Makelaardij Thuis

Vlaardingen

9,7

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 98 beoordelingen

10
9,4
Powered by MTMO

Over Makelaardij Thuis

Wij weten wie onze klanten zijn en zijn dagelijks voor u in de weer. Niet alleen qua aantallen springen wij eruit, maar ook het kleinste verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs is iets waar wij enorm trots op zijn. Wij zijn enorm trots op de mooie beoordelingen van onze tevreden klanten. Zo gaan we iedere nieuwe opdracht weer met veel enthousiasme tegemoet.

Makelaardij Thuis is een jong makelaarskantoor in Vlaardingen met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt. Ons sfeervolle kantoor is gelegen aan de Korte Hoogstraat 33 te Vlaardingen. Bernadette Veltman heeft het kantoor in 2008 opgestart en inmiddels staat er er een compleet, enthousiast team voor u klaar! Makelaardij Thuis staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning.

Inmiddels zijn wij een begrip in Vlaardingen en omstreken en overal ziet u onze paarse Te Koop borden hangen. Naast de aankoop en verkoop van bestaande bouw zijn wij bij veel nieuwbouwprojecten in Vlaardingen betrokken. Wat zijn we trots dat we iedere keer een bijdrage kunnen leveren aan een nieuw stukje Vlaardingen.
Vanaf het begin vragen ontwikkelaars onze betrokkenheid bij deze projecten. Gemeenten en ontwikkelaars maken graag gebruik van onze marktkennis via de Woningmarktconsultancy, een gespecialiseerde opleiding die Bernadette heeft afgerond. Zij is 1 van de 80 NVM Woningmarktconsultants die Nederland telt.

Maar we doen meer! U wilt uw woning verhuren of heeft u een uitgebreid NWWI taxatierapport nodig? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met de makelaardij en financiële dienstverlening via erkende hypotheekadviseurs kunnen wij u een compleet pakket aanbieden. Wij zijn u graag van dienst.

Nieuwsgierig? Belt u Makelaardij Thuis voor een kennismaking!

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Nieuwbouw

Werkgebieden

  • Vlaardingen
  • Schiedam
  • Maassluis
  • Maasland
  • Rotterdam

Medewerkers


Locatie

9,7

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 98 beoordelingen

10
9,4
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Lambert en Ans van den Boogert- Sozef

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Wat een geweldig enthousiast team. Fijn kennis gemaakt te hebben met het Makelaars kantoor Thuis , mooi en professioneel afgerond resultaat. Met Lobke veel telefonisch en op kantoor fijn en snel professioneel contact gehad en over en weer super snel gehandeld. Een ieder bedank.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10