MAKELAAR BERT

Amsterdam

Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam
info@makelaarbert.nu 0202613470 http://www.makelaarbert.nu

Over MAKELAAR BERT

Na veel werk ervaring binnen de makelaardij in Amsterdam geloven wij dat dit veel beter kan en moet. We begrijpen dat ieder mens anders is, persoonlijke aanpak en actief meedenken staat bij ons voorop.

Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is. Klanten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op gladde praatjes, en verwachten veel meer van hun makelaar dan vroeger. Klanten weten vaak goed wat ze willen en zoeken een sparringspartner die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor ze neemt en goed bereikbaar is. Dit sluit helemaal aan bij onze dienstverlening. We zijn dan ook blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen de makelaardij, en trots dat we ons steentje hieraan bijdragen.

Bij ons vind je dus geen duur kantoor, chique maatpakken en bolide van de zaak. Die drijven de kosten alleen maar op. We pakken liever de fiets, weten we ook zeker dat we altijd op tijd zijn. We hebben een breed netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in het makelaarsvak. Maar we willen uiteraard wel altijd een betere service bieden dan de rest. Omdat we een klein kantoor zijn, zijn we heel persoonlijk en nemen we alle tijd om samen zaken door te nemen. De bezichtiging bijvoorbeeld, of de koopakte. Een huis kopen of verkopen is namelijk niet niks, en dit begrijpen wij heel goed. Wij staan onze klanten dan ook graag bij tijdens deze spannende periode in hun leven. En mocht je na een aantal jaar toch nog een vraag of probleem hebben, dan staan we nog steeds voor je klaar.


Diensten

 • Aankoop
 • Verhuur
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Broek In Waterland
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Landsmeer
 • Nieuw Amsterdam
 • Oostzaan
 • Ouderkerk aan de Amstel

Medewerkers


Locatie

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

372 in totaal

Frank Boshom

| Beoordeling over hele kantoor

Uitstekende service bij het verkoopproces van mijn woning. Makelaar Kirsten Willemsen heeft een prima prijs voor mijn woning kunnen realiseren en toonde de nodige flexibiliteit en professionaliteit en zelfs nét die extra aandacht waardoor je je als verkoper ondersteund weet door een uiterst capabel Lees meer…

Uitstekende service bij het verkoopproces van mijn woning. Makelaar Kirsten Willemsen heeft een prima prijs voor mijn woning kunnen realiseren en toonde de nodige flexibiliteit en professionaliteit en zelfs nét die extra aandacht waardoor je je als verkoper ondersteund weet door een uiterst capabel team. Ook de communicatie liep erg prettig en adequaat. Ik ben zeer tevreden!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Erik Slinger

| Beoordeling over Karlijn

De samenwerking was heel fijn, bij het eerste contact werd al snel duidelijk wat voor een soort woningen voor mij het interessants waren en wat voor zoekprofiel moest worden opgesteld. Nadat er een woning was gevonden werd er snel actie ondernomen en goed advies gegeven over de biedingsstrategie Lees meer…

De samenwerking was heel fijn, bij het eerste contact werd al snel duidelijk wat voor een soort woningen voor mij het interessants waren en wat voor zoekprofiel moest worden opgesteld. Nadat er een woning was gevonden werd er snel actie ondernomen en goed advies gegeven over de biedingsstrategie. De begeleiding voor de vervolgstappen voor het tekenen van het koopcontract etc. was ook uitstekend.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Lennart Benthem

| Beoordeling over hele kantoor

Vooral met Bert geschakeld (en binnendienst) en een paar keer met Kim. Makelaar Bert is ook echt de no-nonsense Makelaar wat heel prettig samenwerken is. Bert neemt je mee in alles wat je moet weten, adviseert waar nodig en neemt daarmee ook spanning weg. De betrouwbaarheid, vakkundigheid en beschik Lees meer…

Vooral met Bert geschakeld (en binnendienst) en een paar keer met Kim. Makelaar Bert is ook echt de no-nonsense Makelaar wat heel prettig samenwerken is. Bert neemt je mee in alles wat je moet weten, adviseert waar nodig en neemt daarmee ook spanning weg. De betrouwbaarheid, vakkundigheid en beschikbaarheid voor vragen maakt Makelaar Bert voor mij de makelaar in Amsterdam. Zonder Bert hadden we dit nooit aangedurfd in deze soms gekke markt in Amsterdam. Ik zou Makelaar Bert bij iedereen aanrader, waar je ook naar op zoek bent en ongeacht het budget. Onze eerste woning hebben we door Bert op een weloverwogen en plezierige manier kunnen aankopen en dat is alles waard geweest!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jasper van Laar

| Beoordeling over Bert

Makelaar Bert is in één woord geweldig. Bert heeft ons erg goed geholpen bij de verkoop en aankoop. Als je succes wilt boeken in deze huizenmarkt dan raad ik je aan Bert eens te bellen. Bedankt Bert!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Nico van der Hulst

| Beoordeling over Kirsten

Ben je op zoek naar goede begeleiding, enthousiasme en een makelaar met kennis van zaken dan ben je bij Kirsten en makelaar Bert aan het goede adres! Wij zijn ontzettend goed geholpen, zowel bij aankoop als verkoop proces!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (372)