HKM Makelaardij

Rotterdam


Over HKM Makelaardij

 

HKM Makelaardij is hét persoonlijke makelaarskantoor, dat staat voor kwaliteit en duidelijke communicatie voor jouw woning. Wij zetten graag die ene stap (lees: stappen) extra om jouw wensen in vervulling te laten gaan, of het nu gaat om het verkopen of aankopen van je (t)huis. Ons doel is het behalen van maximaal resultaat op een manier die bij jou past. Door onze aantoonbare ervaring te combineren met een toegankelijke én directe manier van communiceren zorgen wij voor een succesvolle (ver)koop.  


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Medewerkers


Locatie

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

10 in totaal

Britte

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Dankzij Gilaine heb ik mijn appartement in Rotterdam heel goed kunnen verkopen. Ze gaf duidelijk en uitgebreid advies, is heel prettig in de omgang en geen vraag is te veel. Alles verliep soepel, vlot en zonder onduidelijkheden. Erg fijn bij zoiets groots en spannends als je huis verkopen. Zeker een aanrader om voor HKM Makelaardij te gaan dus!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jad Ouarssani

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik kan Gilaine (en HKM Makelaardij) maar in 1 woord omschrijven: Geweldig! Gilaine heeft van A tot Z de tijd voor ons genomen om ons bij alles te helpen. Door meerdere keren langs te komen, en met alles mee te denken hebben wij ons huis door Gilaine goed kunnen verkopen Ik vond het een spannend proc Lees meer…

Ik kan Gilaine (en HKM Makelaardij) maar in 1 woord omschrijven: Geweldig! Gilaine heeft van A tot Z de tijd voor ons genomen om ons bij alles te helpen. Door meerdere keren langs te komen, en met alles mee te denken hebben wij ons huis door Gilaine goed kunnen verkopen Ik vond het een spannend proces, en ik had veel vragen. Gilaine heeft al onze zorgen weg kunnen nemen reageerde altijd snel via telefoon of whatsapp. Geen vraag was te veel, en ik had nooit het gevoel dat wij slechts ‘een nummer’ waren. Gilaine, dankjewel voor de fijne samenwerking!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Maron Branderhorst

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Besloten om de verkoop van ons jaren 30 appartement in Rotterdam Blijdorp, via HKM maakelaardij te laten verkopen. Gilaine gaat voor een persoonlijke en o.i. fijne aanpak. De wensen worden duidelijk vooraf besproken en afspraken worden vervolgens duidelijk via de mail en app gecommuniceerd. Ook i Lees meer…

Besloten om de verkoop van ons jaren 30 appartement in Rotterdam Blijdorp, via HKM maakelaardij te laten verkopen. Gilaine gaat voor een persoonlijke en o.i. fijne aanpak. De wensen worden duidelijk vooraf besproken en afspraken worden vervolgens duidelijk via de mail en app gecommuniceerd. Ook is er regelmatig contact over de voortgang en contact met eventuele kopers. Daarnaast is ze altijd goed bereikbaar. Uiteindelijk is onze woning in een zeer kort tijdsbestek voor een goed prijs verkocht! HKM Makelaardij is wat ons betreft een echte aanrader!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
9

Diederick Ensink

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Gilaine Hunkemöller van HKM Makelaardij is een alles-in-een pakket. Als je zelf bang bent iets over het hoofd te zien, of juist als je zelf graag aan alles denkt: Gilaine heeft alles onder controle. Ze heeft een enorme betrokkenheid, heeft een positief perfectionisme en is daarnaast ook nog creatie Lees meer…

Gilaine Hunkemöller van HKM Makelaardij is een alles-in-een pakket. Als je zelf bang bent iets over het hoofd te zien, of juist als je zelf graag aan alles denkt: Gilaine heeft alles onder controle. Ze heeft een enorme betrokkenheid, heeft een positief perfectionisme en is daarnaast ook nog creatief. Naast haar vaardigheden als makelaar beschikt ze over vele extra kwaliteiten: woningstyling, commercie maar ook charisma en charme. Daarnaast denkt ze op een zeer menselijke manier mee met de kopende partij. Gilaine mist niets en ziet meer dan je zelf zou kunnen, ook al schat je jezelf in als een expert in het vastgoed. Ze werkt hard, is betrokken, geeft echt aandacht aan de klant. Als je geen nummertje wil zijn in een overhitte of juist stagnerende woningmarkt ben je bij haar aan het juiste adres. Ik zou haar werkelijk bij iedereen aandragen maar hoop ook dat ze in een toekomst ooit nog een plekje vrij heeft voor mij. Gilaine Hunkemöller heeft al twee keer een woning van mij verkocht en ik zou in een toekomst de verkoop van mijn huis aan niemand anders toevertrouwen dan aan HKM Makelaardij. Een meesterzet dat deze vakvrouw haar eigen makelaarskantoor is begonnen. Met haar werkwijze komen alle partijen tot een happy end, zoals het hoort bij de (aan)koop van een nieuw huis!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Carola

| Beoordeling over Gilaine Hunkemoller | Ik was de verkoper

Wat zijn wij blij met deze makelaar 😃👍! Zeer kundige, gedreven, ervaren en enthousiaste dame, die ons goed heeft begeleid met het verkoopproces. Gilaine begreep heel goed wat het voor ons betekende om je huis te koop te zetten na bijna 25 jaar en gaf hierbij persoonlijke aandacht. Daarnaast Lees meer…

Wat zijn wij blij met deze makelaar 😃👍! Zeer kundige, gedreven, ervaren en enthousiaste dame, die ons goed heeft begeleid met het verkoopproces. Gilaine begreep heel goed wat het voor ons betekende om je huis te koop te zetten na bijna 25 jaar en gaf hierbij persoonlijke aandacht. Daarnaast goede tips waar we veel aan hebben gehad. Gilaine is behalve enthousiast ook oprecht en eerlijk. Zij ging het proces samen met ons aan, alles in goed overleg, als een team. We kunnen HKM aan iedereen van harte aanbevelen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (10)