Smit & Douma Makelaars Roden

Roden


Over Smit & Douma Makelaars Roden

No Nonsense - Duurzaam - Flexibel Welkom bij Smit & Douma Makelaars, de makelaar die bekend staat om haar no-nonsense aanpak en nuchtere mentaliteit. Ons kantoor is gevestigd in Roden en onze expertise strekt zich uit over Groningen, Roden, Leek, Tolbert, Zevenhuizen Gn, Peize, Norg en de omliggende dorpen. Wij zijn een regionale speler met een stevige reputatie in het noorden. Onze uitgebreide kennis van de lokale markt stelt ons in staat om jou optimaal te adviseren. Of het nu gaat om het kopen, verkopen of taxeren van woningen, wij helpen je graag! Bij Smit & Douma Makelaars hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. We zijn dan ook trots op onze groene aanpak en streven altijd naar de meest duurzame oplossingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal. Daarnaast begrijpen wij dat jouw agenda druk kan zijn en dat het niet altijd mogelijk is om binnen kantooruren een afspraak te maken. Wij bieden je daarom de flexibiliteit om ook buiten kantooruren afspraken te maken, zodat je zonder problemen gebruik kunt maken van onze diensten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nuchtere makelaar met kennis van de lokale markt en een groene aanpak, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij een taxatie, het vinden van jouw droomhuis of het succesvol verkopen van jouw huis.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

R Liewes

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Wij zijn zeer vriendelijk, zorgvuldig en snel geholpen. Huis was snel verkocht. Communicatie ging snel en soepel. Ook bij een onverwachte situatie die niet direct met de verkoop van ons huis te maken had zijn ze even ingesprongen en hebben ze ons goed geholpen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

M.Eising

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct Lees meer…

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct aan had gedacht. Hij is eerlijk en duidelijk over een realistische verkoopprijs en onderbouwde dit ook perfect. Dit icm zijn prettige persoonlijkheid maakte dat ik overstag ging en mijn huis bij Smit & Douma te koop heb gezet en daar heb ik geen spijt van. Een aantal potentiële kopers gesproken en die lieten zich ook ontvallen dat de onderhandeling op een prettige manier verliep. Al met al dus zeer tevreden over makelaardij Smit & Douma, dus zeer aanbevelingswaardig.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10