Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Rotterdam


Over Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Ik ben sinds het begin van deze eeuw werkzaam in de makelaardij. Ik heb bewust gekozen voor alleen aankoopbegeleiding. Er is hierdoor nooit sprake van belangenverstrengeling. Ik begeleid aankopen in Rotterdam en omstreken (b.v. Maassluis, Capelle a/d IJssel, Bergschenhoek, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Nieuwerkerk a/d IJssel, Voorne-Putten, Poortugaal en Rhoon).


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Barendrecht
 • Brielle
 • Capelle Aan Den Ijssel
 • Hellevoetsluis
 • Hoogvliet Rt
 • Oostvoorne
 • Poortugaal
 • Rhoon
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Spijkenisse

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,6
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

77 in totaal

Roy D

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

In de huidige woningmarkt is een goede aankoopmakelaar onmisbaar. En Annemieke is geen goede, maar een geweldige aankoopmakelaar - zonder extra kosten, kleine lettertjes of andere belangen. Annemieke heeft ons geholpen bij elke stap van het aankoopproces van onze eerste woning. Door haar vakbekw Lees meer…

In de huidige woningmarkt is een goede aankoopmakelaar onmisbaar. En Annemieke is geen goede, maar een geweldige aankoopmakelaar - zonder extra kosten, kleine lettertjes of andere belangen. Annemieke heeft ons geholpen bij elke stap van het aankoopproces van onze eerste woning. Door haar vakbekwaamheid en kennis van de woningmarkt in Rotterdam hebben we met haar hulp een succesvolle bieding gedaan. Zonder haar hulp was dat waarschijnlijk niet gelukt (of was onze bieding een stuk hoger uitgevallen!). Het aankooptraject werd wat lastiger en hobbeliger na de bieding, omdat de woning nog volop in renovatie was. Vertragingen, zaken die anders gemaakt werden dan op de ontwerpen en zaken die niet helemaal volgens plan verliepen. Uiteindelijk heeft het traject ongeveer 6 maanden langer geduurd. Annemieke heeft ons hierbij opnieuw bij elke stap van het proces geholpen en onze belangen behartigd. Eerlijk, kritisch en doortastend, maar altijd op een vriendelijke en opbouwende manier. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen - grotendeels door haar. Ik zou mensen die een huis zoeken in de regio Rotterdam zeker aanraden om te vragen of Annemieke kan helpen.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank jullie wel voor deze mooie beoordeling. Dit was zeker geen standaard zaak en er waren veel hobbels om op te lossen. Ik wens jullie heel veel geluk en plezier in jullie mooie woning!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Reinier Haverkamp Begemann

| Beoordeling over Annemieke Roos | Ik was de koper

Super begeleiding gehad, door het gehele proces heen! Zeker tijdens de biedingen was Annemieke super behulpzaam, kritisch maar zeker rechtvaardig. En dat is af en toe nodig, want als koper kan je soms best enthousiast worden van een huis en dan wil de kans pakken om het te kopen. Annemieke kan in zu Lees meer…

Super begeleiding gehad, door het gehele proces heen! Zeker tijdens de biedingen was Annemieke super behulpzaam, kritisch maar zeker rechtvaardig. En dat is af en toe nodig, want als koper kan je soms best enthousiast worden van een huis en dan wil de kans pakken om het te kopen. Annemieke kan in zulke situaties goed onderbouwen wat een goed bod kan zijn voor de woning die je op dat moment op het oog hebt.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik heb het heel graag gedaan!!

9 ,3
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Tony van der Wart

| Beoordeling over Annemieke Roos

Annemieke is een vriendelijke en zéér bekwame aankoopmakelaar. Ze heeft altijd tijd voor de koper en reageert ook snel op e-mails en appjes. Ik heb met haar onmisbare hulp mijn eerste huis gekocht. Hiervoor heb ik alleen gehuurd. Dit was voor mij een hele nieuwe materie en Annemieke heeft me er on Lees meer…

Annemieke is een vriendelijke en zéér bekwame aankoopmakelaar. Ze heeft altijd tijd voor de koper en reageert ook snel op e-mails en appjes. Ik heb met haar onmisbare hulp mijn eerste huis gekocht. Hiervoor heb ik alleen gehuurd. Dit was voor mij een hele nieuwe materie en Annemieke heeft me er ontzettend goed mee geholpen. Ik ben dat ook erg dankbaar voor haar hulp en advies de afgelopen maanden. Zonder haar had ik waarschijnlijk naast mijn droomhuis met het fantastische uitzicht gegrepen in deze overspannen woningmarkt. Dank je wel Annemieke !


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Jouw opdracht was: een appartement met uitzicht op de Maas en het liefst vanaf de tiende verdieping!! Wat top dat dit is gelukt. Ik heb het met veel plezier gedaan!! Veel woonplezier alvast!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Ewout Arkenbout

| Beoordeling over Annemieke Roos

Annemieke heeft ons super fijn begeleidt in de aankoop van onze eerste woning in deze gekke markt. Met haar nuchtere adviezen, positieve houding en goede voorbereiding konden wij de juiste keuzes maken zonder ons te laten overweldigen door alle gekte, FOMO en twijfels. Iemand anders zij over haar Lees meer…

Annemieke heeft ons super fijn begeleidt in de aankoop van onze eerste woning in deze gekke markt. Met haar nuchtere adviezen, positieve houding en goede voorbereiding konden wij de juiste keuzes maken zonder ons te laten overweldigen door alle gekte, FOMO en twijfels. Iemand anders zij over haar: “Zij heeft goed meegedacht met onze wensen maar ons daar waar nodig ook een spiegel voorgehouden.” En dat kunnen wij alleen maar beamen. Annemieke pushed je niet om te kopen, maar begeleidt je in het proces zodat je alle pluspunten, maar ook de mindere punten en risico’s ziet aan het huis (en de buurt) dat je voor ogen hebt. En dat is in deze huidige markt, waar je al genoeg druk voelt, zeer nodig. Zo leidde onze zoektocht uiteindelijk naar een huis op het groene Voorne-Putten. Toen bleek dat we nog maar een maand hadden voordat de overdrachtsbelasting zou gaan gelden, hebben we met zijn allen alles op alles weten te zetten om deze deadline te halen. En dit is gelukt. Dit hadden we niet zonder Annemieke kunnen doen. Haar can-do attitude was inspirerend en zo hadden binnen een mum van een tijd alle partijen met de neus dezelfde kant op. Zij is vriendelijk, nuchter en vlot in de communicatie, dus aarzel niet mocht je op zoek zijn naar een aankoop makelaar.


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel voor deze mooie beoordeling!! Mooie woorden waar ik wederom van ga blozen. Ik wens jullie heel veel geluk op het mooie Voorne Putten!!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Lisette

| Beoordeling over Annemieke Roos

Het was heel fijn om Annemieke erbij te hebben. Ze is ervaren en blijft rustig in deze overspannen markt. Waar wij het al hadden opgegeven heeft Annemieke het met haar tomeloze inzet en creatieve ideeën voor elkaar gekregen dat we deze woning mochten aankopen! Zonder haar hulp was dat niet gelukt. Lees meer…

Het was heel fijn om Annemieke erbij te hebben. Ze is ervaren en blijft rustig in deze overspannen markt. Waar wij het al hadden opgegeven heeft Annemieke het met haar tomeloze inzet en creatieve ideeën voor elkaar gekregen dat we deze woning mochten aankopen! Zonder haar hulp was dat niet gelukt. Ook is het fijn dat zij goede contacten heeft waardoor we snel konden schakelen voor wat betreft financieel advies en bouwkundig rapport. Echt top!


Reactie Annemieke Roos Aankoopmakelaar

Dank je wel Lisette. Wat was het leuk om voor jullie aan te kopen!! En wat een mooi plekje hebben jullie gekocht op het mooie Voorne-Putten.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (77)