Smit & Douma Makelaars Roden

Roden


Over Smit & Douma Makelaars Roden

NVM makelaars in Groningen en Drenthe Nuchter en no nonsens.

Dat is Smit & Douma Makelaars. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en met stevige roots in het Noorden. Smit & Douma Makelaars helpt je aan een zorgeloze, volgende stap in jouw wooncarrière. Bij Joan Smit en Rudy Douma kun je terecht voor de verkoop of aankoop van een huis. Ben je op zoek? Vertel ons dan hoe jouw droomhuis eruitziet: wij helpen je graag bij het vinden van die ene speciale woning.

Wij kennen de woningmarkt van de stad Groningen, Roden, Leek, Tolbert, Peize en Norg als onze broekzak. En met ons kantoor in Roden is Smit & Douma Makelaars altijd dichtbij. Bel gerust of kom eens langs: elke werkdag staat Smit & Douma Makelaars voor je klaar. Liever ’s avonds of in het weekend afspreken? Er valt altijd wel een mouw aan te passen.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

M.Eising

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct Lees meer…

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct aan had gedacht. Hij is eerlijk en duidelijk over een realistische verkoopprijs en onderbouwde dit ook perfect. Dit icm zijn prettige persoonlijkheid maakte dat ik overstag ging en mijn huis bij Smit & Douma te koop heb gezet en daar heb ik geen spijt van. Een aantal potentiële kopers gesproken en die lieten zich ook ontvallen dat de onderhandeling op een prettige manier verliep. Al met al dus zeer tevreden over makelaardij Smit & Douma, dus zeer aanbevelingswaardig.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10