MAKELAAR BERT

Amsterdam

Jacob van Lennepkade 298
1053 NG Amsterdam
info@makelaarbert.nu 0202613470 http://www.makelaarbert.nu

Over MAKELAAR BERT

Na veel werk ervaring binnen de makelaardij in Amsterdam geloven wij dat dit veel beter kan en moet. We begrijpen dat ieder mens anders is, persoonlijke aanpak en actief meedenken staat bij ons voorop.

Makelaar Bert is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is. Klanten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op gladde praatjes, en verwachten veel meer van hun makelaar dan vroeger. Klanten weten vaak goed wat ze willen en zoeken een sparringspartner die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor ze neemt en goed bereikbaar is. Dit sluit helemaal aan bij onze dienstverlening. We zijn dan ook blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen de makelaardij, en trots dat we ons steentje hieraan bijdragen.

Bij ons vind je dus geen duur kantoor, chique maatpakken en bolide van de zaak. Die drijven de kosten alleen maar op. We pakken liever de fiets, weten we ook zeker dat we altijd op tijd zijn. We hebben een breed netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in het makelaarsvak. Maar we willen uiteraard wel altijd een betere service bieden dan de rest. Omdat we een klein kantoor zijn, zijn we heel persoonlijk en nemen we alle tijd om samen zaken door te nemen. De bezichtiging bijvoorbeeld, of de koopakte. Een huis kopen of verkopen is namelijk niet niks, en dit begrijpen wij heel goed. Wij staan onze klanten dan ook graag bij tijdens deze spannende periode in hun leven. En mocht je na een aantal jaar toch nog een vraag of probleem hebben, dan staan we nog steeds voor je klaar.


Diensten

 • Aankoop
 • Verhuur
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Broek In Waterland
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Landsmeer
 • Nieuw Amsterdam
 • Oostzaan
 • Ouderkerk aan de Amstel

Medewerkers


Locatie

9 ,8
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,9
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

387 in totaal

Dirk Schoen

| Beoordeling over hele kantoor

Bert en team, dank voor jullie hulp en professionele begeleiding. In de toekomst hoop ik wederom met jullie samen te werken. Aanrader!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Maartje Wessels

| Beoordeling over hele kantoor

Ik ben bijzonder tevreden over mijn makelaar. Makelaar Bert in Amsterdam. We hebben heel goed verkocht en dat heb ik echt aan de makelaar te danken met hun uitgebreide, goede lokale kennis. Ook het back-office team is professioneel en op de hoogte van de verkoop, weten wie je bent als je belt en Lees meer…

Ik ben bijzonder tevreden over mijn makelaar. Makelaar Bert in Amsterdam. We hebben heel goed verkocht en dat heb ik echt aan de makelaar te danken met hun uitgebreide, goede lokale kennis. Ook het back-office team is professioneel en op de hoogte van de verkoop, weten wie je bent als je belt en ze reageren adequaat en snel. In dit kantoor ben je een persoon die een huis verkoopt, niet een geldmachine om een goede commissie op te verdienen. Ik raad Makelaar Bert aan!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Simon Rasing & Jelena Quint

| Beoordeling over hele kantoor

Geen goede ervaring in klantvriendelijkheid en communicatie. Hebben gebeld om afspraak in te plannen voor oriënterend verkoopgesprek van ons huis. Dit moest overlegd worden met de makelaar zelf die niet aanwezig was op moment. De vraag was namelijk of ons huis werd aangenomen om te kunnen verkopen. Lees meer…

Geen goede ervaring in klantvriendelijkheid en communicatie. Hebben gebeld om afspraak in te plannen voor oriënterend verkoopgesprek van ons huis. Dit moest overlegd worden met de makelaar zelf die niet aanwezig was op moment. De vraag was namelijk of ons huis werd aangenomen om te kunnen verkopen. We zouden wanneer mogelijk dezelfde dag worden terug gebeld. Helaas nooit meer een reactie ontvangen. We werden in ieder geval niet met open armen ontvangen als klant. Het geeft een hele vreemde eerste indruk.


Reactie MAKELAAR BERT

Beste Jelena en Simon, Ik heb net jullie beoordeling gelezen op wie is de beste makelaar (ik was de afgelopen dagen vrij dus kon niet eerder reageren). Ik ben er enorm van geschrokken en vind het super vervelend dat wij jullie niet hebben teruggebeld. Heb het nagevraagd bij alle collega's maar het is niet duidelijk waar het fout is gegaan. Onze collega's van de back office werken allen vanuit huis waardoor de lijnen wat langer zijn geworden en veel zaken niet onderling/ intern besproken kunnen worden. Blijkbaar zijn jullie gegevens daarbij verloren gegaan. Zonde want wij hadden jullie heel graag geholpen met de verkoop van jullie woning. Hopelijk zien jullie in dat er absoluut geen sprake is van een slechte communicatie maar alleen van een menselijke fout. Sinds de oprichting van mijn kantoor hebben wij 384 klanten naar tevredenheid mogen helpen en tot op heden hebben we ook nog nooit een negatieve beoordeling ontvangen. Ik baal hier dus enorm van en wil graag dat jullie beseffen dat jullie beoordeling ons buitenproportioneel schaad omdat ons gemiddelde zal dalen terwijl het ons 8 jaar heeft gekost om op de eerste plaats te komen. Iets waar wij als kantoor enorm trots op zijn en keihard voor hebben moeten werken. Hopelijk hebben jullie in de tussentijd een makelaar gevonden en wens ik jullie succes met de verkoop. Met vriendelijke groet, Bert Jonker

3 ,2
Enthousiasme
3
Snelheid van reageren
0,5
Afspraken nakomen
0,5
Creativiteit
6
Marktkennis
6

Miriam

| Beoordeling over hele kantoor

Klantvriendelijk, professioneel, toegankelijk, goede bereikbaarheid via telefoon, mail èn what’s app (zowel met Bert als met het kantoor) en reageren snel, kennis van de markt, snel schakelen. Bert nam zelf ook geregeld, pro-actief contact op om dingen te bespreken en een update te geven. Al het werk is echt volledig uit handen genomen!!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jack

| Beoordeling over hele kantoor

Bert zelf is een eerlijke, betrouwbare, open en deskundige makelaar. Hij en zijn team reageren snel, zijn super vriendelijk en heerlijk no nonsense. Je krijgt een deskundig plan voor de verkoop, een prachtige presentatie online en een goede begeleiding tijdens het gehele proces. Een aanrader!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (387)