Dave Crolla Makelaardij

Maastricht


Over Dave Crolla Makelaardij

Dave Crolla makelaar Maastricht:

Een goed stel hersens, een nuchtere blik, los in het pak, vrolijk geaard en gek van huizen en mensen.

Dave Crolla Makelaardij is ruim 14 jaar actief in de regio Maastricht en directe omgeving. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met verkoop, aankoop en verhuur van woningen, maar ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen en verkoopstyling kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met een deskundig team van specialisten.

Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open en eerlijk. Elk aspect van ons vak willen wij serieus benaderen. Dat betekent goede onderbouwingen en het kunnen en moeten verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Echt contact met onze opdrachtgevers, betekent het op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, de goede en slechte zaken en het geven van beargumenteerde adviezen. Goed advies d.w.z. beantwoording van al uw vragen en het inschatten van de te verwachten problemen en mogelijkheden in juridische en praktische zin des woords. Vandaar dat wij ook streven naar optimale klanttevredenheid.

In 2012 heeft Dave Crolla Makelaardij, volgens de onafhankelijk website www.wieisdebestemakelaar.nl, op het gebied van klanttevredenheid, de hoogste score behaald in de regio Maastricht en kon zich hierdoor ‘De Beste Makelaar in Maastricht’ noemen.

In 2013 heeft Dave Crolla Makelaardij niet alleen de beste klantwaarderingen ontvangen van alle makelaars in Maastricht en de provincie Limburg, maar met een gemiddelde score van 9.5 volgens Wieisdebestemakelaar.nl (widbm) overtroeft Dave Crolla Makelaardij ook alle makelaars in heel Nederland en verdient daarmee de titel ‘De Beste Makelaar in Nederland’!

In  2014 prolongeerde Dave Crolla Makelaardij de titel als ‘Beste Makelaar in Nederland’. Met een score van 9,8 gemiddeld, zijn klanten dan ook echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening!

In de jaren 2015 tot en met 2020 behaalde Dave Crolla wederom een geweldige score waardoor telkens de titel ‘beste Makelaar in Limburg’ werd behaald.

Dave Crolla, Makelaar Maastricht.


Diensten

 • Verkoop

Werkgebieden

 • Berg En Terblyt
 • Bunde
 • Cadier En Keer
 • Eijsden
 • Geulle
 • Gronsveld
 • Maastricht
 • Margraten
 • Meerssen
 • Valkenburg Lb

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,9
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

415 in totaal

Francesco Rozemeijer

| Beoordeling over Dave Crolla | Ik was de verkoper

Dave Crolla Makelaardij is absoluut een aanrader! Dave is een zeer professionele, vindingrijke en betrokken makelaar met heel veel passie voor zijn vak. We voelden ons meteen op ons gemak bij hem en hij heeft ons perfect begeleid met de verkoop van het huis van onze moeder. Nogmaals heel erg bedankt Dave!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Ron Diris

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Onze ervaring met Dave en zijn kantoor was uitstekend. Goede kennis van de markt, betrokken, altijd bereikbaar en kan snel schakelen als er iets is.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Wouter den Ouden

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Dave heeft ons van A tot Z voortreffelijk geholpen met de verkoop van onze woning (en tevens ook met de aankoop van dezelfde woning een aantal jaren daarvoor!). We hebbben bij de verkoop vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad bij deze makelaar. Hij is helemaal gek van huizen en kan uren met p Lees meer…

Dave heeft ons van A tot Z voortreffelijk geholpen met de verkoop van onze woning (en tevens ook met de aankoop van dezelfde woning een aantal jaren daarvoor!). We hebbben bij de verkoop vanaf het eerste moment een goed gevoel gehad bij deze makelaar. Hij is helemaal gek van huizen en kan uren met passie vertellen over zijn vak! Hij zorgde voor een goede prijs, ontzorging over een hoop belangrijke zaken zoals de overdracht van lopende contracten en contact met de VVE, duidelijke instructies wat er van ons nodig was en goede tips en trucs om het maximale resultaat te bereiken. Daarnaast beschikt Dave over uitmuntende kennis van de markt en heeft hij zelf gedurende de verkoop erg veel inzet getoond. Niets anders dan lof dus! Bedankt Dave!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Iryna Rud

| Beoordeling over Dave Crolla | Ik was de verkoper

We hebben een hele goede ervaring met Dave Crolla. Dave is een zeer professionele, betrokken en enthousiaste makelaar, en ook een vindingrijke persoon.

9 ,4
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Marielle

| Beoordeling over Dave Crolla | Ik was de verkoper

Hierbij wil ik het Dave Crolla Makelaardij bedanken voor de super begeleiding tijdens de verkoop van ons huis. Ze hebben het geweldig gedaan en leveren een zeer goede service, zijn zeer betrouwbaar en hebben veel deskundigheid. Een speciale dank aan Dave voor de super fijne en prettige samenwerking. Lees meer…

Hierbij wil ik het Dave Crolla Makelaardij bedanken voor de super begeleiding tijdens de verkoop van ons huis. Ze hebben het geweldig gedaan en leveren een zeer goede service, zijn zeer betrouwbaar en hebben veel deskundigheid. Een speciale dank aan Dave voor de super fijne en prettige samenwerking. Zelf 8 maanden na verkoop stond Dave nog snel voor ons klaar tijdens de koop van ons nieuwe huis. Binnen 1 dag had hij contact met me opgenomen en alle toegestuurde bestanden gecontroleerd. Dave heel erg bedankt!


Reactie Dave Crolla Makelaardij

Hallo Mariëlle en Mike, Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Daar zijn we erg blij mee. Natuurlijk staan we graag voor jullie klaar, al is het maanden later. We hadden het afgesproken en dat komen we ook na: afspraak = afspraak! En daarnaast gaat onze service verder dan de verkoop van de woning. We vinden het namelijk belangrijk dat jullie zo tevreden zijn, dat jullie bij de volgende verhuizing zeker weer aan ons denken 😉. We wensen jullie alle geluk, en hopelijk tot een volgende keer! Dave Crolla Makelaardij.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (415)