Ilse Millin makelaardij

Ilse Millin Makelaardij Naarden


Over Ilse Millin makelaardij

Wie zijn wij
Wij weten als geen ander wat er speelt in 't Gooi. Als betrokken makelaar en taxateur volgen wij de ontwikkelingen op de huizenmarkt op de voet. Wij wonen zelf al tientallen jaren met veel plezier in 't Gooi, maar hebben ook ruime ervaring in de Randstad.

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding is de basis van onze dienstverlening. De band die wij met onze klanten opbouwen is persoonlijk en vertrouwelijk. Wij luisteren en vragen door en verdiepen ons in uw woonwensen, levensstijl en -fase en beantwoorden al uw vragen. Wij staan voor een open manier van communiceren en zijn in ons oordeel nuchter en eerlijk, met gevoel voor de emoties die komen kijken bij het aan- en/of verkopen van een huis. Op die manier behalen we voor u het beste resultaat.

Een verfrissende aanpak
Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Helder, eerlijk en deskundig. Deze verfrissende aanpak leidt veelal tot een succesvol en gedegen resultaat, bij aan- en verkoop en verhuur.

Lees verder op onze website.


Ilse Millin Makelaardij

St. Annastraat 19 Naarden

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

3 in totaal

Arjan van Binsbergen


Ilse weet heel goed wat de klant nodig heeft. Zorgt dat je met de bezichtigingen ervaringen opdoet, waardoor de klant bewust gaat nadenken of de desbetreffende woning passend is. Ze stelt vragen (aan de klant en de verkoopmakerlaar) die voor de klant noodzakelijk zijn om het huis te kennen om de juiste keuze te maken. Ilse weet mee te bewegen met de wensen en gevoelens van de klanten. Ze maakt extra tijd en ruimte in de agenda om de klant verder te helpen bij een bezichtiging of aankoop van een huis. Vanwege verschillende omstandigheden heeft Ilse niet alles zelf kunnen doen, maar ze regelde een goede vervanger voor haar. Ilse bedankt voor de ondersteuning naar het zoeken naar een woning.


Reactie Ilse Millin Makelaardij

Dankjewel, Arjan! Ik heb met veel plezier geholpen bij het zoeken en vinden van jullie nieuwe woning!

8,8
Enthousiasme Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Max de Haas


Ilse heeft mij fantastisch geholpen tijdens mijn zoektocht. Ze helpt je vaststellen wat voor jou belangrijk is. En ook bij het bod en de papierwinkel helpt ze uitstekend.


Reactie Ilse Millin Makelaardij

Dank je wel, Max! Wij vonden en vinden het ook heel fijn om je ondersteunen bij het vinden van je nieuwe huis. We wensen je veel woonplezier en -geluk toe!

9,4
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (3)