Reham Makelaars & Taxateurs

Zaamslag

Terneuzensestraat 10
4543 BN Zaamslag
info@reham.nl 0115-432514 www.reham.nl

Over Reham Makelaars & Taxateurs

1995 toen opende Reham voor het eerst haar deuren. In dat jaar richtte René Hamelink Reham Vastgoed op en begon ons verhaal. In de loop van de jaren groeide het kantoor flink; Koen Hamelink kwam zijn broer versterken in 1997 en in 2007 kwam Fabian du Puy aan boord. In 2011 werden Fabian en Koen mede-aandeelhouder. Na een jarenlange prettige samenwerking verkocht oprichter René in 2016 de rest van zijn aandelen aan Koen en Fabian. 

Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot het grootste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen; we verkopen op jaarbasis de meeste woningen. Dat doen we met een hecht en gemotiveerd team; er wordt keihard gewerkt om de beste resultaten te halen voor onze klanten. Regelmatig zitten we met zijn allen samen om te bespreken wat goed gaat en vooral wat er nog beter kan. We investeren in de ontwikkeling van alle medewerkers met gerichte opleidingen en seminars en volgen de ontwikkelingen op de huizenmarkt op de voet. Om die reden hebben we naast onze reguliere aan- en verkoopservice ook Reham 't Zelf in de markt gezet; daarmee verkoop je zelf je huis. Met een beetje hulp van Reham! 

Bij alle acties die we ondernemen stellen we onze klanten centraal. Want daar gaat het uiteindelijk om: tevreden verkopers en kopers. Een woning verkopen of aankopen is een impactvolle beslissing, dat beseffen we ons maar al te goed. Voor elke aankoop of verkoop, maar ook voor elke taxatie, zetten we dan ook onze deskundigheid en expertise in, in combinatie met oog voor ieders persoonlijke situatie. Daarnaast is het onze uitdaging om onze klanten te blijven verrassen door nét dat stapje extra te zetten. 

Zoek je een woning of wil je je huis verkopen? Reham Makelaars en Taxateurs is je graag van dienst. We zeggen niet voor niets: Reham opent deuren. Ook voor jou! 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties
  • Financieel advies
  • Nieuwbouw

Werkgebieden

  • Terneuzen
  • Hulst
  • Sluis

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling