Sharon Bish Makelaardij

Weert

9,2

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 43 beoordelingen

9,7
8,6
Powered by MTMO

Over Sharon Bish Makelaardij

Met veel passie en betrokkenheid begeleid ik al meer dan 25 jaar verkopers en kopers bij de verkoop en de aankoop van de woning in de regio Weert.

In 2014 heb ik de stap genomen om mijn eigen makelaarskantoor te beginnen. Het is en blijft bijzonder dat ik de gelegenheid heb mijn dienstverlening bij verkoop en aankoop op mijn manier, betrokken en enthousiast in te zetten. Daarmee ontzorg ik mijn opdrachtgevers, adviseer ik graag over de styling van de woning zodat we deze optimaal te presenteren, zowel online als tijdens de bezichtigingen. Met al mijn ervaringen en kennis van de markt weet ik precies wat nodig is voor een succesvolle aankoop of verkoop.

U mag verliefd worden op een huis terwijl ik met een professionele visie u adviseer en ontzorg in iedere stap van het proces.

Sharon Bish Makelaardij is aangesloten bij de NVM. De grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoedspecialisten zorgt voor een professionele ondersteuning op het gebied van kennisniveau, educatie, marketing, juridische aspecten en kwaliteitsniveau. Door de toegang tot de ‘big data’ van de NVM kan ik mijn adviezen gedegen onderbouwen en voor u inzichtelijk maken.

Ik heb ‘kantoor aan huis’ en het team van het NVM Service Office verzorgt met een betrokken en professioneel team het office van Sharon Bish Makelaardij. Zo wordt iedereen perfect te woord gestaan en behoud ik mijn focus op mijn dienstverlening voor u als opdrachtgever.

Wilt u weten wat u mag verwachten van Sharon Bish Makelaardij ?

Ik ben u graag van dienst! Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties

Werkgebieden

  • Nederweert
  • Weert

Medewerkers

Toon meer

Locatie

9,2

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 43 beoordelingen

9,7
8,6
Powered by MTMO

Op dit moment geen beoordelingen gevonden op Wie is de beste Makelaar

Wel heeft dit kantoor op andere platformen reviews staan.

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad en wil jij je ervaring op Wie is de Beste Makelaar delen? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling