Mevrouw de Aankoopmakelaar Zwolle

Zwolle


Over Mevrouw de Aankoopmakelaar Zwolle

Het kopen van een huis doet u niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u. En hiervoor bent u bij mijn makelaarskantoor aan het juiste adres, ik en mijn collega's staan namelijk alweer meer dan 10 jaar als aankoopmakelaar ons “mannetje” tussen de collega makelaars en het woningaanbod. Daarnaast hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kunt u als koper van een huis profiteren!
Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Diensten

  • Aankoop

Werkgebieden

  • Emmeloord
  • Kampen
  • Meppel
  • Ommen
  • Zwolle

Medewerkers


Locatie

9 ,6
Enthousiasme
9,3
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,3
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

18 in totaal

Rick en Annemarie

| Beoordeling over hele kantoor

Dankzij Mevrouw de Aankoopmakelaar wonen we nu in een fijn huis op een fantastische plek. Dat het zo snel raak zou zijn in deze tijd van krapte hadden we niet verwacht. Carla is betrokken, begreep snel wat onze woonwensen waren, heeft verstand van zaken en een kritische blik die ons enthousiasme soms terecht wat temperde. Voor ons een topmakelaar!

9 ,6
Enthousiasme
8
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Lotte Marijt

| Beoordeling over Carla Dekker

Dankzij Carla een huis gekocht in deze zeer moeilijke huizenmarkt! Carla leert je kijken naar een huis tijdens een bezichtiging en helpt je je wensen naar realiteit in te zien. Carla werkt prettig rondom het aanbod; via een gezamenlijke what's app groep konden we vlot reageren op eventuele bezichtig Lees meer…

Dankzij Carla een huis gekocht in deze zeer moeilijke huizenmarkt! Carla leert je kijken naar een huis tijdens een bezichtiging en helpt je je wensen naar realiteit in te zien. Carla werkt prettig rondom het aanbod; via een gezamenlijke what's app groep konden we vlot reageren op eventuele bezichtigingen. Proces rondom bod uitbrengen en voorlopige akte tekenen was helder en goed begeleid door Carla. We hadden zonder haar hulp geen huis kunnen kopen in deze tijd!!

9 ,7
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Harry Linskens

| Beoordeling over Carla Dekker

Carla heeft ons goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe woning. We kregen altijd snel te horen wat het nieuwe aanbod was. Bij de bezichtingingen had zij een goede kritische blik op de woningen. Hierdoor zag zij details (=aandachtspunten) op die ons niet direct op waren gevallen. Ze besprak deze Lees meer…

Carla heeft ons goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe woning. We kregen altijd snel te horen wat het nieuwe aanbod was. Bij de bezichtingingen had zij een goede kritische blik op de woningen. Hierdoor zag zij details (=aandachtspunten) op die ons niet direct op waren gevallen. Ze besprak deze altijd eerlijk met ons. Kortom, we zijn blij met Carla haar goede hulp.

8 ,6
Enthousiasme
8
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Rob Hoffmann en Malua te Lintelo

| Beoordeling over hele kantoor

Wij zijn super enthousiast over Carla en raden haar aan iedereen aan. Naast dat Carla heel kundig is en op de hoogte van alles wat op de woningmarkt speelt, is ze een heel betrokken makelaar met tomeloze inzet. Haar inzet is niet dat je “een huis” vindt, maar dat je jóuw huis vindt. Ze luiste Lees meer…

Wij zijn super enthousiast over Carla en raden haar aan iedereen aan. Naast dat Carla heel kundig is en op de hoogte van alles wat op de woningmarkt speelt, is ze een heel betrokken makelaar met tomeloze inzet. Haar inzet is niet dat je “een huis” vindt, maar dat je jóuw huis vindt. Ze luistert heel goed naar je wensen en biedt vervolgens een ruimer perspectief dan je zelf bedacht had. Carla behoedt je van het kopen van een huis waar je eigenlijk niet blij van wordt en bemoedigt vervolgens met de woorden dat je echt je huis gaat vinden. Ze is eerlijk, recht door zee, brengt je als eerste op de hoogte van woningen die te koop komen en gaat mee naar elke bezichtiging. Doordat ze alleen aankoopmakelaar is ben je daarbij verzekerd dat ze nooit een dubbele pet op heeft. En bij dat alles is Carla warm en meelevend. Zo hebben we met Carla ons droomhuis gevonden. Dankjewel Carla! Rob en Malua.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Mieke Haarman

| Beoordeling over Carla Dekker

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van onze verhuizing van Utrecht naar Zwolle. We zijn erg gelukkig met onze aankoop! Onze zoektocht naar ons droomhuis liep steeds vast door de ingewikkelde huizenmarkt in een voor ons onbekende stad. Carla kent Zwolle goed en heeft kennis van Lees meer…

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van onze verhuizing van Utrecht naar Zwolle. We zijn erg gelukkig met onze aankoop! Onze zoektocht naar ons droomhuis liep steeds vast door de ingewikkelde huizenmarkt in een voor ons onbekende stad. Carla kent Zwolle goed en heeft kennis van zaken. Maar bovenal heeft ze mensenkennis. Met gemak heeft ze ons gezin leren kennen waardoor ze ons heel goed kon adviseren. Ze heeft ons begeleid in het oriënteren waardoor we daarna konden focussen om snel keuzes te maken. We hebben door het netwerk van Carla een unieke kans gekregen. Een fijne samenwerking met humor en eerlijkheid. Een echte vakvrouw, van harte aanbevolen!


Reactie Mevrouw de Aankoopmakelaar Zwolle

Ha Mieke, wat een heerlijke start van mijn dag geven jullie mij met deze beoordeling! Ik weet dat jullie nu druk zijn met de voorbereidingen, maar in een rustig moment kom ik graag kijken hoe het huis geworden is en hoe het met jullie gaat. Wonen in Zwolle in een matching huis. Daar doe ik het voor en dat lukt me aardig! Geniet.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (18)