UM ZEELAND

Westdorpe


Over UM ZEELAND

Kortgezegd zijn wij een actief kantoor met een no-nonsense aanpak. We doen wat wij zeggen en maken heldere afspraken met u. Zo weten wij wat uw wensen zijn en zorgen wij voor de beste aanpak om het resultaat wat u wenst te bereiken.

Graag vertel ik aan de hand van ons logo waarin wij ons onderscheiden;

 1. Wij verkopen huizen! Dit komt terug in ons logo door middel van het huisje. Dat klinkt logisch, maar er zijn ook makelaars die liever veel woningen in verkoop hebben. Dan wordt er verdient middels advertentieabonnementen. Bij ons betaal je vooraf één prijs voor de presentaties tot het einde van de verkoop. Daarna betaal je voor de verkoop een courtage op basis van No Cure No Pay. Alles wordt netjes zwart op wit gezet. Zijn er vragen? Stel ze gerust! Wij werken volledig transparant en staan je graag te woord.
 2. Eigen haard is goud waard. En dat vinden wij ook! Daarom de kleur goud in het logo in zowel de woning als het schild. Wij beschermen wat van u is. En wij gaan zorgvuldig met u en het hele traject om. U bent tenslotte zeer belangrijk voor ons. Om de kwaliteit te waarborgen is Tommy dan ook een beëdigd en gecertificeerd register NVM makelaar en taxateur. Een inwoner van Nederland verhuist en verkoopt gemiddeld 2-3 x in zijn leven. Wij doen dit dagelijks en staan u bij met raad en daad. Op een gepaste en professionele wijze. Het is tenslotte mijn doel uw woning zo goed mogelijk te (ver)kopen, waardoor u tevreden zult zijn.
 3. Wij gaan voor goud! Zoals eerder gemeld heeft de kleur goud meerdere betekenissen. Als voormalig sportman en sportleraar ben ik zeer gedreven. Niet alleen op het gebied van sport, maar ook met de (ver)koop van uw woning. Alleen goud is goed genoeg. Dat merkt u in alle facetten van de dienstverlening. En het mes snijdt uiteraard aan 2 kanten. Een topprestatie is voor u fijn, maar uiteindelijk voor onszelf ook! Zo creëren wij een win-win situatie. Het is onze missie, door een goede dienstverlening, een basis te krijgen om u over 20 jaar nog altijd van dienst te mogen zijn.
 4. De kleur blauw staat voor zakelijkheid, vertrouwen en degelijkheid. En dat is nu juist waarom u een makelaar inschakelt. Wij zijn de professional die dagelijks bezig is met het (ver)kopen van uw woning. Wij vertalen uw gevoel, maar ook die van uw (ver)koper naar heldere afspraken die wij vastleggen conform de juiste wet-en regelgeving. Het klinkt wellicht wat hard, maar uiteindelijk gaat het om een stuk grond en een hoop stenen. Maar het is wel uw (t)huis! Dit goed kunnen scheiden en hier transparantie in aanbrengen, dat is een van onze belangrijkste taken als uw adviseur. Zakelijkheid, maar met een goed gevoel.
 5. Met een beetje verbeelding kunt u de open haard zien branden in het huis wat afgebeeld is. Dat is de reden waarom er gekozen is voor juist dit huis in het logo. Wij weten dat een ieder zijn woning een bepaalde waarde heeft, naast de economische waarde. Dat respecteren wij. Een van onze belangrijkste doelen is dat iedere klant zijn juiste plekje vindt. De aan-of verkoop van een (t)huis is een van de belangrijkste beslissingen in iemands leven en gaat met veel zaken gemoeid. Daarin kunnen wij u ontzorgen en begeleiden. Dat weten wij maar al te goed en daarom gaan wij daar ook met gevoel mee om.


Diensten

 • Aankoop
 • Verkoop
 • Verhuur
 • Taxaties
 • Nieuwbouw

Werkgebieden

 • Terneuzen
 • Hulst
 • Axel
 • Westdorpe
 • Sas Van Gent
 • Sluiskil
 • Hoek
 • Zaamslag
 • Kloosterzande
 • Hoofdplaat

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

5 in totaal

k.Tangelder

| Beoordeling over hele kantoor

Goeden dag, Ik wilde dit even meedelen; Vanaf het eerste uur voelde ik mij goed bij Tommy Overmeeren, Als een jonge hond heeft hij er alles aan gedaan om mijn pand te verkopen . Enthousiasme en kennis staan bij hem hoog. Dus zeker de beste makelaar.

8 ,7
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Nancy Roedts

| Beoordeling over Tommy van Overmeeren

Alweer een tijdje geleden maar we waren happy met de hele afhandeling.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

P van hofwegen

| Beoordeling over hele kantoor

Heeft verstand van de woningmarkt en doet wat die je beloofd

9 ,3
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
10

R. Oomkens

| Beoordeling over hele kantoor

Fijn contact gehad met dit kantoor. Altijd bereid om ons te woord te staan en ons verder te helpen of dingen te verduidelijken. Komen afspraken na, doen wat er beloofd wordt.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jansen

| Beoordeling over hele kantoor

Kundige makelaar met grote marktkennis. Goed bereikbaar, behulpzaam en altijd snel kunnen schakelen. Onze woning was binnen 1 dag verkocht!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10