Hugo

@Work Makelaardij Rotterdam

Coolsingel 65 (Holbeinhuis)
3012 AC Rotterdam
hugo@workmakelaardij.nl 0681931544 http://www.workmakelaardij.nl

Over Hugo

 

De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad en daarom besloot ik meer dan 7 jaar geleden in de wereld van de makelaardij te stappen. Je hebt met verschillende soorten mensen te maken en je bent veel onderweg. Hierdoor ontdek je de leukste wijken en buurten van Rotterdam en daaromheen. Mijn motto is ‘De klant begeleiden zoals jezelf begeleid zou willen worden’. Het is een grote stap die men maakt in het leven en daar wil je goed bij geholpen worden, zodat je zonder zorgen kunt beginnen aan een nieuwe fase. Met een assertieve en sociale persoonlijkheid, aangevuld met een goede dosis humor help ik u graag verder bij het aankopen van uw droomhuis of het verkopen van uw woning. Ik ga altijd op zoek naar het beste resultaat. Inmiddels zijn wij het best beoordeelde kantoor in Rotterdam en Den Haag en ik ben erg trots daar onderdeel van te zijn.

Recent heb ik de opleiding tot bouwkundig inspecteur (in 2021) met goed gevolg afgerond om aspirant- kopers beter te informeren over de staat van de woning, de gebreken en de te verwachten noodzakelijke kosten. Lees ook deze blog over alle ins en outs van de bouwtechnische keuring.

Samen met het hele team kan je verzekerd zijn van een onuitputtelijke inzet om het hoogst haalbare resultaat voor je te behalen qua aankoop- en verkoopprijs maar ook om je geheel te ontzorgen in dit spannende proces van aankopen en verkopen. Daarvoor zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar voor onze klanten. Binnenkort vrijblijvend samen een bak koffie drinken of een afspraak middels beeldbellen inplannen?

Graag tot ziens!


@Work Makelaardij

Coolsingel 65 (Holbeinhuis) Rotterdam

Locatie

Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

108 in totaal
Bekijk alle (108)