Dave Crolla Makelaardij

Maastricht


Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 14 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In  2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In de jaren 2015 tot en met 2021 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score waardoor telkens de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Diensten

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Berg En Terblyt
 • Bunde
 • Cadier En Keer
 • Eijsden
 • Geulle
 • Gronsveld
 • Maastricht
 • Margraten
 • Meerssen
 • Valkenburg Lb

Medewerkers


Locatie

9,8

Onze beoordeling op basis van 26 beoordelingen

Powered by MTMO
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

440 in totaal

John Bongaarts

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Voor de begeleiding bij de verkoop van ons huis heeft Dave Crolla op alle punten de max. score verdiend. Alert, strategisch juiste suggesties, vlotte en tot in de puntjes georganiseerde procedure en hoge mate van toegankelijkheid. Alles wat men van een topmakelaar mag verwachten. Zal hem zonder enige terughoudendheid aan iedereen aanbevelen.


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste heer en mevrouw Bongaarts, Heel erg bedankt voor deze fantastische review. Fijn om te vernemen dat u erg tevreden bent over onze dienstverlening. Het mooie resultaat hebben we ook mede te danken dat u zo’n prachtige woning heeft, waar ik als makelaar, mij ook al vrij snel thuis voelde. Mijn complimenten hiervoor. Wij gaan binnenkort uw woning aan fijne kopers overdragen en ik ben ervan overtuigd dat zij er een hele fijne toekomst zullen beleven. We zien elkaar snel. Dave Crolla

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Joëlle Versteegen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Voor de verkoop van onze woning hebben we Dave Crolla als makelaar gekozen. Het kennismakingsgesprek verliep enorm goed en de keuze was snel gemaakt. Dave had direct een plan en de woning kwam snel online. Samen met zijn vrouw Laura heeft hij de bezichtigen snel gepland en goed laten verlopen. Onze Lees meer…

Voor de verkoop van onze woning hebben we Dave Crolla als makelaar gekozen. Het kennismakingsgesprek verliep enorm goed en de keuze was snel gemaakt. Dave had direct een plan en de woning kwam snel online. Samen met zijn vrouw Laura heeft hij de bezichtigen snel gepland en goed laten verlopen. Onze woning is dankzij Dave goed en snel verkocht. Wij zijn dan ook enorm blij met de keuze voor Dave Crolla makelaardij!


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste Joëlle, Wat een mooie beoordeling van onze dienstverlening. Hier zijn we erg blij mee. Het was voor ons een genot om jullie prachtige woning te mogen verkopen. Straks lekker verhuizen naar een fantastische woning net over de grens in België waar jullie heerlijk gaan genieten. Maar dat ik ben overtuigd dat het zeker gaat lukken. Tot snel. Dave.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Egbert en Wieske von Unen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Is duidelijk, komt afspraken na, voelt de markt goed aan, prima adviezen op een menselijke manier. Dave en Laura geven samen en warm gevoel. Ze geven vertrouwen in een spannende tijd via een telefoontje en een persoonlijke brief na de bezichtiging. Zorgen goed voor zowel kopende als verkopende partij.


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste Wieske en Egbert, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We waarderen uw feedback enorm en zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Het doet ons goed om te weten dat u onze aanpak waardeert, waarbij we altijd streven naar duidelijkheid, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Wij wensen u heel veel woonplezier in uw nieuwe woning en wellicht tot snel. Dave Crolla

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Priscilla

| Beoordeling over Dave Crolla | Ik was de verkoper

Een makelaar die van begin tot het einde voor je klaar staat. Als starter/1e keer verkoop kan het soms echt voelen alsof je verzuipt in alles wat op je af komt. Dave heeft niet alleen kennis over z'n vak maar neemt je vooral ook mee als verkoper in het proces en in de overwegingen. Eerlijk en realis Lees meer…

Een makelaar die van begin tot het einde voor je klaar staat. Als starter/1e keer verkoop kan het soms echt voelen alsof je verzuipt in alles wat op je af komt. Dave heeft niet alleen kennis over z'n vak maar neemt je vooral ook mee als verkoper in het proces en in de overwegingen. Eerlijk en realistisch met 100% inzet. Goed bereikbaar. Heeft ons veel werk uit handen genomen en is bereidt die extra stap te zetten. We zijn het kantoor/Dave dankbaar voor alle inzet. Waardoor we dit spannende proces positief hebben kunnen afsluiten.


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste Priscilla & David, Wat een geweldige feedback! Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring e delen! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben mogen beleven. We begrijpen dat het verkopen van een (t)huis een uitdagende ervaring kan zijn, en we zijn trots dat we jullie hebben kunnen bijstaan en veel werk uit handen hebben kunnen nemen. Nogmaals, bedankt voor jullie vertrouwen in onze dienstverlening. We zijn dankbaar dat we jullie hebben kunnen helpen bij dit bijzondere en spannende proces positief af te sluiten. Dave Crolla Makelaardij

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Soraya Jonker

| Beoordeling over Dave Crolla | Ik was de verkoper

Bij aanvang van het contact direct de focus op wat mijn verwachtingen en wensen zijn bij een makelaar. Door dit goed helder te krijgen met een gepersonaliseerd plan de verkoop aan gegaan. Ik heb veel gehad aan de antwoorden en adviezen van Dave, geen goude bergen, een realistisch en vooral vlot en Lees meer…

Bij aanvang van het contact direct de focus op wat mijn verwachtingen en wensen zijn bij een makelaar. Door dit goed helder te krijgen met een gepersonaliseerd plan de verkoop aan gegaan. Ik heb veel gehad aan de antwoorden en adviezen van Dave, geen goude bergen, een realistisch en vooral vlot en persoonlijk verhaal. Dit allen heeft er tot bijgedragen dat mijn huis binnen 6 weken nadat het op de markt is gekomen al is overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Daarnaast ook heel veel gehad aan de snelle app-reacties ook tijdens mijn 3 weken durende vakantie voor het tekenen bij de notaris. Heerlijk vrij van zorgen en met een prachtig resultaat.


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Beste Soraya, Hartelijk dank voor deze fantastische review! We zijn enorm verheugd om te horen/lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. We zijn ook blij dat je tevreden bent met de snelle reacties via onze app, zelfs tijdens jouw vakantieperiode. Het doet ons goed om te weten dat je vrij van zorgen kon voelen en dat het hele proces soepel en succesvol is verlopen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je het allerbeste in jouw nieuwe avontuur. Dave Crolla Makelaardij,

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (440)