UP makelaars Haarlem

UP makelaars Haarlem

Vestigingen: Heemstede, 't Gooi en Haarlem 1
2013 VA Haarlem
Haarlem@upmakelaars.nl 0237100550 https://www.upmakelaars.nl

Over UP makelaars Haarlem

UP makelaars Haarlem; De specialist voor de aan- en verkoop van huizen en appartementen in Haarlem.

Helemaal thuis in het centrum en de Leidsebuurt. 


UP makelaars

Vestigingen: Heemstede, 't Gooi en Haarlem 1 Haarlem

Locatie

Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

41 in totaal

Matthieu


Als je het even niet meer weet in de alsmaar moeilijker wordende huizenmarkt, dan ben je bij Arnoud bij het juiste adres. Hij heeft veel kennis, gaat niet mee in de gekte en zorgt ervoor dat je met gezond verstand een van de belangrijkste beslissingen in je leven kan maken. Arnoud neemt de tijd voor je en het maakt niet uit of je nou 5, 10 of 50 bezichtigingen met hem doorloopt. Uiteindelijk zal hij nooit druk op de keuze leggen, waardoor we na een lange zoektocht onze droomwoning hebben gevonden! Tevens doet Arnoud het net even iets anders dan andere makelaars, door vanuit een creatievere invalshoek net dat beetje extra gunfactor weet te creëren. Absoluut een aanrader als je een betrouwbare en vakkundige makaar zoekt.


Reactie UP makelaars

Ha Matthieu, Ja, het gaat natuurlijk maar om één ding. En dat is het vinden van het juiste huis tegen de juiste prijs. Het was een mooie reis met jullie naar deze geweldige nieuwe stek. Jullie ook dank voor het geduld en vertrouwen dat jullie droom waar gemaakt kon worden!

10 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Kees


Vanuit Amsterdam wilden wij naar t Gooi of Haarlem. Via via hoorde wij van UP makelaars. Na een gezamenlijke kennismaking met zowel Hans-Pieter uit t Gooi en Arnoud uit Haarlem wisten wij direct dat wij met hen in zee moesten gaan. Dat bleek de juiste keuze te zijn. Twee verschillende makelaars, met belangrijke overeenkomsten. Beiden zeer actief en kundig. Na iedere bezichtiging waren wij weer blij dat wij voor UP zijn gegaan. Uiteindelijk zijn wij in Haarlem geslaagd. Wij kunnen iedereen deze makelaars aanraden. Het zijn echte TOPPERS!


Reactie UP makelaars

Dank Kees, Het is de geweldig leuk om onze kopers zowel in Haarlem en omgeving en in ‘t Gooi te kunnen helpen. Maar nog veel leuker om terugkoppelingen als deze te horen. Zowel Hans-Pieter als wij hebben heel graag voor jullie het perfecte huis gezocht. En zijn blij met het mooie resultaat.

10 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jan Willem


Eerst heeft de makelaar ons geholpen bij de koop van ons appartement door heel creatief te zijn met het openingsbod en daarna heeft hij ons uitstekend geadviseerd met de uiteindelijke koop. Vervolgens heeft hij ons voortreffelijk geholpen bij de verkoop van ons huis. Door zijn enthousiasme en begeleiding werden zorgen bij ons weggenomen en tijdens de kijkdagen werden wij zeer regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop van de bezichtigingen. Aan het eind van de tweede dag was de verkoop al rond.


Reactie UP makelaars

Dankuwel voor deze mooi beoordeling. Er is voor ons niets leuker dan met fijne opdrachtgevers te werken. En dan die mooie resultaten te halen. Ook wij hebben van beide trajecten genoten.

10 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (41)