Vastgoedkoper

Zwijndrecht


Over Vastgoedkoper

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, varen wij tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet.

Onze landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen. Ons belang ligt bij een lage prijs voor de koper. Wij leven daarom ook van onze fee, niet van de courtage die overige makelaars krijgen van een verkocht huis.

Zeer goed advies en een uitermate professionele begeleiding is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Het proces van het zien van uw droomhuis tot de aankoop ervan is een lastig en uitgebreid proces. U verdient daarom het beste advies en de juiste begeleiding.


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Almere
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zwolle

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

45 in totaal

C. Maas


Onze ervaringen met Pieter zijn uitstekend. Hij is vlot beschikbaar voor bezichtigingen, denkt actief mee over de geschiktheid en waarde van woningen, voert de onderhandelingen netjes, effectief en waar nodig creatief, en begeleidt actief het hele proces tot en met de levering. Zijn juridische kundi Lees meer…

Onze ervaringen met Pieter zijn uitstekend. Hij is vlot beschikbaar voor bezichtigingen, denkt actief mee over de geschiktheid en waarde van woningen, voert de onderhandelingen netjes, effectief en waar nodig creatief, en begeleidt actief het hele proces tot en met de levering. Zijn juridische kundigheid is bepaald een pre. We hebben Pieters gevoel voor humor ook enorm gewaardeerd.

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
8

M. Chen


Goede ervaring! Pieter is erg deskundig en heeft verstand van zaken. Als starter op de huizenmarkt was veel voor mij nieuw en ik had dan ook veel vragen. Pieter was geduldig en compleet in het beantwoorden van vragen waardoor ik me goed geinformeerd voelde bij de uiteindelijke aankoop van mijn huis. Lees meer…

Goede ervaring! Pieter is erg deskundig en heeft verstand van zaken. Als starter op de huizenmarkt was veel voor mij nieuw en ik had dan ook veel vragen. Pieter was geduldig en compleet in het beantwoorden van vragen waardoor ik me goed geinformeerd voelde bij de uiteindelijke aankoop van mijn huis. Een zeer fijn gevoel! Pieter was altijd stipt op tijd bij de bezichtigingen en je kan op hem rekenen. Aanrader!


Reactie Vastgoedkoper

Dank voor de mooie beoordeling. Ja, we zijn inderdaad wel even bezig geweest maar het resultaat is er ook naar!

9 ,8
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Ron Pruimers


Uitermate prettige ervaring opgedaan met Pieter Maclaine Pont. Hij was voor ons op zeer korte termijn beschikbaar, was zeer klantgericht en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook heeft hij snel een goed onderhandelingsresultaat bereikt. Kortom: een aanrader!


Reactie Vastgoedkoper

Ook van mijn kant heel graag gedaan. Het was een leuke ervaring. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

9 ,0
Enthousiasme
8,8
Snelheid van reageren
9,4
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,9
Marktkennis
8,1

Joke Simmelink


Geert is een ontzettend aardige en bekwame makelaar. Hij was áltijd bereikbaar voor ons, ook in avonden en weekenden. Hij heeft ons enorm goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis. Hij onderhandelde niet alleen een betere prijs, maar dacht met ons mee bij elke stap van het proces. Enorm bedankt!

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8
Marktkennis
10

Irène Francort


Positieve ervaring. Op afstand moesten we een appartement in Amsterdam vinden. Pieter ging de appartementen bekijken. Hij gaf een degelijk en realistisch verslag van zijn bevindingen. Hij gaf ons deskundig advies voor het uitbrengen van een bod. Ondanks het feit dat in Amsterdam sprake is van een ov Lees meer…

Positieve ervaring. Op afstand moesten we een appartement in Amsterdam vinden. Pieter ging de appartementen bekijken. Hij gaf een degelijk en realistisch verslag van zijn bevindingen. Hij gaf ons deskundig advies voor het uitbrengen van een bod. Ondanks het feit dat in Amsterdam sprake is van een overspannen woningmarkt, bleef hij in zijn adviezen aan de reële kant. Een makelaar waarmee het zeer prettig is om mee samen te werken.


Reactie Vastgoedkoper

Zeker in Amsterdam is het zaak om je hoofd koel te houden. Soms betekent dat een wat langere adem en moet je vooral met beide benen op de grond blijven staan. En uiteindelijk telt het resultaat. Dank voor jullie fijne reactie.

9 ,1
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8
Marktkennis
9,5
Bekijk alle (45)