MIJN HUIS en ik

Maastricht

8,4

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 54 beoordelingen

8,4
Powered by MTMO

Diensten

  • Aanhuur
  • Aankoop
  • Verhuur
  • Verkoop

Locatie

8,4

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 54 beoordelingen

8,4
Powered by MTMO
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
8,6
Afspraken nakomen
8,4
Creativiteit
8,0
Marktkennis
8,3

Laatste 5 beoordelingen

54 in totaal

Steffy Janssen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

You will want to stay far away from these people. They lie and deceive only for their own interest and pockets. They are not honest people and will tell you what you want to hear just so that they can make money. I wonder how they can live with themselves.

0 ,5
Enthousiasme
0,5
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5

Florence

| Beoordeling over hele kantoor

Zeer betreurende ervaring! Rondom juni een bezichtiging gehad voor een appartement, naderhand de voorlopige overeenkomst getekend én €500 aanbetaling gedaan. Diverse weken overheen gegaan voordat wij een huurovereenkomst ontvingen. Deze huurovereenkomst is na anderhalve dag geannuleerd. Er werd o Lees meer…

Zeer betreurende ervaring! Rondom juni een bezichtiging gehad voor een appartement, naderhand de voorlopige overeenkomst getekend én €500 aanbetaling gedaan. Diverse weken overheen gegaan voordat wij een huurovereenkomst ontvingen. Deze huurovereenkomst is na anderhalve dag geannuleerd. Er werd ons verteld dat de verhuurder een stijging van de huurprijs wilde, als wij niet akkoord gingen werd de voorovereenkomst ontbonden en kregen wij ons geld terug. Hierop gereageerd dat wij niet akkoord gingen en deze voorlopige overeenkomst niet zomaar ontbonden kon worden. Daaropvolgend kregen wij een mail van de eigenaresse dat het om een stijging van de stookkosten ging en niet een huurprijsstijging. Zij gaf ons de keuze om per maand meer te betalen of een naheffing te ontvangen mocht dit van toepassing te zijn. Wij aangegeven dat we voor een naheffing zouden gaan mocht dit nodig zijn. De eigenaresse wilde ons alles daarna binnen 1 dag laten tekenen, terwijl wij nog geen vragen gesteld hadden over de overeenkomst (of überhaupt de mogelijkheid hadden). 1 dag later een mail ontvangen dat de verhuurder niet akkoord gaat met ons als huurders, voorovereenkomst werd direct ontbonden en de €500 werd teruggestort. Nog gebeld met de eigenaresse, dit liep nergens op uit. Totaal geen begrip getoond voor onze situatie, en ons werd de schuld in de schoenen geschoven. Al met al een nare ervaring!

1 ,0
Enthousiasme
1
Snelheid van reageren
1
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
2

Ruben

| Beoordeling over hele kantoor

Eerste en laatste ervaring met dit kantoor en de grove, respectloze eigenaresse. Ik was met spoed op zoek naar een appartement en had reeds een jaarcontract getekend toen bleek dat de berging onder water stond, in zo'n mate dat het onbruikbaar bleek. Hier kon niets aan gedaan worden, ik moest het ma Lees meer…

Eerste en laatste ervaring met dit kantoor en de grove, respectloze eigenaresse. Ik was met spoed op zoek naar een appartement en had reeds een jaarcontract getekend toen bleek dat de berging onder water stond, in zo'n mate dat het onbruikbaar bleek. Hier kon niets aan gedaan worden, ik moest het maar nemen, alle verantwoordelijkheid wordt op de huurder geschoven, de makkelijkste weg. In mijn recht als huurder gereageerd via een formele brief waarin ik verzocht binnen 6 weken constructief mee te denken of huurverlaging indien er geen oplossing gevonden kon worden. Ik kreeg direct een mail met de mededeling dat ik lastig was, er al genoeg goodwill getoond werd (ik vroeg of ik iets een tweede keer mocht zien/meten) en ik werd afgeschilderd als probleemhuurder, en het contract zou zijn vernietigd. Toen ik telefonisch contact opnam kreeg ik mw Damman aan de lijn die een half uur op keiharde toon op me inschreeuwde (letterlijk) dat ik maar beter iets anders kon zoeken voor mij en een jong dochtertje, het haar niet boeit wat ik denk, ik de storende factor ben. Deze dame krijgt je bloed aan het koken binnen 5 minuten. Daarnaast het vragen van 500 borg nog voor je maar bij een bezichtiging bent geweest en 150 administratiekosten (wettelijk mag dit niet) bij acceptatie. Uiteindelijk werd mij als mosterd na de maaltijd en ongetwijfeld uit angst voor een recensie als deze nog een contract 3 maanden aangeboden, wat na veel onderhandeling een heuse 4 maanden kon worden, thanks for nothing. Om het kort te houden: Bespaar jezelf heel veel stress en ellende, adders onder het gras en gewetenloze directrices. Zoek een ander kantoor! * Eerlijkheidshalve moet ik vermelden dat de rondleidende makelaar wel aardig en professioneel was. Het probleem in dit kantoor zit denk ik rond de directietafel en niet bij de medewerkers.

0 ,5
Enthousiasme
0,5
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5

Ivo

| Beoordeling over hele kantoor

Zeer bedenkelijke praktijken. Mijn dochter zocht studentenkamer, maar werd onder druk gezet een voorovereenkomst te tekenen en 500Euro te betalen. Dan kreeg ze EVENTUEEL een huurcontract voorgelegd, waarvan je niet weet wat er in staat.. Een erkend makelaar gebeld die zei dat dit absoluut niet gangb Lees meer…

Zeer bedenkelijke praktijken. Mijn dochter zocht studentenkamer, maar werd onder druk gezet een voorovereenkomst te tekenen en 500Euro te betalen. Dan kreeg ze EVENTUEEL een huurcontract voorgelegd, waarvan je niet weet wat er in staat.. Een erkend makelaar gebeld die zei dat dit absoluut niet gangbaar is en mogelijk zelfs onwettig. Bloedzuigers die van de kamernood misbruik maken!! Pas op voor dit soort misstanden!!!!

0 ,7
Enthousiasme
1
Snelheid van reageren
1
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
0,5
Marktkennis
0,5

Brigitte Pinter

| Beoordeling over hele kantoor

Blijf uit de buurt van Danielle Damman en Patricia Gelissen. Schakel alsjeblieft iemand anders in. Machtsspelletjes moeten worden gestopt. De huur die wij betaalden hadden we eigenlijk terug moeten krijgen hierom.

1 ,0
Enthousiasme
1
Snelheid van reageren
1
Afspraken nakomen
1
Creativiteit
1
Marktkennis
1
Bekijk alle (54)