Woninkrijk Makelaardij

Zoetermeer

Stekelbaarssloot 20
2724 AS Zoetermeer
info@woninkrijk.nl 06-20393357 www.woninkrijk.nl VBO Makelaar

Over Woninkrijk Makelaardij

Een huis verkopen of een droomhuis gevonden?
Het is een belangrijk moment in je leven. Emotioneel en financieel. Woninkrijk Makelaardij beseft dat als geen ander en bundelt expertise en ervaring om jouw dromen en wensen optimaal te realiseren. Bij ons staat passie voor mensen en woningen centraal.

Woninkrijk Makelaardij is een jong, enthousiast en bewust klein kantoor zodat je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en contact, korte lijnen, snel handelen en slagkracht. We leggen de lat hoog voor de kwaliteit van onze dienstverlening, maar houden de drempel graag laag voor onze klanten.
Met ‘net een stapje extra’ maken we het verschil in de kwaliteit van de dienstverlening en kunnen we een aan- of verkoop volledig voor je begeleiden.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,3
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

6 in totaal

S. van Walraven

| Beoordeling over hele kantoor

Onlangs heeft Marcel onze woning getaxeerd ten behoeve van het oversluiten van onze hypotheek. Nette en snelle service, zeker aan te raden.

9 ,6
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Kees en Marion

| Beoordeling over Marcel van Oeffel

Marcel van Oeffel van Woninkrijk heeft zowel onze oude huis woning verkocht en onze nieuwe woning aangekocht. Marcel is een zeer prettig persoon in de omgang, staat altijd klaar voor vragen en denkt met je mee. Door zijn ontspannen manier van doen verliep het voor ons heel prettig. erg leuk contact Lees meer…

Marcel van Oeffel van Woninkrijk heeft zowel onze oude huis woning verkocht en onze nieuwe woning aangekocht. Marcel is een zeer prettig persoon in de omgang, staat altijd klaar voor vragen en denkt met je mee. Door zijn ontspannen manier van doen verliep het voor ons heel prettig. erg leuk contact altijd. Als wij weer een makelaar nodig hebben zullen we hem zeker weer inschakelen. We bevelen Marcel van harte aan!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

D. van Leenen

| Beoordeling over Marcel van Oeffel

Onlangs heb ik mijn woning door Marcel van Woninkrijk Makelaardij laten taxeren. Dit is naar volle tevredenheid verlopen, het taxatierapport ontving ik al na 2 werkdagen.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Ingrid Harteloh

| Beoordeling over Marcel van Oeffel

Via een relatie ben ik bij Marcel van Woninkrijk Makelaardij terecht gekomen. Als executeur testamentair was ik o.a. belast met de verkoop van een appartement aan de Scheveningse haven. De contacten met Marcel heb ik als zeer positief ervaren, zowel wat betreft het nakomen van de afspraken als ook Lees meer…

Via een relatie ben ik bij Marcel van Woninkrijk Makelaardij terecht gekomen. Als executeur testamentair was ik o.a. belast met de verkoop van een appartement aan de Scheveningse haven. De contacten met Marcel heb ik als zeer positief ervaren, zowel wat betreft het nakomen van de afspraken als ook de gehele begeleiding van het begin van de verkoopprocedure tot aan de uiteindelijke overdracht. Het appartement was zeer snel verkocht, zelfs tegen een hogere prijs dan de vraagprijs. Ook de contacten van Marcel met de erfgenamen verliepen bijzonder prettig en ook zij waren zeer tevreden over de afhandeling. Mocht ik ooit nog een makelaar nodig hebben dan zal ik mij zeker weer bij Woninkrijk Makelaardij melden.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Mark Pellikaan

| Beoordeling over Marcel van Oeffel

Sinds 2018 de zoektocht naar een nieuwe woning gestart, door mijn erg kritische blik en eisen die ik heb qua makelaar is deze zoektocht meerdere malen gestaakt. Begin 2020 deze zoektocht opnieuw gestart en op advies van een collega bij Woninkrijk en Marcel uitgekomen. Vanaf het eerste telefonisch Lees meer…

Sinds 2018 de zoektocht naar een nieuwe woning gestart, door mijn erg kritische blik en eisen die ik heb qua makelaar is deze zoektocht meerdere malen gestaakt. Begin 2020 deze zoektocht opnieuw gestart en op advies van een collega bij Woninkrijk en Marcel uitgekomen. Vanaf het eerste telefonisch contact was er een goede klik. Snel hierna hebben wij een bakkie gedaan en alles doorgesproken, Marcel is een non-nonsense persoon met een goed gevoel voor humor en een brede vooruitstrevende visie om jouw nieuwe woning te vinden of juist jouw woning te verkopen. Qua contact is Marcel beschikbaar via Whatsapp of mail, contactmoment verliepen vlekkeloos en ik hoefde nooit lang op een antwoord te wachten. Daarnaast hadden vaak genoeg even een face to face contactmoment. Marcel doet meer dan je standaard van een makelaar verwacht, de extra stappen die worden gemaakt worden als zeer prettig ervaren. Dit heb ik zeker goed kunnen ervaren tijdens de gehele covid19 lockdown, alles is perfect gepland, verlopen en afgerond! Nu na de aankoop van mij nieuwe woning en de verkoop van mij huidige woning hebben Marcel en ik nog steeds contact. De eerste volgende transactie zal ik zeker weer gebruik maken van Woninkrijk en Marcel zijn service/diensten.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (6)