Philippen Makelaardij

Sittard


Over Philippen Makelaardij

Meer dan 25 jaar zijn wij gevestigd in Sittard, waarvandaan wij Zuid Limburg bedienen met onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht en tijd voor onze kanten staan hoog in onze vaandel. Dit in combinatie met faire kosten voor onze dienstverlening, maakt ons een gedegen partij om uw huis te verkopen, te taxeren of uw te begeleiden als aankoopmakelaar. Uiteraard kunt u ook voor een deskundig hypotheekadvies bij ons terecht!


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Angelique Snelders

| Beoordeling over Rob Philippen | Ik was de verkoper

Rob is zeer prettig in de omgang en komt afspraken na. Verder is hij nauwkeurig, accuraat en deskundig. Hij adviseert eerlijk datgene wat voor de klant het beste is en heeft gedegen kennis van de markt. Zijn aanpak is persoonlijk en op maat. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht en dat ook nog boven Lees meer…

Rob is zeer prettig in de omgang en komt afspraken na. Verder is hij nauwkeurig, accuraat en deskundig. Hij adviseert eerlijk datgene wat voor de klant het beste is en heeft gedegen kennis van de markt. Zijn aanpak is persoonlijk en op maat. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht en dat ook nog boven de vraagprijs. Hij handelt alles netjes af en vraagt voor dat alles niet de hoofdprijs. Kortom: een aanrader !!

8 ,9
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
7,5
Marktkennis
9,5