Vastgoedkoper

Zwijndrecht

9,3

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 51 beoordelingen

9,3
Powered by MTMO

Over Vastgoedkoper

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, varen wij tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet.

Onze landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen. Ons belang ligt bij een lage prijs voor de koper. Wij leven daarom ook van onze fee, niet van de courtage die overige makelaars krijgen van een verkocht huis.

Zeer goed advies en een uitermate professionele begeleiding is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Het proces van het zien van uw droomhuis tot de aankoop ervan is een lastig en uitgebreid proces. U verdient daarom het beste advies en de juiste begeleiding.

Lees meer

Diensten

  • Aankoop

Medewerkers


Locatie

9,3

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 51 beoordelingen

9,3
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,0
Marktkennis
9,2

Laatste 5 beoordelingen

51 in totaal

Laura Klauss

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

We waren al een tijdje op zoek naar een huis, maar na de tweede gezamenlijke bezichtiging was het gelijk raak, ons eigen huis aan het water. In de verhitte woningmarkt was het fijn om op pad te zijn met iemand met verstand van zaken. Pieter hielp ons met een kritische kijk tijdens de bezichtiging, e Lees meer…

We waren al een tijdje op zoek naar een huis, maar na de tweede gezamenlijke bezichtiging was het gelijk raak, ons eigen huis aan het water. In de verhitte woningmarkt was het fijn om op pad te zijn met iemand met verstand van zaken. Pieter hielp ons met een kritische kijk tijdens de bezichtiging, en met het bepalen van het bod. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren zowel met Pieter als met Marita. Ze zijn enthousiast en no-nonsense. Zeer aan te raden!

8 ,6
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
8
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Theo

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

In 2018 onze woning te koop gezet. Een client van de Vastgoedmakelaar had het hoogste bod. Door ons geaccepteerd. Vervolgens horen wij helemaal niets meer van de Vastgoedkoper en stonden we met lege handen.


Reactie Vastgoedkoper

Altijd jammer als je een slechte beoordeling krijgt maar deze meneer is nooit klant van ons geweest en mij geheel onbekend.

3 ,4
Enthousiasme
7
Snelheid van reageren
1
Afspraken nakomen
1
Creativiteit
1
Marktkennis
7

Joshua krishnadath

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Ik begon mijn zoektocht in de regio Utrecht. Ik heb daarbij verschillende aankoopmakelaars met elkaar vergeleken en Vastgoedkoper was de enige makelaar die onder de het gemiddelde zat qua prijs EN een aankoopgarantie gaf. In de huidige markt zijn er helaas wat makelaars waarbij je 2500 euro Lees meer…

Ik begon mijn zoektocht in de regio Utrecht. Ik heb daarbij verschillende aankoopmakelaars met elkaar vergeleken en Vastgoedkoper was de enige makelaar die onder de het gemiddelde zat qua prijs EN een aankoopgarantie gaf. In de huidige markt zijn er helaas wat makelaars waarbij je 2500 euro betaald zonder een aankoopgarantie. Ook betaal je bij Vastgoedkoper geen opstartkosten voor een zoekopdracht. Wat fijn is als je starter bent op de woningmarkt. Ik heb namelijk met Pieter afgesproken dat ik zelf alle huizen op Funda zelf in de gaten hield. Dit was makkelijk te doen door een alert in te stellen en steeds gelijk te bellen als er een nieuwe woning beschikbaar kwam. Ik heb samen met Pieter ongeveer 5 huizen bekeken. Pieter deed steeds de biedingen voor mij en vertelde mij eerlijk wat de huizen waard waren. Als starter had ik weinig hoop. Maar Pieter verzekerde mij dat het wel goed zou komen. En dat kwam het ook, ik heb een woning in Amersfoort kunnen kopen. Tijdens het regelen van mijn hypotheek had ik helaas wat moeilijkheden met mijn hypotheekadviseur. Ook hierin bemiddelde Pieter goed, en vertelde steeds wat wel of niet gebruikelijk was voor een hypotheek aanvraag, taxatie, etc. Het was voor mij allemaal nieuw en gelukkig had ik Pieter. Al met al is het een enorm succes geweest. Het is niet makkelijk om als starter er tussen te komen. Maar met een beetje geluk en met de hulp van Pieter kan het maar zo wel een keer lukken !


Reactie Vastgoedkoper

Dank voor je mooie review en ook ik ben blij dat je uiteindelijk hebt gekregen wat je zocht!

9 ,7
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
9,5

Hilde

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Wij hebben Vastgoedkoper ingeschakeld op aanraden van vrienden en daar zijn wij erg blij mee! In deze pittige (starter)kopersmarkt is het erg fijn om hulp te hebben van een expert als Pieter. Hij heeft ons goed geholpen door goed te luisteren naar wat wij zeiden en daarmee ons te helpen in wat wij w Lees meer…

Wij hebben Vastgoedkoper ingeschakeld op aanraden van vrienden en daar zijn wij erg blij mee! In deze pittige (starter)kopersmarkt is het erg fijn om hulp te hebben van een expert als Pieter. Hij heeft ons goed geholpen door goed te luisteren naar wat wij zeiden en daarmee ons te helpen in wat wij willen. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij onze wensen niet hebben opgegeven en door zijn blijven zoeken tot we ons droomhuis hebben gevonden. Pieter heeft een realistische blik op de markt en welk bod daar bij past. Daarnaast kon hij ons goed geruststellen op stressvolle momenten en was hij altijd bereikbaar als we hem nodig hadden. Dat gaf ons het vertrouwen in een goede afloop en maakte het koopproces prettig.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

J. Masschelein

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Lang getwijfeld maar uiteindelijk heel blij dat ik een aankoopmakelaar in de arm heb genomen. Ik heb Vastgoedkoper gekozen omdat ze niet op basis van "courtage" maar op basis van het behaalde resultaat rekenen. Dit klinkt misschien allemaal te goed om waar te zijn, maar Pieter heeft me echt een Lees meer…

Lang getwijfeld maar uiteindelijk heel blij dat ik een aankoopmakelaar in de arm heb genomen. Ik heb Vastgoedkoper gekozen omdat ze niet op basis van "courtage" maar op basis van het behaalde resultaat rekenen. Dit klinkt misschien allemaal te goed om waar te zijn, maar Pieter heeft me echt een hoop geld bespaard: zelf had ik in deze markt wellicht overboden, maar Pieter heeft succesvol afgedongen op de vraagprijs. De "no cure no pay" werkte ook prima: samen hebben we meerdere huizen bezocht voor we een bod uitgebracht hebben. Los van de financiële kant (en achteraf gezien eigenlijk nog belangrijker) was het ook een hele geruststelling om alle officiële documenten door iemand met kennis van zaken te kunnen doornemen. Pieter was verder heel aanspreekbaar: ook wellicht naïeve vragen van mij werden serieus genomen. Een huis koop je niet elke dag en uiteindelijk heb ik met de hulp en goede raad van Pieter in minder dan 1 maand en met relatief weinig stress een prima aankoop kunnen doen. Pieter: je hebt mijn contact gegevens en ik maak me graag beschikbaar als referent voor je! :)


Reactie Vastgoedkoper

Heel veel dank, zeer mooie beoordeling. Ik vond de samenwerking zeker zo fijn en ben blij met het resultaat.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (51)