Premium
Jan Pieter Heijestraat 108
1053 GT Amsterdam
info@makelaarbert.nu 0202613470 http://www.makelaarbert.nu

Over MAKELAAR BERT

Na veel werk ervaring binnen de makelaardij in Amsterdam geloven wij dat dit veel beter kan en moet. We begrijpen dat ieder mens anders is, persoonlijke aanpak en actief meedenken staat bij ons voorop.

Makelaar Bert is de no-nonsense makelaar van Amsterdam, waar jouw tevredenheid het allerbelangrijkste is. Op gladde praatjes zit niemand te wachten. Zeker niet als je in of rond de hoofdstad een woning wilt kopen of verkopen. Je hebt veel meer aan een makelaar die luistert, meedenkt en goed bereikbaar is. Iemand die toegankelijk is en helemaal aan jouw kant staat.
 
Bij ons vind je dus geen duur kantoor, chique maat- en mantelpakken of een auto van de zaak. Die drijven de kosten alleen maar op. Liever pakken we de fiets, dan kunnen we ook niet in de file staan. We hebben een groot netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in het makelaarsvak. Tegelijkertijd willen we het altijd beter doen dan de rest. Onze service is persoonlijk, het contact direct en we nemen alle tijd om zaken samen met je door te nemen. Je bezichtiging bijvoorbeeld, of ingewikkelde notariële documenten. Want een huis kopen of verkopen is niet niks. 
 
Deze aanpak blijkt te werken: al een jaar na onze oprichting in 2014 werden we uitgeroepen tot beste makelaar van Noord-Holland. Daar zijn we ontzettend trots op. Net als op alle enthousiaste reviews van onze klanten.
 
Wij staan je graag bij tijdens deze spannende periode in je leven. En heb je na de koop of verkoop toch nog een vraag – morgen of over een paar jaar – dan staan we nog steeds voor je klaar.


Diensten

 • Aankoop
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Broek In Waterland
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Landsmeer
 • Nieuw Amsterdam
 • Oostzaan
 • Ouderkerk aan de Amstel

Medewerkers


Locatie

9,7

Onze beoordeling op basis van 3 bronnen met 827 beoordelingen

9,9
9,8
9,5
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

419 in totaal

Claartje

| Beoordeling over Anne | Ik was de verkoper

Anne Pruiksma heeft mij begeleid bij zowel de aan- als verkoop van mijn woning. Mede door zijn advies mijn woning te laten stylen voor verkoop heb ik mijn woning snel en goed kunnen verkopen. Het duurde een tijd voordat ik een appartement vond dat voldeed aan mijn wensen. Toch bleef Anne mij onver Lees meer…

Anne Pruiksma heeft mij begeleid bij zowel de aan- als verkoop van mijn woning. Mede door zijn advies mijn woning te laten stylen voor verkoop heb ik mijn woning snel en goed kunnen verkopen. Het duurde een tijd voordat ik een appartement vond dat voldeed aan mijn wensen. Toch bleef Anne mij onverminderd goed adviseren. Hij is nuchter, rustig, kent de markt goed en reageert heel snel. Ook de medewerkers van de binnendienst werken snel en correct. Het kantoor van makelaar Bert was mij aangeraden door een collega en ik kan iedereen dit kantoor - in het bijzonder Anne Pruiksma - aanbevelen.

8 ,7
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
8
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Paul Hogenbirk

| Beoordeling over Bas | Ik was de verkoper

Bas is vakbekwaam, betrouwbaar en enthousiast. Reageert soms te laat via 06. Lastig te verkopen woning toch binnen redelijke termijn verkocht. Prijs toch lager dan vooraf ingeschat.

9 ,2
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
7,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

P. Klerks

| Beoordeling over Bas | Ik was de koper

Ik had op korte termijn een makelaar nodig voor het kopen van een nieuwe woning. Bas van makelaar Bert heeft mij snel, professioneel en goed geholpen, zelfs tijdens zijn vakantie. Een prettige samenwerking waarbij Bas goede informatie gaf en al mijn vragen duidelijk kon beantwoorden.

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

D. Rietdijk

| Beoordeling over Bert | Ik was de verkoper

Makelaar Bert is daadwerkelijk dé no-nonsense makelaar van Amsterdam die klanttevredenheid boven alles stelt. Ik had mijn appartement zonder zijn hulp en inzet nooit zo snel en goed kunnen verkopen als nu is gebeurd. Bert is eerlijk, betrokken, en ook fijn, hij blijft altijd relaxt. Super bedankt, Lees meer…

Makelaar Bert is daadwerkelijk dé no-nonsense makelaar van Amsterdam die klanttevredenheid boven alles stelt. Ik had mijn appartement zonder zijn hulp en inzet nooit zo snel en goed kunnen verkopen als nu is gebeurd. Bert is eerlijk, betrokken, en ook fijn, hij blijft altijd relaxt. Super bedankt, Bert en ook aan al je medewerkers: jullie zijn geweldig!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

D. Rietdijk

| Beoordeling over Kim | Ik was de koper

Toen ik 2,5 jaar geleden op zoek ging naar een aan- en verkoopmakelaar in Amsterdam, was dat best lastig. Makelaar websites beloven van alles, maar hoe weet je of je er eentje vindt die ècht betrouwbaar is, jouw belang voorop stelt en veel kennis van zaken heeft? Dat blijft toch een gok. Via intern Lees meer…

Toen ik 2,5 jaar geleden op zoek ging naar een aan- en verkoopmakelaar in Amsterdam, was dat best lastig. Makelaar websites beloven van alles, maar hoe weet je of je er eentje vindt die ècht betrouwbaar is, jouw belang voorop stelt en veel kennis van zaken heeft? Dat blijft toch een gok. Via internet kwam ik uit bij Makelaar Bert, een no nonsense kantoor dat klanttevredenheid het allerbelangrijkste vindt: dat sprak me aan. Een telefoontje later zaten Kim Meeuwisse en Bert Jonker bij mij aan de keukentafel om eea door te spreken. Hoe snel die afspraak gemaakt was, hoe lang het vervolgens duurde voordat ik eindelijk het appartement vond dat aan al mijn eisen voldeed. Steeds bleef Kim als mijn aankoopmakelaar geduldig met me meedenken, reageerde ze direct wanneer ik contact zocht, liet ze het eerlijk weten als ze mijn enthousiasme na een bezichtiging niet helemaal begreep, ondernam ze actie wanneer dat moest en gaf ze altijd goed advies met duidelijk kennis van zaken. Bij de aankoop zelf bleek Kim weer goud waard met haar aanpak en geweldige onderhandelingstactiek. En zo leuk ook, ze was oprecht heel blij voor me toen de aankoop rond was. Ik ben ongelooflijk blij dat ik de website van Makelaar Bert 2,5 jaar geleden gevonden heb en dat er werkelijk makelaars bestaan die no nonsense zijn en klanttevredenheid ècht het allerbelangrijkste vinden. Kim: dank je wel!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (419)