheid van handelen is belangrijk en daar ga ik dan ook voor.

Wilt u uw huis verkopen of juist een woning aankopen, neem contact met mij op en ik maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!


RE/MAX Direct B.V.

Breed 36 Hoorn

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal
Bekijk alle (2)