Brian Issac

Issac Makelaardij NOORDWIJK


Over Brian Issac

Eigenaar van Issac Makelaardij Brian Issac heeft meer dan tien jaar vastgoedervaring. Niet alleen in eigen land, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Hierdoor is hij als geen ander op de hoogte van alle aspecten van de vastgoedmarkt. Brian Issac: ‘Eerder lag mijn focus vooral op commercieel vastgoed. Tot ik in 2020 een oud-collega ging helpen: ik werd meteen gegrepen door de woningmakelaardij. Vooral het persoonlijke contact en het feit dat je mag adviseren bij een van de belangrijkste beslissingen in iemands leven vind ik geweldig. Ik hou ervan mensen te helpen en ze blij te maken. En dat gevoel is vaak wederzijds, want met een aantal van mijn klanten ben ik echt bevriend geraakt. Het is goed als een team te kunnen optrekken.’

 

Dat Brian voor de langdurige relatie gaat, blijkt ook wel uit zijn werkzaamheden als uitgever van het magazine NEX, dat hij in 2011 oprichtte. Begonnen als een grap, is het uitgegroeid tot het toonaangevende magazine van Noordwijk, met een breed vertakt netwerk.

Brian woont in Noordwijk samen met zijn vrouw Monica en zoon Torrence.


Issac Makelaardij

Jonckerweg 12 NOORDWIJK

Locatie

Enthousiasme
9,0
Snelheid van reageren
9,0
Afspraken nakomen
9,0
Creativiteit
9,0
Marktkennis
9,0

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Nicole Lennarts


In oktober heb ik Brian Issac ingeschakeld als aankoopmakelaar voor mijn nieuwe woning. Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden als makelaar. Het is fijn om een betrokken makelaar te hebben die echt luistert naar je wensen en behoeften. De goede bereikbaarheid zorgde voor het snel kunnen schakelen en dat is in een spannend proces zoals het aankopen van een nieuwe woning heel plezierig!

9 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (1)