UP makelaars

Heemstede

Vestigingen: Heemstede, 't Gooi en Haarlem 3
2103 VK Heemstede
arnoud@UPmakelaars.nl 023 - 71 00 550 https://www.upmakelaars.nl

Over UP makelaars

Woon jij in de regio Haarlem of 't Gooi?! En wil je jouw woning echt goed laten verkopen, de United Professional makelaars staan voor je klaar.

UP® makelaars werken volgens een eigen, bewezen methode. En een ding is zeker; jij plukt daar de vruchten van!

Onze makelaars staan ook voor jou klaar.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Commercieel vastgoed

Medewerkers


Locatie

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,9
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

23 in totaal

Nicky Bierman

| Beoordeling over UP makelaars Gooi | Ik was de verkoper

Je huis verkopen, daar komt veel bij kijken. Maar met de hulp van UPmakelaars en vooral Hans-Pieter Ruhaak werd alles uit handen genomen. De bezichtigingen en verkoop verliep uitstekend! Wil je je huis verkopen? Schakel dan UPmakelaars in!


Reactie UP makelaars

Hartelijk dank voor de vleiende recentie. Nogmaalsdank voor het vertrouwen en fijn dat de verkoop zo goed verlopen is. Tot snel!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Patrick

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Wij waren al een tijdje, zonder makelaar, op zoek naar een woning in 't Gooi of omgeving Haarlem. Na enkele maanden, kwamen we tot de realisatie dat we graag bijgestaan wilden worden door een makelaarskantoor (die ook nog eens in beide regio's actief is). Na een heel prettig kennismakingsgesprek met Lees meer…

Wij waren al een tijdje, zonder makelaar, op zoek naar een woning in 't Gooi of omgeving Haarlem. Na enkele maanden, kwamen we tot de realisatie dat we graag bijgestaan wilden worden door een makelaarskantoor (die ook nog eens in beide regio's actief is). Na een heel prettig kennismakingsgesprek met Arnoud (regio Haarlem/Heemstede) en Hans-Pieter ('t Gooi), voelden wij al snel een match. De persoonlijke aandacht die wij kregen tijdens de huizenzoektocht, hun kennis van de regio's, het eerlijke advies en het enthousiasme is echt onderscheidend. Wij hebben een prachtige woning gevonden in Heemstede. Wij raden Arnoud en Hans-Pieter van harte aan.


Reactie UP makelaars

Dank voor deze mooie beoordeling Patrick. Voor beide kantoren was het een mooi traject om weer mensen vanuit Amsterdam te begeleiden naar hun thuis in de regio Haarlem of ‘t Gooi. Laatst fietsten wij samen langs jullie nieuwe huis. Wat is het een mooie stek zo aan het watertje. Wij wensen jullie heel veel geluk en hopen dat de gezinsuitbreiding snel mag volgen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Arthur van Wezel

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ontzettend goede ervaring met deze makelaar! Het is geen "snelle jongen" die alleen even inkomsten voor zichzelf wil scoren (zoals ik het idee had van makelaars in het algemeen). Deze makelaar heeft duidelijk veel ervaring, denkt mee en neemt veel dingen uit handen. Als ik per mail een vraag stelde, Lees meer…

Ontzettend goede ervaring met deze makelaar! Het is geen "snelle jongen" die alleen even inkomsten voor zichzelf wil scoren (zoals ik het idee had van makelaars in het algemeen). Deze makelaar heeft duidelijk veel ervaring, denkt mee en neemt veel dingen uit handen. Als ik per mail een vraag stelde, dan werd daar super snel op gereageerd. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - wist hij een uitstekende verkoopprijs eruit te slepen!


Reactie UP makelaars

Dank Arthur, Het was een heel fijne samenwerking. Voor ons is het altijd leuk om een appartement te mogen verkopen binnen een van de peilers van ons specialisme AAN WATER WONEN makelaars. Deze peiler, Spaarneborgh Heemstede, ligt in de Componistenbuurt van Heemstede. Een buurt waar wij helemaal thuis zijn. Dat maakt een opdracht met een opdrachtgever als jij tot een klein feestje. Nogmaals dank! Het team van AAN WATER WONEN makelaars, een specialisme van UP makelaars.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Suzanne Oortman Gerlings

| Beoordeling over UP makelaars Gooi

Hans Pieter heeft voor een cliënt van mij haar huis verkocht, ik ben haar zaakwaarnemer met een volmacht. Hans Pieter heeft op een prettige manier geholpen met het bepalen van de vraagprijs en ook de rest van het verkooptraject was zeer voorspoedig. Ik kreeg na iedere bezichtiging een telefonisch v Lees meer…

Hans Pieter heeft voor een cliënt van mij haar huis verkocht, ik ben haar zaakwaarnemer met een volmacht. Hans Pieter heeft op een prettige manier geholpen met het bepalen van de vraagprijs en ook de rest van het verkooptraject was zeer voorspoedig. Ik kreeg na iedere bezichtiging een telefonisch verslag. Hij is goed bereikbaar. Het huis werd net boven de vraagprijs verkocht. Ik zou hem iedereen aanraden!


Reactie UP makelaars

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het vertrouwen!

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Kees

| Beoordeling over UP makelaars Haarlem

Vanuit Amsterdam wilden wij naar t Gooi of Haarlem. Via via hoorde wij van UP makelaars. Na een gezamenlijke kennismaking met zowel Hans-Pieter uit t Gooi en Arnoud uit Haarlem wisten wij direct dat wij met hen in zee moesten gaan. Dat bleek de juiste keuze te zijn. Twee verschillende makelaars, m Lees meer…

Vanuit Amsterdam wilden wij naar t Gooi of Haarlem. Via via hoorde wij van UP makelaars. Na een gezamenlijke kennismaking met zowel Hans-Pieter uit t Gooi en Arnoud uit Haarlem wisten wij direct dat wij met hen in zee moesten gaan. Dat bleek de juiste keuze te zijn. Twee verschillende makelaars, met belangrijke overeenkomsten. Beiden zeer actief en kundig. Na iedere bezichtiging waren wij weer blij dat wij voor UP zijn gegaan. Uiteindelijk zijn wij in Haarlem geslaagd. Wij kunnen iedereen deze makelaars aanraden. Het zijn echte TOPPERS!


Reactie UP makelaars

Dank Kees, Het is de geweldig leuk om onze kopers zowel in Haarlem en omgeving en in ‘t Gooi te kunnen helpen. Maar nog veel leuker om terugkoppelingen als deze te horen. Zowel Hans-Pieter als wij hebben heel graag voor jullie het perfecte huis gezocht. En zijn blij met het mooie resultaat.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (23)