Janou jouw Aankoopmakelaar

Zwolle

9,9

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 62 beoordelingen

9,8
10
Powered by MTMO

Over Janou jouw Aankoopmakelaar

Samen vinden we het huis dat bij je past. Ik help je op een relaxte manier tijdens het spannende koopproces.

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Als je een huis wilt bouwen, schakel je een architect in. Wil je een huis kopen, één van de grootste uitgaven van je leven, dan schakel je een aankoopmakelaar in.

Ons team begeleidt jou in de spannende tijd tijdens het kopen van een huis. Het adviseren van klanten in het maken van hun keuzes geeft ons veel voldoening. We zijn dan ook met veel passie werkzaam binnen de makelaardij.

We nemen alle tijd voor je, maar kunnen wanneer nodig ook snel schakelen. Voor ons is ‘vertrouwen’ het sleutelwoord. We leren je graag kennen, staan in het hele proces naast je en ontdekken zo welk huis het best bij jou past. Wij staan aan jouw kant, en je kan ons alles vragen. We adviseren over de juridische- en bouwkundig aspecten, de onderhoudsstaat en omgeving van het huis. Samen bepalen we de waarde van het huis voordat we een bod uitbrengen.

Kortom: een aankoopmakelaar bespaart je een hoop stress, uitzoekwerk en tijd.

Lees meer

Diensten

 • Aankoop
 • Aanhuur
 • Taxaties
 • Agrarisch onroerend goed
 • Financieel advies
 • Nieuwbouw

Werkgebieden

 • Zwolle
 • Kampen
 • HATTEM
 • Dalfsen
 • IJsselmuiden
 • Wezep
 • Oldebroek
 • Hasselt
 • Genemuiden
 • Meppel

Medewerkers


Locatie

9,9

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 62 beoordelingen

9,8
10
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

40 in totaal

Naomi

| Beoordeling over Janou Heldoorn | Ik was de koper

Janou heeft ons ontzettend goed geholpen met het vinden en bemachtigen van onze nieuwe woning! Het was voor haar een wat bijzondere opdracht gezien wij zelf niet in Nederland wonen. Maar niks was haar te gek en ze nam ons mee naar bezichtigingen via FaceTime. Haar enthousiasme, empathie en va Lees meer…

Janou heeft ons ontzettend goed geholpen met het vinden en bemachtigen van onze nieuwe woning! Het was voor haar een wat bijzondere opdracht gezien wij zelf niet in Nederland wonen. Maar niks was haar te gek en ze nam ons mee naar bezichtigingen via FaceTime. Haar enthousiasme, empathie en vakkennis zorgden ervoor dat wij, als het zou moeten, blind zouden kopen indien wij niet in de gelegenheid waren om zelf te komen kijken. Ze wist precies wat wij wilden en dat hebben we gekregen! Lieve Janou, dank je wel! Je bent een ontzettend leuk en lief mens en je wilt enkel het beste voor je klanten, dat maakt jou voor ons de beste in jouw vakgebied! En als we weer willen verhuizen, weten we waar we moeten zijn!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Geralda

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Wij zijn heel erg blij met Janou! Ze heeft ons super goed ondersteund tijdens de gehele aankoop. Er was maar 1 bezichtiging nodig en ze heeft ons droomhuis meteen voor ons binnen gehengeld. Altijd bereikbaar en schakelt snel. Heldere en duidelijke communicatie. Top!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Thom Migo

| Beoordeling over Janou Heldoorn | Ik was de koper

Super fijne samenwerking gehad, afspraken worden nagekomen. Kan Janou iedereen aanbevelen die op zoek is naar een huis.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Marijn Edelenbosch

| Beoordeling over Janou Heldoorn | Ik heb een huis aangekocht

Ik was in een moeilijke markt met veel kopers op zoek naar mijn eerste koophuis. Door de persoonlijk benadering met altijd snelle reacties op vragen was het heel prettig om als starter door Janou aan de hand genomen te worden bij alles wat er geregeld moet worden. Scheelt heel veel tijd en energie Lees meer…

Ik was in een moeilijke markt met veel kopers op zoek naar mijn eerste koophuis. Door de persoonlijk benadering met altijd snelle reacties op vragen was het heel prettig om als starter door Janou aan de hand genomen te worden bij alles wat er geregeld moet worden. Scheelt heel veel tijd en energie in het zelf allemaal uitzoeken. Het was met hulp van de markt kennis van Janou direct bij het eerste huis raak. Het beste bod, en slechts iets hoger dan de concurrentie.

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
10

Guyonne

| Beoordeling over Janou Heldoorn | Ik was de koper

Mijn man en ik wilde een bod gaan doen op een huis en wisten totaal niet waar we moesten beginnen. We werden onder druk gezet door de verkopende partij dat er ineens ook andere kijkers waren en wilden een bod doen, maar waren ook bang dat we te laag zouden gaan zitten of juist te hoog zouden uitkome Lees meer…

Mijn man en ik wilde een bod gaan doen op een huis en wisten totaal niet waar we moesten beginnen. We werden onder druk gezet door de verkopende partij dat er ineens ook andere kijkers waren en wilden een bod doen, maar waren ook bang dat we te laag zouden gaan zitten of juist te hoog zouden uitkomen. We wisten dat we bespeeld werden, maar tot in hoeverre was ons onduidelijk. 1 minuut na het goed doorgeven van mijn e-mailadres op een aankoopmakelaars site had ik al bericht van Janou. Het was s’avonds laat en ze vroeg mij heel vrij blijvend of ik liever morgen contact wilde of graag vanavond nog. We hebben direct gebeld, van alles doorgenomen en zelfs daarna was het nog geen probleem om er even een nachtje over te slapen. De volgende dag hebben we haar als aankoopmakelaar aangenomen en ze is direct in de startblokken gesprongen. Dat was maar goed ook aangezien er ineens biedingen binnenkwamen bij de verkopende partij. Janou is nogmaals gaan kijken met ons bij ons droomhuis, heeft kritisch gekeken naar het huis waar wij al een beetje een roze bril op hadden en heeft vervolgens in sneltrein vaart een plan opgesteld en ons begeleid in een realistisch maar ook voor ons zo voordelig mogelijk bod doen. Het hele proces van eerste aanvraag tot het winnen van ons droomhuis vond plaats in minder dan een week. Het voelde erg onwerkelijk toen we uiteindelijk toch het huis hadden binnen gehengeld. Ook na de aankoop onder voorbehoud hadden we nog veel contact. Janou heeft alles voor ons geregeld. Waar het mij al duizelde bij de 48 bijlage van het voorlopig koopcontract kon ik er van op aan dat Janou alles goed had doorgenomen en gecontroleerd op incorrectheden. En ondanks dat ze alles zelf al had gecontroleerd vond ze het niet erg dat wij bij het tekenen meerdere keren om verduidelijking vroegen. Dat was zo fijn! Ook nu nog bewaakt Janou alle deadlines, vraagt regelmatig hoe het gaat en maakt gebruik van haar eigen netwerk om de beoogde deadlines te behalen. Ik zou niet weten hoe we dit zonder Janou hadden moeten doen. Dat hadden mijn man en ik met alle andere stress niet getrokken. Daarbij heb ik nog nooit geen of moeilijk contact kunnen krijgen met Janou. Ze antwoord heel snel. Een App’je is genoeg, bellen is altijd mogelijk en ook in het contact naar de verkopende makelaar is ze van het aanpakken. Mailen en er achteraan bellen. Beetje tempo er in houden. Dit was voor ons heel erg fijn gezien deadlines die gehaald moeten worden en spanning die ontstaat voor je het voorlopig koopcontract getekend hebt. Hoe dan ook: Janou heeft fantastisch werk geleverd, wij zijn heel blij met haar en ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (40)