De Wekker Makelaardij Zoetermeer

Zoetermeer


Over De Wekker Makelaardij Zoetermeer

De Wekker Makelaardij is een makelaarsorganisatie met verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, maar sinds april 2017 heeft De Wekker zijn vleugels ook uitgeslagen in Zoetermeer.

Al onze kantoren werken met een jong, dynamisch en deskundig team van professionals op de lokale woningmarkt. Wij werken vanuit een hoog kwaliteitsbewustzijn en zijn uiterst gedreven om voor u het hoogst haalbare te realiseren. De vakbekwame medewerkers van De Wekker Makelaardij hebben een plezierige en persoonlijke benadering en richten zich op langdurige samenwerking. Door een snelle, efficiënte wijze van werken en een hoog kennisniveau is De Wekker Makelaardij te allen tijden in staat het belang van de cliënt op bevredigende wijze te dienen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Jurdiƫnne

| Beoordeling over Mitchell Weih

Ben jij op zoek naar een makelaar die kennis van zaken heeft, adequaat handelt en waarmee je laagdrempelig contact mee kan leggen? Ik ben in het verkoopproces van mijn woning ontzettend fijn en goed geholpen door Mitchell! Het huis was snel en voor een mooie prijs verkocht! Ik kan hem zeer aanraden! Dankjewel!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10