UP makelaars

Haarlem

Vestigingen: Heemstede, 't Gooi en Haarlem 1
2013 VA Haarlem
arnoud@UPmakelaars.nl 023 - 71 00 550 https://www.upmakelaars.nl

Over UP makelaars

Woon jij in de regio Haarlem of 't Gooi?! En wil je jouw woning echt goed laten verkopen, de United Professional makelaars staan voor je klaar.

UP® makelaars werken volgens een eigen, bewezen methode. En een ding is zeker; jij plukt daar de vruchten van!

Onze makelaars staan ook voor jou klaar.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Commercieel vastgoed

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

29 in totaal

Dorien

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

In een zeer overspannen huizenmarkt heb ik afgelopen najaar mijn appartement weten te verkopen voor een mooie prijs. Dat het zo goed is afgelopen komt zeker door mijn makelaar. Arnout, bedankt!!


Reactie UP makelaars

Heel graag gedaan Dorien, Het was een uitdagende opdracht die wij met veel plezier hebben uitgevoerd.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Annemarie van Dongen

| Beoordeling over UP makelaars Gooi | Ik was de koper

Een makelaar zoals Hans-Pieter gun ik iedereen. Hij denkt mee, geeft eerlijk/deskundig advies en heeft veel geduld met ons gehad in de zoektocht. Daarnaast vond ik het fijn dat hij de omgeving (‘t gooi) goed kent en dat hij een bak aan ervaring heeft. Mochten wij ooit weer verhuisplannen krijgen, wordt hij zonder twijfel weer onze makelaar!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Matthieu

| Beoordeling over UP makelaars Haarlem | Ik was de koper

Als je het even niet meer weet in de alsmaar moeilijker wordende huizenmarkt, dan ben je bij Arnoud bij het juiste adres. Hij heeft veel kennis, gaat niet mee in de gekte en zorgt ervoor dat je met gezond verstand een van de belangrijkste beslissingen in je leven kan maken. Arnoud neemt de tijd voor Lees meer…

Als je het even niet meer weet in de alsmaar moeilijker wordende huizenmarkt, dan ben je bij Arnoud bij het juiste adres. Hij heeft veel kennis, gaat niet mee in de gekte en zorgt ervoor dat je met gezond verstand een van de belangrijkste beslissingen in je leven kan maken. Arnoud neemt de tijd voor je en het maakt niet uit of je nou 5, 10 of 50 bezichtigingen met hem doorloopt. Uiteindelijk zal hij nooit druk op de keuze leggen, waardoor we na een lange zoektocht onze droomwoning hebben gevonden! Tevens doet Arnoud het net even iets anders dan andere makelaars, door vanuit een creatievere invalshoek net dat beetje extra gunfactor weet te creëren. Absoluut een aanrader als je een betrouwbare en vakkundige makaar zoekt.


Reactie UP makelaars

Ha Matthieu, Ja, het gaat natuurlijk maar om één ding. En dat is het vinden van het juiste huis tegen de juiste prijs. Het was een mooie reis met jullie naar deze geweldige nieuwe stek. Jullie ook dank voor het geduld en vertrouwen dat jullie droom waar gemaakt kon worden!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

N. Zwikstra

| Beoordeling over UP makelaars Heemstede | Ik was de koper

Ik heb Arnoud ( en ook Bianca) leren kennen als een enthousiaste en uiterst betrouwbare makelaar. Ik was op zoek naar een appartement in Heemstede. Arnoud heeft ons de weg gewezen naar een prachtig appartement op een top locatie. Ik ben hem hier zeer erkentelijk voor. Hij heeft ook ons vorige huis g Lees meer…

Ik heb Arnoud ( en ook Bianca) leren kennen als een enthousiaste en uiterst betrouwbare makelaar. Ik was op zoek naar een appartement in Heemstede. Arnoud heeft ons de weg gewezen naar een prachtig appartement op een top locatie. Ik ben hem hier zeer erkentelijk voor. Hij heeft ook ons vorige huis goed weten te verkopen. Al met al: deze makelaar kan ik van harte aanbevelen!


Reactie UP makelaars

Geachte heer en mevrouw Zwikstra, Het resultaat van ons werk was fantastisch, maar de eerste zin die u schrijft is voor ons de kers op de taart. Hartelijk dank daarvoor! Bianca en Arnoud

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Caroline Verburg

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Een bijzonder koppel, Arnoud en Bianca Ruhaak. Mijn eerste ontmoeting werd een gezellig zakelijk gesprek met taart en koffie. Door hun vrolijke enthousiasme voor mijn gerenoveerde appartement in Spaarneborgh Heemstede besloot ik om met Up Makelaars in zee te gaan. Het werd een succesformule, de pers Lees meer…

Een bijzonder koppel, Arnoud en Bianca Ruhaak. Mijn eerste ontmoeting werd een gezellig zakelijk gesprek met taart en koffie. Door hun vrolijke enthousiasme voor mijn gerenoveerde appartement in Spaarneborgh Heemstede besloot ik om met Up Makelaars in zee te gaan. Het werd een succesformule, de persoonlijke begeleiding bij de verkoop procedure verliep soepel en efficiënt en de verkoop kwam razendsnel tot stand. De korte lijntjes waren een verademing en het gezamenlijk tekenen van de koopakte met de kopers vond ik heel leuk en handig. Het enthousiasme en de puurheid van Arnoud (what you see is what you get) werkt aanstekelijk en straalt ook af op aspirant kopers. Voor mij was dit een ***** ervaring en zeg DOEN!


Reactie UP makelaars

Wat een heerlijke beoordeling! Bianca en ik genieten door zo'n review lekker na.

9 ,5
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9
Bekijk alle (29)