Arnoud Ruhaak

AAN WATER WONEN® makelaars Heemstede


Over Arnoud Ruhaak

Arnoud is een zeer gedreven makelaar. Je zou kunnen zeggen dat hij met zijn enthousiasme er altijd alles weet uit te halen. Om dat voor u voor elkaar te krijgen, wilde hij een specialisme. En wat is er dan mooier dan een eigen voorkeur tot een specialisme te kamen; "wonen aan het water".

Door bij iedere verkoop de mooie, geregistreerde naam AAN WATER WONEN® makelaars te gebruiken zijn de opbrengsten verbluffend mooi.

De naam legt een zeer directe associatie met de grootste asset/waardeonderdeel van uw huis met uitzicht op de flora en fauna van water. In het hoofd van de potentiele koper speelt steeds de tekst "AAN WATER WONEN". Op Funda, op Jaap, op Huizenzoeker, op aanwaterwonen.nl, op UPmakelaars.nl en andere woningsites staan steeds weer die drie woorden. Ook op de brochure en het te koop bord.
U merkt het al, ook met u doet het iets. 

AAN WATER WONEN is speciaal; Arnoud is de specialist!


AAN WATER WONEN® makelaars

Wagnerkade 69 Heemstede

Locatie

Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Jaap Burgers


Mijn vrouw en ik kwamen met Arnoud in oktober 2020 in contact omdat we een makelaar zochten voor de verkoop van onze eigen woning aan de Beethovenlaan in Heemstede. Die makelaar moest ons ook helpen bij de beoordeling van een appartement aan de Roerdomplaan in Heemstede, waarop we ons oog hadden laten vallen. En dat moest snel! Want het appartement aan de Roerdomplaan zou bijna op Funda worden geplaatst, maar de verkopers waren kennissen van ons. Wij kregen een voorkeursbehandeling van hen. We hebben het appartement op een zondag bekeken en op maandagmorgen Arnoud gebeld. Hij kwam 's middags ons huis bekijken, later die middag ging hij mee om een indruk te krijgen van het appartement aan de Roerdomplaan en weer later die middag bespraken we de strategie. Diezelfde avond bereikten we met de verkoper een akkoord. En toen werd met gezonde spoed het verkooptraject voor ons huis ingezet. Ik wilde niet het risico lopen, dat de markt zou inzakken nadat wij de koop van ons appartement hadden beklonken. Daarom drukte ik Arnoud op het hart, dat wij een gezonde nachtrust prefereerden boven het behalen van de hoofdprijs voor ons huis. En met die strategie is ons huis redelijk snel verkocht. Wij vermoedden wel, dat ons huis meer zou opleveren, als we met de verkoop tot het voorjaar zouden wachten, maar dat risico wilden we niet lopen. We zijn zeer tevreden hoe Arnoud ons van dienst is geweest. We willen benadrukken, dat zijn vrouw Bianca ook zeker een pluim verdient voor haar enthousiasme.


Reactie AAN WATER WONEN® makelaars

Dag Jaap, Veel dank voor de mooie beoordeling. Dat enthousiasme komt natuurlijk ook doordat wij fijne opdrachtgevers hadden. Bianca en ik hebben de opdrachten met heel veel plezier uitgevoerd.

10 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (2)