MAKELAAR BERT

Amsterdam

Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam
info@makelaarbert.nu 0202613470 http://www.makelaarbert.nu NVM Makelaar

Over MAKELAAR BERT

Na veel werk ervaring binnen de makelaardij in Amsterdam geloven wij dat dit veel beter kan en moet. We begrijpen dat ieder mens anders is, persoonlijke aanpak en actief meedenken staat bij ons voorop.

Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is. Klanten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op gladde praatjes, en verwachten veel meer van hun makelaar dan vroeger. Klanten weten vaak goed wat ze willen en zoeken een sparringspartner die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor ze neemt en goed bereikbaar is. Dit sluit helemaal aan bij onze dienstverlening. We zijn dan ook blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen de makelaardij, en trots dat we ons steentje hieraan bijdragen.

Bij ons vind je dus geen duur kantoor, chique maatpakken en bolide van de zaak. Die drijven de kosten alleen maar op. We pakken liever de fiets, weten we ook zeker dat we altijd op tijd zijn. We hebben een breed netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in het makelaarsvak. Maar we willen uiteraard wel altijd een betere service bieden dan de rest. Omdat we een klein kantoor zijn, zijn we heel persoonlijk en nemen we alle tijd om samen zaken door te nemen. De bezichtiging bijvoorbeeld, of de koopakte. Een huis kopen of verkopen is namelijk niet niks, en dit begrijpen wij heel goed. Wij staan onze klanten dan ook graag bij tijdens deze spannende periode in hun leven. En mocht je na een aantal jaar toch nog een vraag of probleem hebben, dan staan we nog steeds voor je klaar.


Diensten

 • Aankoop
 • Taxaties
 • Verhuur
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Broek In Waterland
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Landsmeer
 • Nieuw Amsterdam
 • Oostzaan
 • Ouderkerk aan de Amstel

Medewerkers


Locatie

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

357 in totaal

Sophie Kromhof


Wij waren al een tijdje op zoek naar een appartement. Kim heeft ons snel, goed en deskundig bij gestaan in deze zoektocht. Daarnaast dacht ze ook nog eens met ons mee. Erg fijn! We zullen Makelaar Bert (dus ook Kim) zeker aanraden om te helpen in een zoektocht naar een geschikte woning.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Vos


Kirsten heeft mij fantastisch geholpen met het verkopen van mijn huis. Zelfs in deze gekke tijden hebben we een fantastisch resultaat behaald. Ik was op zoek naar een makelaar die gewoon lekker hip zijn werk deed en niet straks in het pak. Ik denk dat dat erg geholpen heeft. Ik zou zeker nogmaals met Makelaar Bert en zeker met Kirsten in zee gaan.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Daniel Cook


Kirsten did a fantastic job with helping us buy our first home! From the day we met to the day we got our keys, she acted like a true professional: maintaining proactive communication, thoroughly walking us through each stage of the process, paying close attention to the details, and keeping our spi Lees meer…

Kirsten did a fantastic job with helping us buy our first home! From the day we met to the day we got our keys, she acted like a true professional: maintaining proactive communication, thoroughly walking us through each stage of the process, paying close attention to the details, and keeping our spirits high amidst the ups-and-downs of closing a deal. Her enthusiasm and can-do attitude are contagious and we would definitely hire her again in the future. Highly, highly recommended!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Sonja Hollander


M.b.v. Kirsten onze studio in Amsterdam aangekocht. Het is makkelijk en snel schakelen met Kirsten. Dat vonden wij erg prettig. Makelaar Bert (in os geval Kirsten) weet waar ze het over heeft, kent Amsterdam en de Amsterdamse vastgoedwereld op haar duimpje. Ze weet waar ze op moet letten en geeft handige tips.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Alexander Gouda


Bert is een hele fijne (verkoop) makelaar! Vrolijk, energiek en prettig in de omgang. Een no-nonsense mentaliteit. Hij zet elke dag die extra stap voor je en reageert snel en professioneel op alle vragen die je als 'onzekere' verkoper in Corona tijd hebt. Kortom, Bert, je bent een topper!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (357)