Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Rotterdam


Over Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Ik ben sinds het begin van deze eeuw werkzaam in de makelaardij. Ik heb bewust gekozen voor alleen aankoopbegeleiding. Er is hierdoor nooit sprake van belangenverstrengeling. Ik begeleid aankopen in Rotterdam en omstreken (b.v. Maassluis, Capelle a/d IJssel, Bergschenhoek, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Nieuwerkerk a/d IJssel, Voorne-Putten, Poortugaal en Rhoon).


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Barendrecht
 • Brielle
 • Capelle Aan Den Ijssel
 • Hellevoetsluis
 • Hoogvliet Rt
 • Oostvoorne
 • Poortugaal
 • Rhoon
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Spijkenisse

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

79 in totaal

Maaike Fischer

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Annemieke heeft kennis van zaken en geeft goede adviezen. Ze kijkt daarbij naar de persoon en diens wensen. Ze begeleidt je ook in het hele proces.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel Maaike. Het was een speciale aankoop maar wat een leuk huis heb jij gekocht!! Heel veel woonplezier.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Janine Brall

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik zocht een aankoopmakelaar die persoonlijk betrokken is en passie heeft voor haar vak. Met Annemieke heb ik deze zeker gevonden. Annemieke geeft heel mooi sturing en richting aan het proces van het kopen van een huis. Hierdoor bleef mijn eigen motivatie hoog. Twijfels kon ik met haar bespreken en Lees meer…

Ik zocht een aankoopmakelaar die persoonlijk betrokken is en passie heeft voor haar vak. Met Annemieke heb ik deze zeker gevonden. Annemieke geeft heel mooi sturing en richting aan het proces van het kopen van een huis. Hierdoor bleef mijn eigen motivatie hoog. Twijfels kon ik met haar bespreken en ze adviseerde me op een subtiele manier. Zo bleef ik dicht bij mezelf zonder te lang te blijven hangen in het hoofd. De communicatie met de verkoopmakelaars evenals het plaatsen van de biedingen nam ze helemaal uit mijn handen. Uiteindelijk hebben wij relatief vlot een woning kunnen kopen in een heerlijk groene omgeving dicht bij Rotterdam. Blij mee!


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Hi Janine, Wat fijn te horen dat je blij bent met je mooie groene plekje. Zeker nu zal het er prachtig zijn. Dank je voor je mooie beoordeling.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Roy D

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

In de huidige woningmarkt is een goede aankoopmakelaar onmisbaar. En Annemieke is geen goede, maar een geweldige aankoopmakelaar - zonder extra kosten, kleine lettertjes of andere belangen. Annemieke heeft ons geholpen bij elke stap van het aankoopproces van onze eerste woning. Door haar vakbekw Lees meer…

In de huidige woningmarkt is een goede aankoopmakelaar onmisbaar. En Annemieke is geen goede, maar een geweldige aankoopmakelaar - zonder extra kosten, kleine lettertjes of andere belangen. Annemieke heeft ons geholpen bij elke stap van het aankoopproces van onze eerste woning. Door haar vakbekwaamheid en kennis van de woningmarkt in Rotterdam hebben we met haar hulp een succesvolle bieding gedaan. Zonder haar hulp was dat waarschijnlijk niet gelukt (of was onze bieding een stuk hoger uitgevallen!). Het aankooptraject werd wat lastiger en hobbeliger na de bieding, omdat de woning nog volop in renovatie was. Vertragingen, zaken die anders gemaakt werden dan op de ontwerpen en zaken die niet helemaal volgens plan verliepen. Uiteindelijk heeft het traject ongeveer 6 maanden langer geduurd. Annemieke heeft ons hierbij opnieuw bij elke stap van het proces geholpen en onze belangen behartigd. Eerlijk, kritisch en doortastend, maar altijd op een vriendelijke en opbouwende manier. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen - grotendeels door haar. Ik zou mensen die een huis zoeken in de regio Rotterdam zeker aanraden om te vragen of Annemieke kan helpen.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Dit was zeker geen standaard zaak en er waren veel hobbels om op te lossen. Ik wens jullie heel veel geluk en plezier in jullie mooie woning!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Reinier Haverkamp Begemann

| Beoordeling over Annemieke Roos | Ik was de koper

Super begeleiding gehad, door het gehele proces heen! Zeker tijdens de biedingen was Annemieke super behulpzaam, kritisch maar zeker rechtvaardig. En dat is af en toe nodig, want als koper kan je soms best enthousiast worden van een huis en dan wil de kans pakken om het te kopen. Annemieke kan in zu Lees meer…

Super begeleiding gehad, door het gehele proces heen! Zeker tijdens de biedingen was Annemieke super behulpzaam, kritisch maar zeker rechtvaardig. En dat is af en toe nodig, want als koper kan je soms best enthousiast worden van een huis en dan wil de kans pakken om het te kopen. Annemieke kan in zulke situaties goed onderbouwen wat een goed bod kan zijn voor de woning die je op dat moment op het oog hebt.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik heb het heel graag gedaan!!

9 ,3
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Tony van der Wart

| Beoordeling over Annemieke Roos

Annemieke is een vriendelijke en zéér bekwame aankoopmakelaar. Ze heeft altijd tijd voor de koper en reageert ook snel op e-mails en appjes. Ik heb met haar onmisbare hulp mijn eerste huis gekocht. Hiervoor heb ik alleen gehuurd. Dit was voor mij een hele nieuwe materie en Annemieke heeft me er on Lees meer…

Annemieke is een vriendelijke en zéér bekwame aankoopmakelaar. Ze heeft altijd tijd voor de koper en reageert ook snel op e-mails en appjes. Ik heb met haar onmisbare hulp mijn eerste huis gekocht. Hiervoor heb ik alleen gehuurd. Dit was voor mij een hele nieuwe materie en Annemieke heeft me er ontzettend goed mee geholpen. Ik ben dat ook erg dankbaar voor haar hulp en advies de afgelopen maanden. Zonder haar had ik waarschijnlijk naast mijn droomhuis met het fantastische uitzicht gegrepen in deze overspannen woningmarkt. Dank je wel Annemieke !


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Jouw opdracht was: een appartement met uitzicht op de Maas en het liefst vanaf de tiende verdieping!! Wat top dat dit is gelukt. Ik heb het met veel plezier gedaan!! Veel woonplezier alvast!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (79)