Anke Rombouts

Mint makelaars Eindhoven


Over Anke Rombouts

Anke Rombouts; 

Huizen, interieur en fotografie zijn al van jongs af aan mijn grote passie en ook het ondernemen is me met de paplepel ingegoten.

Mijn empatisch vermogen, nuchterheid en een flinke dosis positiviteit zorgen ervoor dat ik iedere dag met een grote glimlach dit werk doet. Ben ee echte aanpakker!

Als missie heb ik dan ook om de (ver)koper te ontzorgen en volledig te begeleiden door het verkoop- en aankooopproces met het maximaal haalbare resultaat.


Mint makelaars

Hurksestraat 64 Eindhoven

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Cindy Martes


Wij hebben bij de aankoop van onze huidige woning kennis gemaakt met Anke Rombouts als makelaar van de verkopende partij. In de huidige overspannen markt was het een verademing om op zo'n prettige manier een huis te bezichtigen én aan te kopen. Ondanks dat ze als makelaar van de verkopende partij stond opgesteld heeft ze ook ons als kopers fantastisch begeleid! Van bezichtiging tot tekenen bij de notaris......in álles zag ze erop toe dat zowel de verkopers als wij, tevreden waren en dit proces ontspannen konden doorlopen. Dankzij haar manier van werken en zaken doen, hebben wij ons droomhuis kunnen kopen.

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (1)