Hoe werkt het?

Wie is de Beste Makelaar zorgt ervoor dat jij als makelaar jouw kwaliteiten inzichtelijk kunt maken via beoordelingen. Op die manier krijgen consumenten een beter en objectief beeld over hoe goed jij als makelaar bent.

Klanten als ambassadeur

Elke makelaar wil graag vertellen hoe goed hij/zij is. Alleen gelooft niemand het als de makelaar dat zelf vertelt. Wie is de Beste Makelaar laat het tevreden klanten vertellen! Het is onze overtuiging dat positieve en kwalitatieve beoordelingen door klanten de beste reclame is voor de makelaar.

Feedback en reclame

Wanneer klanten gevraagd worden om de dienstverlening van de makelaar te beoordelen komt er waardevolle input. Wanneer jij als makelaar inderdaad echt goed bent (en dat ben je, toch?) kan je dat vervolgens op jouw eigen website tonen middels een widget en daarmee andere consumenten overtuigen!

Onderscheidend vermogen

Consumenten die op zoek zijn naar een makelaar willen de beste makelaar. Dankzij de beoordelingen van klanten ontstaat er een heel duidelijk en transparant beeld van de kwaliteit van jou als makelaar. Daardoor wordt het voor iedere consument eenvoudiger om een goede makelaar te kiezen.

Zoek en claim kantoor