Maat Makelaardij B.V.

Roermond

Minderbroederssingel 19
6041KH Roermond
info@maatmakelaars.nl 0475-351970 NVM Makelaar

Diensten

  • Verkoop

Werkgebieden

  • Roermond

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Cecile

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Kort en krachtig ! Duidelijk! Een eerlijke haalbare prijs neergezet! Geen poes pas … gewoon duidelijk … waar ik van houd. Dank voor de professionele begeleiding!

9 ,3
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Patrick

| Beoordeling over hele kantoor

Tijdens een bezichtiging werd er totaal niet serieus gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Sterker nog, wij werden belachelijk gemaakt. Het voelde alsof wij zijn tijd aan het verspillen waren. Tevens hebben wij na de bezichtiging per mail een klacht ingediend, waar totaal niet op werd gereageerd Lees meer…

Tijdens een bezichtiging werd er totaal niet serieus gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Sterker nog, wij werden belachelijk gemaakt. Het voelde alsof wij zijn tijd aan het verspillen waren. Tevens hebben wij na de bezichtiging per mail een klacht ingediend, waar totaal niet op werd gereageerd. Dit zegt eigenlijk al genoeg over het bedrijf. Als professioneel bedrijf zal ik namelijk een dergelijke klacht altijd netjes afhandelen. Uiteraard zal dit geen reden mogen zijn om niet voor de woning te kiezen. Maar in dit geval hadden wij nog een andere woning in dezelfde prijsklasse op het oog en de vervelende houding van de makelaar heeft zeker wel invloed gehad op onze keuze. Hopelijk een wijze les om de volgende keer geen vooroordeel te hebben over je klanten. Toch veel succes gewenst met uw bedrijf!

1 ,5
Enthousiasme
1
Snelheid van reageren
2,3
Afspraken nakomen
2,1
Creativiteit
1
Marktkennis
1