Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg

Rijen


Over Mevrouw De Aankoopmakelaar Breda & Tilburg

Cloudia Freij is al meer dan 20 jaar makelaar en taxateur en kent de markt als geen ander. Zij is in staat een onafhankelijk advies te geven omtrent de woonwensen. Goed bereikbaar en altijd bereid tot een compleet antwoord op allerlei vragen.


Diensten

 • Aankoop
 • Taxaties

Werkgebieden

 • Bavel
 • Breda
 • Dongen
 • Etten Leur
 • Gilze
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Oosterhout
 • Rijen
 • Tilburg

Medewerkers


Locatie

9 ,4
Enthousiasme
9,2
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,2
Marktkennis
9,5

Laatste 5 beoordelingen

23 in totaal

Tessa Schneider

| Beoordeling over Cloudia Freij

Het begon met het aan huis bezoeken voor een oriĆ«ntatie gesprek. Al snel na dit gesprek volgde een aantal bezichtigingen, waarbij Cloudia meekwam en waarbij haar expertise erg goed van pas kwam. Ze merkte bijvoorbeeld op dat de hoogte van het aanrecht erg laag was, aangezien mijn man bijna 2 meter Lees meer…

Het begon met het aan huis bezoeken voor een oriƫntatie gesprek. Al snel na dit gesprek volgde een aantal bezichtigingen, waarbij Cloudia meekwam en waarbij haar expertise erg goed van pas kwam. Ze merkte bijvoorbeeld op dat de hoogte van het aanrecht erg laag was, aangezien mijn man bijna 2 meter lang is. Wij hadden dit zelf natuurlijk niet gezien. Vervolgens was het erg fijn om Cloudia's hulp bij de onderhandelingen te hebben. Ze had een goede strategie bedacht voor de onderhandelingen, waardoor we een sterke positie hadden. De kans is groot dat wij anders meer hadden moeten betalen. De aankoop ging vlot en de voorwaarden werden allemaal duidelijk uitgelegd door Cloudia. Voor ons volgde toen het ingewikkelde proces, het rondkrijgen van de financiering. Ook hier heeft ze ons mee geholpen en over geadviseerd. Zo zijn we op de valreep gewisseld van hypotheekadviseur, nadat deze meerdere malen beloften niet na was gekomen. Bij (lichte) paniek was Cloudia altijd beschikbaar voor een gesprek en haar advies en kennis van de markt waren onmisbaar. We zijn zeer blij dat we voor Cloudia gekozen hebben. We kijken er positief op terug en het was altijd fijn dat we haar konden bellen als er iets aan de hand was. Wij komen niet uit de omgeving Rijen/Dongen. Dus toen we daar voor bezichtigingen waren, heeft Cloudia ons rondgereden en verteld over de omgeving. Hierdoor konden wij de verschillende buurten een beetje aanvoelen en hebben we geen spijt van onze aankoop.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Marijke de Graaf

| Beoordeling over Cloudia Freij

In december 2019 ben ik gaan zoeken naar woning. Ik had al snel door dat dit geen gemakkelijke taak zou worden in de huidige woningmarkt. Daarom op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar. Uiteindelijk in contact gekomen met Claudia, zij belde eind van de week en ik had zelf al een bezichtiging op zate Lees meer…

In december 2019 ben ik gaan zoeken naar woning. Ik had al snel door dat dit geen gemakkelijke taak zou worden in de huidige woningmarkt. Daarom op zoek gegaan naar een aankoopmakelaar. Uiteindelijk in contact gekomen met Claudia, zij belde eind van de week en ik had zelf al een bezichtiging op zaterdag bij een huis gepland. Ze stelde voor om vrijblijvend mee te gaan zodat ik kon proeven hoe ze te werk ging. Na de rondleiding een heel prettig gesprek gehad en uiteindelijk besloten om van haar diensten gebruik te maken. En niet zonder resultaat! We hebben heel veel huizen gezien, soms wel 3 per week en telkens kreeg ik er een mooi en duidelijk verslag van. Ze deed de biedingen voor mij en hield mij nauw op de hoogte van alles. In februari was het raak en had ik een huis gevonden waar het bod ook van werd geaccepteerd. Ook in het proces van hypotheek aanvragen etc. heeft ze me nog fijn geholpen. Ik heb zeker geen spijt dat ik wat extra's van mijn budget in heb geleverd voor voor haar expertise!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Demi Driesse

| Beoordeling over Cloudia Freij

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Cloudia en naar ons idee kon het eigenlijk niet beter! Ze is enthousiast, reageert heel snel en laat je net even anders naar een huis kijken dan dat je dat zelf doet. Uiteindelijk snel en succesvol een huis kunnen kopen, waar we inmiddels alweer vijf maanden met heel veel plezier wonen!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Armand

| Beoordeling over Cloudia Freij

It was great working with you. You made the process of buying a house run smooth and effortlessly. Thank you for all the assistance and helping me find a wonderful place.

8 ,4
Enthousiasme
6,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Jimmy & Sissy

| Beoordeling over Cloudia Freij

Eerste contactmoment was heel prettig en we zijn vrij snel met haar aan de slag gegaan. Ze reageert snel via app, dat hebben we als fijn ervaren. Ze doet haar uiterste haar best om ons te helpen. We hebben veel van haar geleerd. Daarnaast vonden we dat ze ook goed naar onze eisen en wensen luisterde Lees meer…

Eerste contactmoment was heel prettig en we zijn vrij snel met haar aan de slag gegaan. Ze reageert snel via app, dat hebben we als fijn ervaren. Ze doet haar uiterste haar best om ons te helpen. We hebben veel van haar geleerd. Daarnaast vonden we dat ze ook goed naar onze eisen en wensen luisterden, dat maakt het alleen maar makkelijk op. Nogmaals onze complimenten voor het geleverde werk!

9 ,6
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10
Bekijk alle (23)