Vastgoedkoper

Zwijndrecht


Over Vastgoedkoper

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, varen wij tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet.

Onze landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen. Ons belang ligt bij een lage prijs voor de koper. Wij leven daarom ook van onze fee, niet van de courtage die overige makelaars krijgen van een verkocht huis.

Zeer goed advies en een uitermate professionele begeleiding is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Het proces van het zien van uw droomhuis tot de aankoop ervan is een lastig en uitgebreid proces. U verdient daarom het beste advies en de juiste begeleiding.


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Almere
 • Amersfoort
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Zwolle

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

47 in totaal

J. Masschelein

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Lang getwijfeld maar uiteindelijk heel blij dat ik een aankoopmakelaar in de arm heb genomen. Ik heb Vastgoedkoper gekozen omdat ze niet op basis van "courtage" maar op basis van het behaalde resultaat rekenen. Dit klinkt misschien allemaal te goed om waar te zijn, maar Pieter heeft me echt een Lees meer…

Lang getwijfeld maar uiteindelijk heel blij dat ik een aankoopmakelaar in de arm heb genomen. Ik heb Vastgoedkoper gekozen omdat ze niet op basis van "courtage" maar op basis van het behaalde resultaat rekenen. Dit klinkt misschien allemaal te goed om waar te zijn, maar Pieter heeft me echt een hoop geld bespaard: zelf had ik in deze markt wellicht overboden, maar Pieter heeft succesvol afgedongen op de vraagprijs. De "no cure no pay" werkte ook prima: samen hebben we meerdere huizen bezocht voor we een bod uitgebracht hebben. Los van de financiële kant (en achteraf gezien eigenlijk nog belangrijker) was het ook een hele geruststelling om alle officiële documenten door iemand met kennis van zaken te kunnen doornemen. Pieter was verder heel aanspreekbaar: ook wellicht naïeve vragen van mij werden serieus genomen. Een huis koop je niet elke dag en uiteindelijk heb ik met de hulp en goede raad van Pieter in minder dan 1 maand en met relatief weinig stress een prima aankoop kunnen doen. Pieter: je hebt mijn contact gegevens en ik maak me graag beschikbaar als referent voor je! :)


Reactie Vastgoedkoper

Heel veel dank, zeer mooie beoordeling. Ik vond de samenwerking zeker zo fijn en ben blij met het resultaat.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

X. Chen

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Pieter is an experienced and knowledgeable broker. As a green hand and a foreigner to get involved in a whole different property purchasing system, he is really helpful in communication and negotiation with the other party. So I would recommend him to other friends who are looking for a broker.


Reactie Vastgoedkoper

Thanks for your reaction! It was a pleasure to work with you and I wish you all the best in your new apartment..

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

C. Maas

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Onze ervaringen met Pieter zijn uitstekend. Hij is vlot beschikbaar voor bezichtigingen, denkt actief mee over de geschiktheid en waarde van woningen, voert de onderhandelingen netjes, effectief en waar nodig creatief, en begeleidt actief het hele proces tot en met de levering. Zijn juridische kundi Lees meer…

Onze ervaringen met Pieter zijn uitstekend. Hij is vlot beschikbaar voor bezichtigingen, denkt actief mee over de geschiktheid en waarde van woningen, voert de onderhandelingen netjes, effectief en waar nodig creatief, en begeleidt actief het hele proces tot en met de levering. Zijn juridische kundigheid is bepaald een pre. We hebben Pieters gevoel voor humor ook enorm gewaardeerd.

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
8

M. Chen

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Goede ervaring! Pieter is erg deskundig en heeft verstand van zaken. Als starter op de huizenmarkt was veel voor mij nieuw en ik had dan ook veel vragen. Pieter was geduldig en compleet in het beantwoorden van vragen waardoor ik me goed geinformeerd voelde bij de uiteindelijke aankoop van mijn huis. Lees meer…

Goede ervaring! Pieter is erg deskundig en heeft verstand van zaken. Als starter op de huizenmarkt was veel voor mij nieuw en ik had dan ook veel vragen. Pieter was geduldig en compleet in het beantwoorden van vragen waardoor ik me goed geinformeerd voelde bij de uiteindelijke aankoop van mijn huis. Een zeer fijn gevoel! Pieter was altijd stipt op tijd bij de bezichtigingen en je kan op hem rekenen. Aanrader!


Reactie Vastgoedkoper

Dank voor de mooie beoordeling. Ja, we zijn inderdaad wel even bezig geweest maar het resultaat is er ook naar!

9 ,8
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Ron Pruimers

| Beoordeling over Pieter Maclaine Pont

Uitermate prettige ervaring opgedaan met Pieter Maclaine Pont. Hij was voor ons op zeer korte termijn beschikbaar, was zeer klantgericht en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook heeft hij snel een goed onderhandelingsresultaat bereikt. Kortom: een aanrader!


Reactie Vastgoedkoper

Ook van mijn kant heel graag gedaan. Het was een leuke ervaring. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

9 ,0
Enthousiasme
8,8
Snelheid van reageren
9,4
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,9
Marktkennis
8,1
Bekijk alle (47)