Beoordelingen voor Smit & Douma Makelaars Roden

Roden

R Liewes

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Wij zijn zeer vriendelijk, zorgvuldig en snel geholpen. Huis was snel verkocht. Communicatie ging snel en soepel. Ook bij een onverwachte situatie die niet direct met de verkoop van ons huis te maken had zijn ze even ingesprongen en hebben ze ons goed geholpen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

M.Eising

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct Lees meer…

Ik wilde een keer een andere makelaar dan eentje uit de plaats zelf. Smit & Douma uit Roden is ook echt een andere makelaardij. Mijn makelaar was Joan Smit en tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik direct al dat hij het gesprek keurig had voorbereid en zaken wist te benoemen waar ik niet direct aan had gedacht. Hij is eerlijk en duidelijk over een realistische verkoopprijs en onderbouwde dit ook perfect. Dit icm zijn prettige persoonlijkheid maakte dat ik overstag ging en mijn huis bij Smit & Douma te koop heb gezet en daar heb ik geen spijt van. Een aantal potentiële kopers gesproken en die lieten zich ook ontvallen dat de onderhandeling op een prettige manier verliep. Al met al dus zeer tevreden over makelaardij Smit & Douma, dus zeer aanbevelingswaardig.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Nog geen score

Een kantoor heeft 5 beoordelingen nodig over het afgelopen jaar.