RE/MAX Totaal Makelaars

Rotterdam


Over RE/MAX Totaal Makelaars

Huis verkopen of kopen in Rotterdam?

Bel RE/MAX Totaal Makelaars 010 & More, de makelaar voor Rotterdam e.o.

Volgens onze klanten (in meer dan 470 beoordelingen) zijn wij: betrokken, respectvol, vriendelijk, gemotiveerd, eerlijk, oplettend, realistisch, altijd bereikbaar en doen écht een stap meer dan andere makelaars bij huis verkopen of kopen in Rotterdam. Gemiddeld krijgen wij een cijfer 9,7 (bron: widbm.nl). Wil je hetzelfde niveau van dienstverlening ervaren bij aankoop of verkoop van je huis of appartement? Bel ons dan voor een afspraak, of kies één van onze makelaars voor rechtstreeks contact over huis verkopen of kopen in Rotterdam.

Wij zijn vooral actief in Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Lansingerland. Ieder van onze makelaars heeft zijn of haar wijkspecialiteiten en samen kennen wij de hele stad. Bekijk vooral ook onze wijkpagina's, boordevol interessante wijkinformatie voor zowel kopers als verkopers. Wij gaan verder!


Diensten

  • Aankoop
  • Financieel advies
  • Taxaties
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Capelle Aan Den Ijssel
  • Hoogvliet Rt
  • Rotterdam
  • Schiedam
  • Vlaardingen

Medewerkers


Locatie

9 ,6
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

427 in totaal

Monika ten Have

| Beoordeling over Mike Lamnadi | Ik was de koper

Mike Lamnadi is professioneel, goed op de hoogte en heel vriendelijk. Kortom, een uitstekende makelaar.

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Mille

| Beoordeling over Mike Lamnadi | Ik was de verkoper

Vanaf dag één was ik ervan overtuigd dat het goed zit met onze keuze voor Mike Lamnadi. Hij was precies wat we zochten in een spannende tijd van de verkoop van ons huis. Zijn professionaliteit, deskundigheid en vooral een eerlijk verhaal over de voor- en nadelen van het verkoopproces heeft ons en Lees meer…

Vanaf dag één was ik ervan overtuigd dat het goed zit met onze keuze voor Mike Lamnadi. Hij was precies wat we zochten in een spannende tijd van de verkoop van ons huis. Zijn professionaliteit, deskundigheid en vooral een eerlijk verhaal over de voor- en nadelen van het verkoopproces heeft ons enorm geholpen. Alles wat hij voor ons deed was transparant en logisch te volgen. Tot het laatste moment hadden we volledig vertrouwen in hem. Iemand die zo jong en ervaren is in alles wat hij ons adviseerde inzake de verkoop van ons huis. Chapeau!


Reactie RE/MAX Totaal Makelaars

Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Het was ontzettend leuk om met jullie samen te werken. Ik wens jullie het allerbeste in het prachtige Apeldoorn! Hartelijke groet, Mike

9 ,6
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Cha Sa

| Beoordeling over Remko Schrijver | Ik was de verkoper

Voor de verkoop van ons huis hebben wij 3 verschillende makelaars uitgenodigd. Zonder twijfel kozen wij voor Remko. Zijn persoonlijkheid sprak ons aan: oprecht, doortastend, warm, intelligent en zelfverzekerd met een gevoel voor humor. Die goede eerste indruk bleek helemaal terecht, want Remko heeft Lees meer…

Voor de verkoop van ons huis hebben wij 3 verschillende makelaars uitgenodigd. Zonder twijfel kozen wij voor Remko. Zijn persoonlijkheid sprak ons aan: oprecht, doortastend, warm, intelligent en zelfverzekerd met een gevoel voor humor. Die goede eerste indruk bleek helemaal terecht, want Remko heeft ons geweldig begeleid. Ik dacht regelmatig aan mensen die tegen ons zeiden: 'Je hebt toch helemaal geen makelaar nodig, dat huis verkoopt zichzelf in deze markt.' Daar ben ik niet mee eens. Er waren echt lastige keuzes en situaties waar wij geen verstand van hadden. Remko bleef kalm, daadkrachtig en to the point. Dat gaf ons veel rust. Ons huis is verkocht voor een hele mooie prijs. Bedankt daarvoor! Ook dank aan assistent Brigitte, die ons altijd vriendelijk te woord stond en goed aangesloten hield.


Reactie RE/MAX Totaal Makelaars

Dank jullie wel; we zijn er gewoon een beetje stil van ;-) Heel veel (woon)geluk in jullie prachtige nieuwe woonomgeving. Bedankt dat jullie voor ons kozen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Wesley De Ruiter

| Beoordeling over Stephen van Gilst | Ik was de koper

Stephen is een prima makelaar waar ik veel aan heb gehad bij de aankoop van mijn eerste huis. Veel dingen zijn nog niet vanzelfsprekend of duidelijk voor iemand die zich met geen voorgaande ervaring in deze markt moet begeven. Ik kon altijd rekenen op goede uitleg, advies, en zelfs out-of-the-box me Lees meer…

Stephen is een prima makelaar waar ik veel aan heb gehad bij de aankoop van mijn eerste huis. Veel dingen zijn nog niet vanzelfsprekend of duidelijk voor iemand die zich met geen voorgaande ervaring in deze markt moet begeven. Ik kon altijd rekenen op goede uitleg, advies, en zelfs out-of-the-box meedenken over zaken die stroef liepen elders in het proces. Ik raad hem van harte aan.

8 ,3
Enthousiasme
8
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
8
Creativiteit
8,5
Marktkennis
8

Lucien Houdijk

| Beoordeling over Stephen van Gilst | Ik was de verkoper

Goed en vertrouwen

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9
Bekijk alle (427)