Dave Crolla Makelaardij

Maastricht

Postbus 151 151
6200AD Maastricht
info@davecrolla.nl 043-325 48 16 www.davecrolla.nl

Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 12 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In 2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In 2015 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score van 9,8 waardoor de 2e plaats van Nederland en de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

In 2016 heeft Dave Crolla voor de 4e keer de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Daarnaast werd wederom de 2e plaats voor de titel ‘Beste Makelaar in Nederland’ behaald.

In 2017 heeft Dave Crolla voor de 5de keer op rij de titel ‘Beste makelaar in Limburg’ mogen ontvangen. Ditmaal met een klanttevredenheidscore van 9.87.

In 2018 & 2019 haalde Dave Crolla Makelaardij voor de 6de en 7de keer op rij de hoogste scoren van de provincie en heeft wederom de titel 'Beste Makelaar in Limburg' mogen ontvangen.

 

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Diensten

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Berg En Terblyt
 • Bunde
 • Cadier En Keer
 • Eijsden
 • Geulle
 • Gronsveld
 • Maastricht
 • Margraten
 • Meerssen
 • Valkenburg Lb

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

354 in totaal

Mariek Pernot


Dave Crolla is een makelaar bij wie je in vertrouwde handen bent om je huis te verkopen. Vriendelijk, bekwaam en enthousiast. Niets dan lof wat mij betreft.

9 ,5
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Didi Joppe


Vanaf het begin heel erg tevreden over Dave! Hij is betrokken en denkt mee. Hij helpt je in het duidelijk krijgen wat je precies zoekt en is een fijne partner om mee te overleggen. Hij informeert je goed en komt afspraken na.

9 ,2
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9,1
Creativiteit
9,4
Marktkennis
9,3

Aydin


9 ,3
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,2
Creativiteit
8,8
Marktkennis
9,4

Guus Muermans


Heel goede service, snelle afhandeling, zowel voor dhr. en mevr. Crolla Complimenten, dikke 10.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

brian nijs


Dave & Laura hebben ons geweldig geholpen, perfect advies gegeven en ons gewoon uitstekend behandeld bij onze verkoop van ons huis en onze koop van ons nieuwe appartement. Dit ook nog eens terwijl we de verkoop binnen de familie hebben gehouden !! al met al op zun mestreechs "un groete saluut veur Crolla"


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste familie Nijs, Wat een mooie beoordeling. Het doet ons altijd goed als mensen onze dienstverlening zo goed waarderen. 'Nne GROETE merci!'.

9 ,9
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,9
Marktkennis
10
Bekijk alle (354)