AAN WATER WONEN® makelaars

Heemstede

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 2 beoordelingen

10
Powered by MTMO

Over AAN WATER WONEN® makelaars

AAN WATER WONEN® makelaars is een geregistreerd merk voor het specialisme aankopen en verkopen van woningen met het uitzicht op de flora en fauna van water.

Dat kan een woning aan het open vaarwater zijn, maar ook een woning aan een grote publieke vijver of een sloot aan de overkant van de weg.

AAN WATER WONEN is speciaal; Wij zijn de specialist!

Hierdoor weten wij uw hoe wij huis beter kunnen laten opvallen en kunnen wij de juiste accenten te leggen. Het mooie eindresultaat is voor u.

Wist u dat wij voor het appartementencomplex Spaarneborgh Heemstede zelfs een eigen website met inschrijfmogelijkheid hebben gelanceerd; www.spaarneborghmakelaar.nl

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Medewerkers

Toon meer

Locatie

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 2 beoordelingen

10
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Jaap Burgers

| Beoordeling over Arnoud Ruhaak

Mijn vrouw en ik kwamen met Arnoud in oktober 2020 in contact omdat we een makelaar zochten voor de verkoop van onze eigen woning aan de Beethovenlaan in Heemstede. Die makelaar moest ons ook helpen bij de beoordeling van een appartement aan de Roerdomplaan in Heemstede, waarop we ons oog hadden lat Lees meer…

Mijn vrouw en ik kwamen met Arnoud in oktober 2020 in contact omdat we een makelaar zochten voor de verkoop van onze eigen woning aan de Beethovenlaan in Heemstede. Die makelaar moest ons ook helpen bij de beoordeling van een appartement aan de Roerdomplaan in Heemstede, waarop we ons oog hadden laten vallen. En dat moest snel! Want het appartement aan de Roerdomplaan zou bijna op Funda worden geplaatst, maar de verkopers waren kennissen van ons. Wij kregen een voorkeursbehandeling van hen. We hebben het appartement op een zondag bekeken en op maandagmorgen Arnoud gebeld. Hij kwam 's middags ons huis bekijken, later die middag ging hij mee om een indruk te krijgen van het appartement aan de Roerdomplaan en weer later die middag bespraken we de strategie. Diezelfde avond bereikten we met de verkoper een akkoord. En toen werd met gezonde spoed het verkooptraject voor ons huis ingezet. Ik wilde niet het risico lopen, dat de markt zou inzakken nadat wij de koop van ons appartement hadden beklonken. Daarom drukte ik Arnoud op het hart, dat wij een gezonde nachtrust prefereerden boven het behalen van de hoofdprijs voor ons huis. En met die strategie is ons huis redelijk snel verkocht. Wij vermoedden wel, dat ons huis meer zou opleveren, als we met de verkoop tot het voorjaar zouden wachten, maar dat risico wilden we niet lopen. We zijn zeer tevreden hoe Arnoud ons van dienst is geweest. We willen benadrukken, dat zijn vrouw Bianca ook zeker een pluim verdient voor haar enthousiasme.


Reactie AAN WATER WONEN® makelaars

Dag Jaap, Veel dank voor de mooie beoordeling. Dat enthousiasme komt natuurlijk ook doordat wij fijne opdrachtgevers hadden. Bianca en ik hebben de opdrachten met heel veel plezier uitgevoerd.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Arno Bothof

| Beoordeling over hele kantoor

Een zeer goede makelaar! Omdat wij niet dicht bij het verkoopobject woonden (110 km er vandaan), zochten wij een makelaar die echt alles voor ons kon regelen. En dat is perfect verlopen. Verhuizing, oude spullen naar een inzamel-centrum, schoonmaak, inrichting van de kale woning i.v.m. het beter ku Lees meer…

Een zeer goede makelaar! Omdat wij niet dicht bij het verkoopobject woonden (110 km er vandaan), zochten wij een makelaar die echt alles voor ons kon regelen. En dat is perfect verlopen. Verhuizing, oude spullen naar een inzamel-centrum, schoonmaak, inrichting van de kale woning i.v.m. het beter kunnen verkopen van de woning, meterstanden bijhouden, post regelmatig ophalen en ga zomaar door. Ook heeft bij verkoop goed uitonderhandeld. Ook de vakkennis was dus uitstekend. Vandaar het hoogt betaalbare cijfer voor alle onderdelen!


Reactie AAN WATER WONEN® makelaars

Dag Arno, Ik zit jouw beoordeling met rode koontjes te lezen. Dank voor alle mooie woorden. En ook nogmaals dank voor de mooie opdracht om het appartement in Spaarneborgh te mogen verkopen. Met vriendelijke groet, Arnoud Ruhaak AAN WATER WONEN makelaars

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10